Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Alt yazı seviyorsan kesinlikle izle canım ben çok beğenmiştim kore filmi :16::16:

ben yabancı filmleri turkçe dublaj izlemeyi sevmem zaten, çok kötü seslendiriyoruz filmleri :30: ama kore filmlerinde de arkadan gelen sesleri çok dikkatimi dagıtıyor yaa :53: ama denerim mutlaka izlemeyi :16:

PROLAR

proluğun bi şeyini daha keşfettim kaç dakka geçerse geçsin eklenti olarak yüklediğiniz fotoları geri silebiliyorsunuz
bu arada eklenti olarak yükleyince alıntı yapılınca alıntıda foto çıkmıyor
yani msj kutusunda insert image yazan yerden değil de aşağıdan eklenti yükle dersenizzz
foto koyup istdiğiniz zaman geri silebilirsinizz

pro olmayanlar da 10 dk içinde geri silebilir

kullanıcı kontrol paneline girip soldan eklentilere giriyorsunuz oradan siliyorsunuzz

bu bilgi paylaşımı için bi beğeni alayım lütfen :9::9: son 7 beğeni lazım 2 kuş için :9:

PROLAR

proluğun bi şeyini daha keşfettim kaç dakka geçerse geçsin eklenti olarak yüklediğiniz fotoları geri silebiliyorsunuz
yani msj kutusunda insert image yazan yerden değil de aşağıdan eklenti yükle dersenizzz

kullanıcı kontrol paneline girip soldan eklentilere giriyorsunuz oradan siliyorsunuzz

bu bilgi paylaşımı için bi beğeni alayım lütfen :9::9: son 7 beğeni lazım 2 kuş için :9:

KAç beğeni kaldığını nereden öğreniyorsun canım kuş için:26:

ben yabancı filmleri turkçe dublaj izlemeyi sevmem zaten, çok kötü seslendiriyoruz filmleri :30: ama kore filmlerinde de arkadan gelen sesleri çok dikkatimi dagıtıyor yaa :53: ama denerim mutlaka izlemeyi :16:

Kesinlikle bende sevmem dublaj:26: Benim yine onların konuşması çok hoşuma gidiyor o yüzden izliyorum:27:

KAç beğeni kaldığını nereden öğreniyorsun canım kuş için:26:

yazımı beğensene yaaa :9::9::9:

profilim e tıklıyorsun orada etkinliklerim hakkımda beğeniler filan yazıyor yaa oradan kaç beğeni aldığına bakıyosun
100 tane olunca 2 kuşun oluyor diye biliyorum

beğenmişsin sağol canım 94 olduu :16:

Son düzenleme:
aslında benim site kafayı yemeden önce zaten 76 beğenim vardı :ssz:
şimdi 94 + 76 olması gerek ama işte eski beğenilerim geri gelmedi :ssz:

PROLAR

siz pro nasıl oldunuz :27:

Back
X