Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

akıllı telefonların genel özelliği şarjının bitmesi zaten, yapılacak o kadar çok şey var ki insanın elinden hiç düşmüyor :18: ben yola çıkarkan %96 şarjla çıkıyorum, 4 saat sonunda % 14 le falan iniyorum düşün yani :27: sen de alış bu durumlara :27:

Aman o tel benim olsun da canım hiç sorun değil:1::1: Şimdi 2 3 ay var derler sözlüm beklemez falan katil olurum:47:

Eee canım bütün söyleyeceklerin bu kadar mı:26: Kaçta geldi ne giydi ne getirdi siz ne ikram ettiniz neler konuşuldu abinler neden öyle yaptı hepsinin cevabını istiyorum :27: Ben öyle mi anlatıyordum:19:

ya canım moralim bozulunca heyecanım da azaldı o yüzden pek ayrıntıya girmemişim sabah :53:

20.30 gibi geldi ablam ve eniştemle beraber..annemle biz karşıladık ama ne heyecan kıpkırmızı olmuşum o an :17:

lacivert keten pantolon, gömlek ve mavi spor bi ceket giymişti, süper bi baklava getirmiş süsü görseniz zaten adama demiş abi naptın sen kız istemeye

gitmiyoruz bu ne süs diiye :27: neyse annem börek ve kek yapmıştı getirdiği tatlı çeşitlerinden de koyduk zaten utandığından bişey yiyemedi çay içti sadece..

babamla gayet güzel sohbet etti laf lafı açtı zaten hepimiz bişeylerden bahsettik..

işte her şey güzeldi ama abimler pürüz çıkardı napalım unutmaya çalışıyorum bende..:31:

Son düzenleme:
çok istediysen o telefonu o beklemese bile sen bekle canım, istemeidgin bi telefonu almaktan daha iyi degil mi :26:

Canım aslında ikimize de o alacak telefon:26: Hediye almak istiyormuş:26:

ya canım moralim bozulunca heyecanım da azaldı o yüzden pek ayrıntıya girmemişim sabah :53:

20.30 gibi geldi ablam ve eniştemle beraber..annemle biz karşıladık ama ne heyecan kıpkırmızı olmuşum o an :17:

lacivert keten pantolon, gömlek ve mavi spor bi ceket giymişti, süper bi baklava getirmiş süsü görseniz zaten adama demiş abi naptın sen kız istemeye

gitmiyoruz bu ne süs diiye :27: neyse annem börek ve kek yapmıştı getirdiği tatlı çeşitlerinden de koyduk zaten utandığından bişey yiyemedi çay içti sadece..

babamla gayet güzel sohbet etti laf lafı açtı zaten hepimiz bişeylerden bahsettik..

işte her şey güzeldi ama abimler pürüz çıkardı napalım unutmaya çalışıyorum bende..:31:

Canım çok çok sevindimm :16::16: Hiç bozma sen moralini ufak pürüzler hep çıkıyor sen tadını çıkar herşeyin bak sevmişler de anladığım kadarıyla daha ne:16::16:

abin pürüzünü sen şimdilik boşver canım,babanla sevgilinin anlaşmasının tadını çıkar :34::16:

Canım aslında ikimize de o alacak telefon:26: Hediye almak istiyormuş:26:

o zaman o da beklesin telefon çıkana kadar olmaz mı :26:

Canım çok çok sevindimm :16::16: Hiç bozma sen moralini ufak pürüzler hep çıkıyor sen tadını çıkar herşeyin bak sevmişler de anladığım kadarıyla daha ne:16::16:

çok şükür sevdiler canım bakalım bundan sonra neler olacak..

yani sadece havadan sudan konuşuldu, bunda sonrasıyla ilgili net bişey yok..

bide dün benimki gittikten sonra istanbuldan ananem, dayımlar teyzem falan geldiler uzaktan akrabımızn cenazesi vardı bize uğrayıp yola devam

edeceklerdi..o arada annem onlarada damat baklavası diyip her şeyi açıkladı o yük de üstümden kalktı yani :23:

Son düzenleme:
abin pürüzünü sen şimdilik boşver canım,babanla sevgilinin anlaşmasının tadını çıkar :34::16:

o zaman o da beklesin telefon çıkana kadar olmaz mı :26:

Valla bence olur canım ama o ne der bilemedim :26:

çok şükür sevdiler canım bakalım bundan sonra neler olacak..

yani sadece havadan sudan konuşuldu, bunda sonrasıyla ilgili net bişey yok..

bide dün benimki gittikten sonra istanbuldan ananem, dayımlar teyzem falan geldiler uzaktan akrabımızn cenazesi vardı bize uğrayıp yola devam

edeceklerdi..o arada annem onlarada damat baklavası diyip her şeyi açıkladı o yük de üstümden kalktı yani :23:

Normal canım konuşulmaması daha sadece o geldi aileler olunca konuşulur bizim istemede konuşuldu söz adeti falan nişan tarihi belli bile değil mesela bizim tellerimden dolayı herkes rahat takılıoyr:52:

aslında düşününce abime de hak verdim o yüzden biraz vicdan yaptım..hatalı mıyız diye..

ama yinede gelip sevgilime yansıtmayacaklardı tavrı bana sonuçta onun bi suçu yoktu :50:

Son düzenleme:
En sinir olduğum huylarından biri bir şey anlatmaması:47::47: annesi bile şaşırıyor neden anlatmadın diye babasıda anlatmazmış ona çekti herhal:52::52:

erkeklik geni var ya hani Y kromozomu olarak geçiyor işte onun başlangıuç maddesi o, bi derdin varsa da anlatma, sadece suratını as, içine at, patla, karşındakini de patlat. :27::27:

abinin düşüncesi tam olarak ne canım :26:

onun hiç bişeyden haberi yokmuş öyle diyor bişey demiyormuşuz ona..halbuki ne olsa annem hemen onda söylüyor..

ben sadece cuma tanıışmaya çağırma olayını abime de sorup kararlaştırmalı mıydık diye düşünüyorum ama oda sessiz kaldı tanımadı ki bizim kararımızı hep:50:

Ya Bu arada Gizem nereye kayboldu:26:

face te yok canım, uyumuştur belki :26:

onun hiç bişeyden haberi yokmuş öyle diyor bişey demiyormuşuz ona..halbuki ne olsa annem hemen onda söylüyor..

ben sadece cuma tanıışmaya çağırma olayını abime de sorup kararlaştırmalı mıydık diye düşünüyorum ama oda sessiz kaldı tanımadı ki bizim kararımızı hep:50:

yani belki danışmak lazımdı diyecegim ama yine de senin mutlu gününü bozmasaydı daha iyiydi sanki :26: ama siz abi kardeşsiniz yaa mutlaka halledersiniz :16::16:

Back
X