Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

keşke sorunca anlatsalar da öyle anlasak :27:

En sinir olduğum huylarından biri bir şey anlatmaması:47::47: annesi bile şaşırıyor neden anlatmadın diye babasıda anlatmazmış ona çekti herhal:52::52:

benimki anlatıyo bi kerem her şeyi banaaa :32::32: hiç ölee derdi ne acaba diye kafa yormama gerek bırakmıyorr :33:

Ya Bu arada Gizem nereye kayboldu:26:

Gizem, "grinin elli tonu"nu okuyorrr :52::52::52:

konuyu biliyorum az çok dürüst olabilirsin bana :33:

canım, benim kitap zevkine çok güvendiğim bi arkadaşım tavsiye etti bu üçlemeyi, ve anlata anlata bitiremei, yani kitap o yüzeyselliğin çok daha ötesinde şeyler anlatıyor falan dedi... ben onun tavsiyesi üzerine aldım seriyi, daha 1. kitabı okuyorum. seriyi bitireyim, eğer ben de o arkadaşım gibi derinden etkilenirsem, ben de sana tavsiye ederim :51:

canım, benim kitap zevkine çok güvendiğim bi arkadaşım tavsiye etti bu üçlemeyi, ve anlata anlata bitiremei, yani kitap o yüzeyselliğin çok daha ötesinde şeyler anlatıyor falan dedi... ben onun tavsiyesi üzerine aldım seriyi, daha 1. kitabı okuyorum. seriyi bitireyim, eğer ben de o arkadaşım gibi derinden etkilenirsem, ben de sana tavsiye ederim :51:

tamamdır canım anlaştık :34: :42:

aşkınız daim olsun inşallah canım çok güzel gözüküyorsunuz :nazar: :16::16::16:

Aminn Canımm amin çok teşekkür ederimmm:16::16:

ayyyyyyyyy sen ne hoş hatunmuşsun öyleee :16::16::16:

ayrıca çoooook yakışmışsınızzz :nazar::nazar::nazar::nazar:

Hahaha ay canım çok sağol iltifatın için teşekkür ederim mutlu oldum :16::16: Yakıştık değil mi herkes aynı şeyi söylüyor benziyorsunuz diyenlerde var:1::1:

Back
X