Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ne bilem ilk başlarda çok üstüme düştü hem kendi hem ortak kız arkadaşlarımızı araya koyarak sinir olmuştum :27:

baskı hem ne baskı anlatamam onlar sussun diye buluşmayı kabul etmiştim ya ne günlerdi..evet 29 mayısta 3 sene dolacak ben beceremem ki hazırlık falan

o benden de beter yani sonuç olarak bişey yapmayız :52:

YAA YEMİNLE BU SİZİN HİKAYE BANA çok tanıdık geldi şuan :52::52: ama ne de iyi yapmışsın valla bak 3 seneniz olmuş şimdii :16: 4. senenizde düğününüz olur inşallah :21:

bişey yapmadan olur mu kız, hiç hediye de almayacak mısın :53:

Uymasa bozuşurduk zaten:1::1: Gerçi konuyla da alakam yokmuş :52:

İnşallah canım inşallah:16:

Allah kabul etsin bu arada :16: Bizde bir arkadaşımızı böyle tanıştırdık o da bizim zorumuzla görüşecek İnşallah sizin gibi olur devamı:16:

sağol canım :16: inşallah onların sonu da bizim gibi olur:16:

zaten bizi biraraya getiren arkadaşımız da 10 gün sonra evleniyor, diğeri evlendi bebek bekliyor yani bi biz kaldık :27:

YAA YEMİNLE BU SİZİN HİKAYE BANA çok tanıdık geldi şuan :52::52: ama ne de iyi yapmışsın valla bak 3 seneniz olmuş şimdii :16: 4. senenizde düğününüz olur inşallah :21:

bişey yapmadan olur mu kız, hiç hediye de almayacak mısın :53:

nerden tanıdık şekerim neyse :27:

yaa hediye alayım diyorsun öyle mi banane oda bana yüzük alsın o vakit :19:

Bende evlenmek istiyorum:43:

bende çok istiyorum ama bize en azı bir sene var, zaten benimkinide daha fazla tutamam :27:

arkadaş baskısı kısmı benden dolayı çok tanıdık geldi şekerim onu diyorum :27:

ben de evlenmek istyiyorum :41:

ahh bu arkadaşlar çok güzel şeylere vesile oluyorlar dimi ama :27:

arkadaş baskısı kısmı benden dolayı çok tanıdık geldi şekerim onu diyorum :27:

ben de evlenmek istyiyorum :41:

Önceden sevgilime trip atarken evlilik için erken falan diyordum kırılıyordu şimdi söylüyorum ya bırak bugün gel desem gelcen dedi bana:53: Çok aşırı belli ettiysem demek ki:26:

Önceden sevgilime trip atarken evlilik için erken falan diyordum kırılıyordu şimdi söylüyorum ya bırak bugün gel desem gelcen dedi bana:53: Çok aşırı belli ettiysem demek ki:26:

:52::52::52: doğru demiş adam, gel dese gidersin tabi :27: ama sen gel desen o da gelir öenmli oaln da bu bence :23:

siz de böyle olmuş bakalım biz de neler olacak :23::23:

olacak olacakk :36:

:52: ayy nasıl güldüm yani belli etmişsin baya :52:

ya canım sizde nişandan sonra arayı uzatmayın çok tabi uyarsa iki aileyede :31:

olur kuzum o da hallolur merak etme :16: hem herşey güzel olur o zaman, şimdi içine sinmeden olmasındansa bazı şeylerin :34:

Orası da öyle tabi canım birde artık iş bulmam lazım ben çalışmadan annem zorlanır epey:26: Kp bile iş arıyor bana sağolsun:16:

olacak olacakk :36:

:52: ayy nasıl güldüm yani belli etmişsin baya :52:

ya canım sizde nişandan sonra arayı uzatmayın çok tabi uyarsa iki aileyede :31:

Etmişim canım valla artık inanmıyor zaten :52: Bana kalsa ben bu sene içinde hepsini hallederdim canım:52: Benim bütün işlerim böyle yürür olur ama geç olur alıştım artık:26:

Orası da öyle tabi canım birde artık iş bulmam lazım ben çalışmadan annem zorlanır epey:26: Kp bile iş arıyor bana sağolsun:16:

Etmişim canım valla artık inanmıyor zaten :52: Bana kalsa ben bu sene içinde hepsini hallederdim canım:52: Benim bütün işlerim böyle yürür olur ama geç olur alıştım artık:26:

aman inanmasın sözlün değil mi aşıksın işte evlenmek istersin tabi :27:

olsun canım Allah bi kapı açar sana da bi bakarsın her istediğin oluvermiş, maddiyat olunca çoğu şey daha hızlı ilerliyor :31:

inşallah tez vakitte iş de bulursun canım herşey hemencecik hallolur :16:

İnşallah canım:16:

aman inanmasın sözlün değil mi aşıksın işte evlenmek istersin tabi :27:

olsun canım Allah bi kapı açar sana da bi bakarsın her istediğin oluvermiş, maddiyat olunca çoğu şey daha hızlı ilerliyor :31:

Aynenc anım bakalım bekliyoruz bizde inşallah bulurum bende bir iş:16:

Back
X