Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

şüphelenmiş yani pek anlatmaz bana çok soruyorum tedirgin olmayayım diye..

sonra güvenilir bi hoca var ona baktırmış varmış büyü..bayanmış yapan hemde..sırf hayatı düzene girmesin diye yapılmış..

bi ara çok kötüydük hani demiştim ya aramadı bi hafta sonra çiçek falan yolladı diye o aralar işte.:25:

allah allahh :53::53: sanırım eskilerden biri hırslanmış beyefendiye de böyle bişeye karışmış :53: halbuki ne kadar günah :50:

bozdurdu mu peki canım :26:

Kim neden yapmış:53::53: E bozdurun canım:26:

yapanı bi elime geçirsem zaten :47: hoca söylememiş adını ama yapan bayanmış..

yok artık bişey diyor ama bilemiyorum pak anlatmaz bana konuyu açınca kapatıyor rahatsz oluyormuş..

işte iş bulmaması falan ondanmış:14:

allah allahh :53::53: sanırım eskilerden biri hırslanmış beyefendiye de böyle bişeye karışmış :53: halbuki ne kadar günah :50:

bozdurdu mu peki canım :26:

hemde ne günah resmen bizim zamanımızı çaldı hakkım helal değil..çünkü biz nerdeyse 1,5 senedir iş bulmasını bekliyorduk ciddiyete dökmek için meğerse neler yapılmış..

hemde ne günah resmen bizim zamanımızı çaldı hakkım helal değil..çünkü biz nerdeyse 1,5 senedir iş bulmasını bekliyorduk ciddiyete dökmek için meğerse neler yapılmış..

ee o zaman çözülmüştür sorun bebegim, bundan sonra düzerlir herşey :119:

yapanı bi elime geçirsem zaten :47: hoca söylememiş adını ama yapan bayanmış..

yok artık bişey diyor ama bilemiyorum pak anlatmaz bana konuyu açınca kapatıyor rahatsz oluyormuş..

işte iş bulmaması falan ondanmış:14:

Yatacak yerleri yok o büyü yapanların:47::47: Ay acaba bana da mı yaptılar ya:53:

baban ne dedi sevgilinin arkasından :23: biz senle bu konunun dedikodusunu hiç yapamadık :23:

güzel güzel sohbet ederken abimler geldi demiştim ya ortam soğudu resmen..

zaten bi on beş dakika sonra falanda sevgilim kalktı..

abim gergin olunca babamda onun arkasından pek bişey diyemedi..

sonra da ben soramadım tabi babama nasıldı diye:50:

ama sohbetleri çok sıcaktı bence beğendi çünkü o günde beri bana eskisi gibi davranıyor babam sevmeseydi belli ederdi davranışlarıyla :16:

Son düzenleme:
güzel güzel sohbet ederken abimler geldi demiştim ya ortam soğudu resmen..

zaten bi on beş dakika sonra falanda sevgilim kalktı..

abim gergin olunca babamda onun arkasından pek bişey diyemedi..

sonra da ben soramadım tabi babama nasıldı diye:50:

ama sohbetleri çok sıcaktı bence beğendi çünkü o günde beri bana eskisi gibi davranıyor babam sevmeseydi belli ederdi davranışlarıyla :16:

yaa baba da olsa erkek erkek işte, illa açıkça söylemiyorlar hiçbişeyi, biz tahmin etmek zorunda kalıyoruz hareketlerinden :55: ama herşey eskisi gibi olduguna göre güzel demek ki :16: abinle olan soğuklugu da halledersen gelsin söz nişan düğün :119::119:

yaa baba da olsa erkek erkek işte, illa açıkça söylemiyorlar hiçbişeyi, biz tahmin etmek zorunda kalıyoruz hareketlerinden :55: ama herşey eskisi gibi olduguna göre güzel demek ki :16: abinle olan soğuklugu da halledersen gelsin söz nişan düğün :119::119:

annemi bi sıkıştırayım sorsun bakalım :27:

dün baya bi misafirlerimiz vardı akşam abimlerde geldi..bana karşı çok normal eskiye dönmüş abim normal konuştuk şakalaştık bende unuttum olanları mecburum :50:

ama o karısı varya kız benle konuşmuyor yani ona ne oluyor anlamadım bende hiç yüzüne bakmadım dün zaten :47:

annemi bi sıkıştırayım sorsun bakalım :27:

dün baya bi misafirlerimiz vardı akşam abimlerde geldi..bana karşı çok normal eskiye dönmüş abim normal konuştuk şakalaştık bende unuttum olanları mecburum :50:

ama o karısı varya kız benle konuşmuyor yani ona ne oluyor anlamadım bende hiç yüzüne bakmadım dün zaten :47:

pardon da hanfendi neden konuşmuyor seninle :53::53: abinin bile sebebi pek yoktu da karısı ortalıgı yumuşatacagı halde sizle mi konuşmuyor :53: ne garip şu insanlar allahım yaaa :47:

pardon da hanfendi neden konuşmuyor seninle :53::53: abinin bile sebebi pek yoktu da karısı ortalıgı yumuşatacagı halde sizle mi konuşmuyor :53: ne garip şu insanlar allahım yaaa :47:

hiç sorma nurdanım ya ki ben ona nasıl iyiyim anlatamam ne olsa hep onun yanında olurum abimi karşıma alırım yeri gelir..

ama işte insanlar nankör yaranılmıyor..ya insan bi hayırlı olsun der hiç konuşmadı benle..

ama bende bundan sonra nasıl davranacağımı biliyorum bitirdi her şeyi..

benimki diyor ki o neydi öyle elimi sıkarken resmen soğukluğunu hissettim diyor..:50:

hiç sorma nurdanım ya ki ben ona nasıl iyiyim anlatamam ne olsa hep onun yanında olurum abimi karşıma alırım yeri gelir..

ama işte insanlar nankör yaranılmıyor..ya insan bi hayırlı olsun der hiç konuşmadı benle..

benimki diyor ki o neydi öyle elimi sıkarken resmen soğukluğunu hissettim diyor..:50:

demek ki o kadar da iyi olmamak lazım canım, hiç haddi olmadıgı halde bu kadar karışması kötü bi durum :20:

ben yangına körükle gidiyorum galiba yaa :30::30:

demek ki o kadar da iyi olmamak lazım canım, hiç haddi olmadıgı halde bu kadar karışması kötü bi durum :20:

yok canım haklısın bende yeterince sinirliyim zaten kolay kolay da düzelmem..:47:

benim anne babam kabul etmiş eve çağırmış sen ne diye karışırsın, biraz ılımlı ol dimi ama nerde :47:

yok canım haklısın bende yeterince sinirliyim zaten kolay kolay da düzelmem..:47:

benim anne babam kabul etmiş eve çağırmış sen ne diye karışırsın, biraz ılımlı ol dimi ama nerde :47:

acaba dertleri ne olabilir o kadar yaa :53: neden kinlendi ki abinin eşi bu kadar da çok :53:

Back
X