Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

çok sevimli oluyorsun bence ya boşver yap gitsin :27:

emrah hep benim asabiyet damarımın annesinin yanında tutmasından korkardı aklıma geldi şimdi :27:

Bir kere ani tepkime denk geldi annesi ama gayet hoş karşıladı güldü bizimle beraber en iyisi böyle devam edeyim kasamam kendimi:52::52:
Ya canım Emrah demişken hiçmi haber yok öldümü kaldımı biliyormusun:26:

Bir kere ani tepkime denk geldi annesi ama gayet hoş karşıladı güldü bizimle beraber en iyisi böyle devam edeyim kasamam kendimi:52::52:
Ya canım Emrah demişken hiçmi haber yok öldümü kaldımı biliyormusun:26:

valla en güzeli kasmamak zaten, neysen osun canım bi ömür rol mu yapacaksın yani :21:

ölmemiş canım, piknige gitmiş arkadaşlarıyla resim koymuş :27: ben de dün arkadaşlarla dışarı çıktıgımın resmini koymuştum zaten, gördüyse kızmış olabilir bana :27: zira onun resmi 5 erkekle beraber, benmkisi de 2 erkekle beraber :27::27:

valla en güzeli kasmamak zaten, neysen osun canım bi ömür rol mu yapacaksın yani :21:

ölmemiş canım, piknige gitmiş arkadaşlarıyla resim koymuş :27: ben de dün arkadaşlarla dışarı çıktıgımın resmini koymuştum zaten, gördüyse kızmış olabilir bana :27: zira onun resmi 5 erkekle beraber, benmkisi de 2 erkekle beraber :27::27:

Hahayt kendine kızsın o :27::47: Senin için hayırlısı buymuş canım bence:16:

o çocuk elime bi geçse var yaaaaa :22:

ona hiç şüphem yok zaten canım, kesinlikle hayırlısı buymuş benim için :16::16: ama bişeyi çok merak ediyorum, acaba emrah doğum günümü kutlayacak mı :26:

umarım kutlamaya kalkmazzz yüzsüz yüzsüz :47:

o çocuk elime bi geçse var yaaaaa :22:

umarım kutlamaya kalkmazzz yüzsüz yüzsüz :47:

amaann elini kana bulamay degmez yaa boşversene :24: ben boşverdim valla, yoksa o resimleri koyamazdım :1:

valla ben sevgili olsaydık bile kutlamazdı diye düşünüyorum, şimdi ayrıyız aklına bile gelmez de, face hatırlatıyor işte :27::27:

haksız mıyım ama gizemim, onun görmesi gereken şeyler var daha :23::23: ben onu fazla şımarttıgım için o kadar rahat kafa dinleme kararı aldı kendi kendine, hayatımdan tam olarak çıkacagı gün kafasında asla ben geri dönersem nurdan kabul eder düşüncesi olsun istemiyorum :34: onun için de daha bi süre benm neler yaptıgımı, onsuz daha güzel bir hayatım oldugunu görmesi lazım :34:

haksız mıyım ama gizemim, onun görmesi gereken şeyler var daha :23::23: ben onu fazla şımarttıgım için o kadar rahat kafa dinleme kararı aldı kendi kendine, hayatımdan tam olarak çıkacagı gün kafasında asla ben geri dönersem nurdan kabul eder düşüncesi olsun istemiyorum :34: onun için de daha bi süre benm neler yaptıgımı, onsuz daha güzel bir hayatım oldugunu görmesi lazım :34:

kesinlikleee :23::23::23:

son darbeyi vurmadan silmemelisinnn :23::23:

Back
X