- 3 Ekim 2010
- 11.502
- 3.826
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #8.661
iyiyim çok şükür, aynı işteyim sen nasılsın![]()
Bende iyiyim çok şükür, işteyim senin tanışma faslını okudum ama cvp verememiştim.
Abin biraz soğuk rüzgarlar estirmiş sanırım?:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim çok şükür, aynı işteyim sen nasılsın![]()
Bende iyiyim çok şükür, işteyim senin tanışma faslını okudum ama cvp verememiştim.
Abin biraz soğuk rüzgarlar estirmiş sanırım?:26:
evet canım aynen öyle oldu biraz üzüldüm gerildik ama alışacak yapacak bişey yok![]()
Senin ablan da evli değil miydi? Aslında acemilikte çekmemesi lazım, abilik egosu da yapıyor olabilir. :26:
Alışacak tabii, kendisi nasıl evlenmişse sende evlenip aile kuracaksın, sıkma canını..![]()
ablamda böyle yapmamıştı ama asıl sorun ona sormadan hareket etmemizmiş..yahu bir aydır konuyu biliyorsun bana sordun mu, konuştun mu..siz karınla
olaya dahil olmayıp uzaktan bakarsanız bizde bekleyemeyiz daha..babam bile onları haksız görüyor..![]()
Senin baban var zaten, ona neden danışılsın ki?
Ha söylenir oturulup konuşulur.
Siz birbirinizi seviyorsanız gelmesin, vermeyelim dese ne olacak bu sefer?
Beni dinlemediler.
Erkek arkadaşımın ablasını da istemeye geldiklerinde sırf dayıları da gelecek diye diğer abisi gelmeyeceğim demiş, dayısını sevmiyormuş pek, sonrasında da üste çıkmak için (haksız ya) sen aramadın ki abi senin de olman gerekiyor, sen olmazsan olmaz falan demiş.
Her evlenip kapısı ayrılana binbir rica, nazla davetiye vereceksek ben ne anladım kardeşlikten, abilikten?
O da ayrı bir olaydı![]()
Bu insanlar neden bu kadar fesat.. Allahım çok sinirliyim..
Bu insanlar neden bu kadar fesat.. Allahım çok sinirliyim..
kuzumm ne oldu hayırdır![]()
Ceren ne oldu canım?
Sözde tebriğe geldiler.. Arkadaşım ve annesi anneler de arkadaş ananelerde yanı 30 40 senelik bir geçmiş.. Geldiler hayırlı olsun dediler arkadaşım birkaç şey sordu cevapladım annesi konuyu değiştiriyor bana bilmem kimi anlatıyor.. alyansımı gördü aa sarı kötü durmamış diyor ben asla sarı almam demiştim de aklı sıra laf sokacak.. Bende o sarı değil zaten rose dedim.. SArı alyans onda var bir baksa alakası yok zaten.. Bileziğimi gördü annesi yorum bile yapıyor yine geçiştirdi konuyu ( bu arkadaşım evli ve onda olmadı bilezik alyans falan ) Çikolata ikram ettim kv kendi yapmış hazrılamış açmaya kıyamadım dedim yine bana hiç tanımadığım birini anlatıyor o da kendisi yapıyor eli yatkın diye.. Neymiş onların çikoltası kalpliymiş herkes kalplerden almış.. Ya kalpli olsa ne olacak dandik bir kutudaydı ben ağzımı açıpta bir şey dedim mi.. Ben gümüş gondolda ikram ediyorum ki o bayılır güzel bile demedi ben ne anlattıysam geçiştirdi dinlemedi kendi birşeyler anlattı.. Arkadaşım kendisini anlattı bana tebriğe geldiler ama nasıl geçti iyimiydi diye sormadılar bile.. Ben onların söz videosunu bile oturup izlemiştim ilgilendim hep arkadaşım bir şey yapılmaadı diye üzülürken ben teselli ettim gecenin 2si 3ü dinlemez arardı konuşurduk derdini dinlerdim olsun seviyorsun o bilezik olmasa da mutlu olursun derdim.. Peki ya bu ne şimdi ? Sevgilim evlenme teklifi etti pırlanta aldı konusunu açmadılar onlarda olsa 1 ay konuşurlardı yine de sustum dedim o da istiyordu evlilik teklifi kırılmasın açmadım.. Şuan sinirliyim çünkü bunlara cevap veremedim deli oldum onlar gitti keşke şunu deseydim bunu deseydim diyip duruyorum..
Sözde tebriğe geldiler.. Arkadaşım ve annesi anneler de arkadaş ananelerde yanı 30 40 senelik bir geçmiş.. Geldiler hayırlı olsun dediler arkadaşım birkaç şey sordu cevapladım annesi konuyu değiştiriyor bana bilmem kimi anlatıyor.. alyansımı gördü aa sarı kötü durmamış diyor ben asla sarı almam demiştim de aklı sıra laf sokacak.. Bende o sarı değil zaten rose dedim.. SArı alyans onda var bir baksa alakası yok zaten.. Bileziğimi gördü annesi yorum bile yapıyor yine geçiştirdi konuyu ( bu arkadaşım evli ve onda olmadı bilezik alyans falan ) Çikolata ikram ettim kv kendi yapmış hazrılamış açmaya kıyamadım dedim yine bana hiç tanımadığım birini anlatıyor o da kendisi yapıyor eli yatkın diye.. Neymiş onların çikoltası kalpliymiş herkes kalplerden almış.. Ya kalpli olsa ne olacak dandik bir kutudaydı ben ağzımı açıpta bir şey dedim mi.. Ben gümüş gondolda ikram ediyorum ki o bayılır güzel bile demedi ben ne anlattıysam geçiştirdi dinlemedi kendi birşeyler anlattı.. Arkadaşım kendisini anlattı bana tebriğe geldiler ama nasıl geçti iyimiydi diye sormadılar bile.. Ben onların söz videosunu bile oturup izlemiştim ilgilendim hep arkadaşım bir şey yapılmaadı diye üzülürken ben teselli ettim gecenin 2si 3ü dinlemez arardı konuşurduk derdini dinlerdim olsun seviyorsun o bilezik olmasa da mutlu olursun derdim.. Peki ya bu ne şimdi ? Sevgilim evlenme teklifi etti pırlanta aldı konusunu açmadılar onlarda olsa 1 ay konuşurlardı yine de sustum dedim o da istiyordu evlilik teklifi kırılmasın açmadım.. Şuan sinirliyim çünkü bunlara cevap veremedim deli oldum onlar gitti keşke şunu deseydim bunu deseydim diyip duruyorum..
canım kıskanmış bellikiarkadaşlığının derecesini bilmiyorum ama tabi ilerleyen adımlarda da aynı davranışları göreceksin muhtemelen, insanlar yapılan iyiliği dostluğu çabuk unutuyorlar malesef
![]()
işte insan en çok da ona sinir oluyor sen her türlü özveriyi göster fedakarlık yap ama onlar afedersin dirsek göstersin
bence iyi olmuş hiç üzülme en azından yüzlerini gördün az çok senin hakkında ne düşündüklerini anlamışsındır, iyiliğini istemiyorlar sanki
ama insan bu güzel günlerde mutluluğunu paylaşmak istiyor haklısın onlar ayıp etmiş..
Fesatlık canım fesatlık çok yakından tanırım kendilerini..
Boşver sen takma, ama işte takmaman için cevap verseydin keşke şuan daha rahat olurdun.
Kıskanmasını anlarım canım inan bana anlarım.. Ben bu kadar belli etmesine kırılıyorum içinde ne isterse yaşasın ama bu kadar da olmaz..
Canım inan herkes olumsuz yorumlar yaparken ben hep destekledim olsun dedim gücü buna yetiyor dedim.. Süt kardeşiz canım.. Ben babasız büyüdüm diye herşeyi benden bekledi erkenden evlenmemi falan.. Bir kızı 16sında nişanlandı biri 18de kocaya kaçtı.. Bir tek o zaman lafımı söyledim bak benden bekliyordun ama senin kızın gitti diye.. Bu arkadaşım da evlenme teklifi aldığımı duyduğunda napim? demiş bunuda biliyorum buna rağmen sesimi çıkarmadım a dolaylı yollardan lafımı soktum o ayrı :) ama o bildiğimi bilmiyor.. Ben hep destekledim onu ama o benim mutluluğu istemiyor onu anladım onda olmayanlar bende oluyor diye sanırım :26:
bide süt kardeşsiniz ve sürekli laf sokan kadında süt annen öyle mi pes
canım valla o senin arkadaşın falan değil kısa yoldan bitir..analı kızlı seni baya bi kıskanmışlar canımcım![]()
Aynen öyle bunlar ilk değilki aldığım kıyafete gittiğim yere kadar laf sokar.. İşte eskiye dayalı olduğu için bitiremiyorum ki ananem annem teyzemler hep yüzyüze bakıyoruz. Kıskandıkalrını biliyorum onlarda farkındalar zaten.. Sözlümün adı güzel değilmiş damadınınki güzelmiş daha neler neler.. Benim sözlüm uzun boylu ben topukluda giysem yetişemiyorum arkadaşım onu söyledi komik duruyorsunuz gibi bende abartma istersen dedim hem ben ona tepeden bakacağıma o bana baksın dedim.. Onlar aynılar arkadaşım topuklu giyince uzun oluyorda![]()
üç günlük dünyada bu kadar fesatlığa ne gerek var yahu
hadi bide içten içe besliyorsunuz anlarım da bu kadar da belli edilmez ki, asıl kendileri komik duruma düşüyor farkında değiller
ilişkiyi kesemiyorsan da mesafeni koru bence cnm![]()