Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ben yakısıklı buldum sevgilini, baby face bir yuzu var
Allah ayirmasin birbirinize de cok yakisiyorsunuz bence :16:
Ve Bence ruh esi olan ciftler tip olarak da birbirine benzeyip birbirine yakisiyor :16:

:16::16::16:

sakalsız olduğu zamanlar bana da çok yakışıklı gözüküyorr :9::9:

ama sakal olayını sevmiyorum kendisinde :37::37::37: ancak çok hafif olursa :)

Son düzenleme:
Ya şu çifti facede gördünüz mü hiç onlar da çok tatlı yaa bebekleri de var :nazar:
Fotoyu eklenti olarak yükledim geri sileceğim :)

benimki öle mi oluyo o zamaaan :26::1: bi tek dudaklarının altında bırakıyor azıcıkkk :23: facedeki profil resmindeki gibi yanii

Yok canim benim dedigim dudak alti sakal degil cene alti olan
Seninki oyle degil yani
Bazilari kirli sakal ve biyik ve dudakalti sakali olmadan sadece cene altinda sakal birakiyor ilginc

Yok canim benim dedigim dudak alti sakal degil cene alti olan
Seninki oyle degil yani
Bazilari kirli sakal ve biyik ve dudakalti sakali olmadan sadece cene altinda sakal birakiyor ilginc

hımmm, hiç fark etmedim demek ki öle bişey :44::44:
neysee :1: ben dudak altındaki kısımdan hoşlanıyorum, bi tek onu bırakmasına izin veriyorum zaten :23::23::23:

anlatsana neler konuşuldu, ne ikram ettiniz :21:

canım ikram olarak peynirli börek , tavuklu garnitürlü börek , kıymalı puf poğaça , elmalı pay , fındıklı tavuk göğsü yaptık.

onlarda gelirken baklava getirmişlerdi. büyük servis tabakları doldu zaten bunlarla :)

yani güzeldi iki aile de kaynaştı , tabi ben ne konuştular servis yaparken çok anlayamadım. ilk önce babalar işleri hakkında konuştu işte sonra öyle konular açıldı.
memleketlerden konuşuldu.laf lafı açtı , anneler bir ara adetlerden konuşmuş falan öyle yani :)

Back
X