Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bende ilk seferinde baya bir cebelleştim:52::52: Neyse herkes herkesi gördü zaten :52::52:

inş nişan resimlerimizi de koyarız :23:

selen beni hiç duymuyor :50::50:

selen siz nasıl tanışmıştınız ben kaçırmışım orayı :26:

canımm pardon namazdaydım da :17: anlatayım hemen, arkadaşımın kına gecesi vardı 2011 mayısından bahsediyorum :27: dönüşte geç oldu kınaya

gelen başka bi arkadaşım dedi arabası olan arkadaşım var arayalım gelsin bizi alsın ablam falanda var yanımızda..işte o gelen benimki mustafamdı..:52:

arabadan beni dikizlemiş sonra peşimi bırakmadı ben ilk seferde hiç beğenmedim..ama ortak arkadaşlarımız kızlar beynimin etini yediler yok şöyle iyi

böyle iyi diye..ablamda çok beğendi baskı kurarak başlattılar yani ilişkiyi..:32:

sonra da bi kaç kez arkadaş ortamında buluştuk, sonra yalnız işte 3 sene geçti çok şükür :16:

i
canımm pardon namazdaydım da :17: anlatayım hemen, arkadaşımın kına gecesi vardı 2011 mayısından bahsediyorum :27: dönüşte geç oldu kınaya

gelen başka bi arkadaşım dedi arabası olan arkadaşım var arayalım gelsin bizi alsın ablam falanda var yanımızda..işte o gelen benimki mustafamdı..:52:

arabadan beni dikizlemiş sonra peşimi bırakmadı ben ilk seferde hiç beğenmedim..ama ortak arkadaşlarımız kızlar beynimin etini yediler yok şöyle iyi

böyle iyi diye..ablamda çok beğendi baskı kurarak başlattılar yani ilişkiyi..:32:

sonra da bi kaç kez arkadaş ortamında buluştuk, sonra yalnız işte 3 sene geçti çok şükür :16:

nesini begenmedin kız gayet güzel çocuk işte :1::1:

ya bu baskı hikayesi çok tanıdık geldi bana yalnız, fark ettim de :27:

3. yılınıza da bikaç gün kaldı dimii :32: ne hazırlık yaptın anlatsana :23:

uyar tabi neden uymasın :21:

Uymasa bozuşurduk zaten:1::1: Gerçi konuyla da alakam yokmuş :52:

inş nişan resimlerimizi de koyarız :23:

İnşallah canım inşallah:16:

Allah kabul etsin bu arada :16: Bizde bir arkadaşımızı böyle tanıştırdık o da bizim zorumuzla görüşecek İnşallah sizin gibi olur devamı:16:

nesini begenmedin kız gayet güzel çocuk işte :1::1:

ya bu baskı hikayesi çok tanıdık geldi bana yalnız, fark ettim de :27:

3. yılınıza da bikaç gün kaldı dimii :32: ne hazırlık yaptın anlatsana :23:

ne bilem ilk başlarda çok üstüme düştü hem kendi hem ortak kız arkadaşlarımızı araya koyarak sinir olmuştum :27:

baskı hem ne baskı anlatamam onlar sussun diye buluşmayı kabul etmiştim ya ne günlerdi..evet 29 mayısta 3 sene dolacak ben beceremem ki hazırlık falan

o benden de beter yani sonuç olarak bişey yapmayız :52:

Back
X