Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Canım sen varken aklıma geldi ben yazana kadar çıkmışsın:26: Haber de vermiyorsun ki çıkarken:19:

ya canım ablamlarda kaldım o gece çok duramadım topikte :50:

ama bende resim istiyorum banane mesela tüm gün burdayım akşama kadar :27:

Babam canım.. Sanırım yolun sonuna geldik.. Annemle telde konuşmuşlar söz için babamın verdiği cevap Gelin dediniz geldik ya.. Hiç mi utanmadın bu sözü söylerken dedim sözde misafir gibi geldiniz gittiniz sözü annem kendi yaptı dedim Bir kuruş bile yardımın dokunmadı dedim annemde alt tarafı iki bin harcamış verirmiş o bize. Sen dalga mı geçiyorsun ya dedim alt tarafı ikibinle yaptık ama siz beceripte alt tarafı 100 200 tl bile gönderemediniz dedim ben sizden parada istemedim iş bulun bari dedim uğraşmadınız bile dedim.. Bugünde aradı diplomanı gönder fotokopisini diyor ben sana inanmıyorum artık dedim yüzüne kapattım telefonu..

canım baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz,,sen ne kadar kabul etmesende hayatının bazı noktalarında karşına çıkacak..

eğer rahatsızsa tabi mesefa koy ama saygını da kaybetme canım dinimizde de baba öyle kutsal ki allah korusun baba bedduası kabul olurmuş..:50:

Şimdiden ev durumuna kadar konuşmaya başladılar selencim, ya bi durun bismillah bi sözü nişanı yapalım evi konuşmak için erken.. Bizim ordan tutsan daha iyi olur diyorlar hatta ufaktan baskı yapıyorlar. Ben tek başıma karar veremem ki, ayrıca kızlar kendi ailesine daha yakın olmak isterken ben bizimkilerden korkuyorum ne yalan söyleyim? Erkek arkadaşımla ailelerimiz aynı ilçe de değiller. Onun annesi, babası burada değil, sadece abileri istanbul da, eeh eltiler de ne kadar görüşecek ki? Bakıyorum 8 yıldır, aynı sokakta olmalarına rağmen birbirlerine öyle aman aman gelip gitmezler. Ama bizde durum öyle değil.

Teyzemler haftanın 3 günü, haftasonu da dahil anaannemdeler.

Her haftasonu teyzemler arar anaanneme çağırır, zaten bi haftasonum var eve mi yetişicem kendime mi erkek arkadaşıma mı? Şimdi annem olmadığından bi düğün oluyor hadi gelin, nişan oluyor hadi gelin, mevlüt oluyor hadi gelin. Gitmeyince darılıyorlar.

Dün aradı yine, o kadar kırdı ki, kandilmiş neden gelmiyor muşum? Annemin mezarını dolaşmıyor muşum? Yazıklar olsun, siz anne için değilsiniz, anneniz öldü rahatladınız! Konuşmama bile fırsat tanımadı, halbuki gelmem de demedim ben, sadece işlerimi bitireyim öyle giderim dedim yani erken gitmedim sadece, haketmediğim bir sürü şey duydum çocuk gibi azarlandım. Şimdi de bunu düşünüyorum aynı çevreden ev? bir de aynı çevre de ev tuttuğumuzu her haftasonu hadi smuwila al özkanı gelin, gelmiyor musunuz? Niye gelmiyorsunuz?

Bu durum benim bile canımı sıkıyorken erkek arkadaşımın canını sıkmaz mı sence de? :ssz:

Anlattım, durum ortada bu şartlar altında haksız sayılır mıyım sence?
:ssz:

ya şüpheye bile mahal verecek bi durum yok bence uzakkk dur tabiki..:20:

ne sevgilinin ne de senin ailene yakın yerde olun ortada durun..

bu ne yani şimdiden bunu yaparlarsa evlenince düşünemiyorum..

kırılırlarsa da zamanla alışırlar, ikinizin huzuru her şeyden daha önemli :20:

Son düzenleme:
zora gelince değişir canım, sen onun evladısın sonuçta, senden mahrum kalacak, bence mutlaka degişir :34:

Peki neden 22 senedir değişmedi canım :)

ya canım ablamlarda kaldım o gece çok duramadım topikte :50:

ama bende resim istiyorum banane mesela tüm gün burdayım akşama kadar :27:

Evet bnde burdaym ayy :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam burdaysanız atarım ama Selen hanım senin fotonu hala göremedik:19:

canım baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz,,sen ne kadar kabul etmesende hayatının bazı noktalarında karşına çıkacak..

eğer rahatsızsa tabi mesefa koy ama saygını da kaybetme canım dinimizde de baba öyle kutsal ki allah korusun baba bedduası kabul olurmuş..:50:

Dinimizde öyle ama her baba için geçerli değil canım bana babalık mı yaptı da bedduası tutacak onun..

Dinimizde öyle ama her baba için geçerli değil canım bana babalık mı yaptı da bedduası tutacak onun..

Yaa çok heycanlandımm :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım atardım resim bende şimdi ama, işteyim resimler kendi bilgisayarımda akşam bende atıcam girebilirsem topiğe söz :27:

valla 29 yaşındayım annem hala gereksiz asabiyet huyumun degişecegini düşünüyor :27: anne diyorsa bi bildigi vardır heralde dimi insanlar degişebilir demek ki :37:

canım atardım resim bende şimdi ama, işteyim resimler kendi bilgisayarımda akşam bende atıcam girebilirsem topiğe söz :27:

akşam da topiğe girmeyip bizi uyutacaksın degil mi :19:

ayy şekerim yok ya olur mu öyle şey..:27: valla eve zaten 8 de ancak gidiyorum yemek ye azıcık da tv izle zaten uykum geliyor hiç bişey yapamıyorum böyle geç çıkınca işten :50:

bu akşam birazcık az tv izle o zaman bize resim göster :33:

Akşamda görmezsek bozuşuruz Demi Nurdan tamam attım:1:

evet bu akşam da resim gelmezse topiği terk edebiliriz :10: :33:

Back
X