Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Çok tartışırız bu konuyu da bir yere varamayız:52:

:27::27::27::27:

tartışmayalım o zaman :36:

kızlar ben size bişey sorayım. erkek bir arkadaşım aradı bugun, yaklaşık 1 haftadır sevgilisi var, kızın 4 haziran da doğum günüymüş, ne hediye alsam diye sordu bana, ben de kızı pek tanımıyorum bi cevap veremedim :53: çok romantik bi çift degiller gördüğüm kadarıyla, ne alsa ki acaba aklına bişey gelen var mı :26:

kızlar ben size bişey sorayım. erkek bir arkadaşım aradı bugun, yaklaşık 1 haftadır sevgilisi var, kızın 4 haziran da doğum günüymüş, ne hediye alsam diye sordu bana, ben de kızı pek tanımıyorum bi cevap veremedim :53: çok romantik bi çift degiller gördüğüm kadarıyla, ne alsa ki acaba aklına bişey gelen var mı :26:

Bir haftalık sevgilisine hediye mi alacak yani:53: Ay ben buraya takıldım canım :27::27:

Niye bence gayette geçebilir canım:27::27: Ne alsın peluş ayı alsın :26:

valla isterse bir günlük sevgilim olsun, doğum günümü boş geçerse 2. günü olmaz zaten :27:

ya kız peluş ayı sevecek bi tip degil :50: nasıl desem, çok sade çok düz bi kız :26: normalde hep kıza hediye almak kolay diyen ben bile put gibi kaldım :53:

benim bİ önerim var :D $yeniyummy.webp

valla isterse bir günlük sevgilim olsun, doğum günümü boş geçerse 2. günü olmaz zaten :27:

ya kız peluş ayı sevecek bi tip degil :50: nasıl desem, çok sade çok düz bi kız :26: normalde hep kıza hediye almak kolay diyen ben bile put gibi kaldım :53:

Ben çok yaşadım biliyorum hediye alınmadı bana kolay kolay :27::27:

Parfüm çanta ayakkabı kolye saat falan olamaz mı :1: Biri bana topuklu ayakkabı çanta falan alsa boynuna atlardım:52:

hmm bak bunu bi söyleyim canım :26: ama kesin begenmez hödük :47:
Ben çok yaşadım biliyorum hediye alınmadı bana kolay kolay :27::27:

Parfüm çanta ayakkabı kolye saat falan olamaz mı :1: Biri bana topuklu ayakkabı çanta falan alsa boynuna atlardım:52:

saat olabilir aslında ama pahalı mı olur ki :26:

arkadaş aradıgında dedim ki 6 sında da benim doğum günüm,gece dışarı çıkacaz kızla beraber ayarlayın kendiiniz diye. babama söyleyim de bana çok para yollasın benim doğum günleri iki tane oldu diyo :27::27: dedim kıza benden iyi hediye alırsan bozuşuruz ben kaç yıl emek verdim sana :36:

arkadaş aradıgında dedim ki 6 sında da benim doğum günüm,gece dışarı çıkacaz kızla beraber ayarlayın kendiiniz diye. babama söyleyim de bana çok para yollasın benim doğum günleri iki tane oldu diyo :27::27: dedim kıza benden iyi hediye alırsan bozuşuruz ben kaç yıl emek verdim sana :36:

Valla canım 50tleye de saat var :27: Marka olmasın :27: Bencede kesinlikle haklısın destekliyorum seni:52:

$flody.webp BU da oalabilir canım benim hoşuma gidiyor bu tür şeyler :16:
bence saat almasın 1 haftalık bir ilişki en uygunu bunlar olur gibi :26:

Valla canım 50tleye de saat var :27: Marka olmasın :27: Bencede kesinlikle haklısın destekliyorum seni:52:

ben bu sene çevremdeki bütün erkeklerden çiçek istyiyorum, eminim ki yine kimse almayacak :27: pasta da istemiyorum dedim :19: kesin densizlik yapıp üstüne 30 - 1 yazdırırlar o pastayı kafalarına atmak zorunda kalırım :19:

Eki Görüntüle 1133191 BU da oalabilir canım benim hoşuma gidiyor bu tür şeyler :16:

ben seçenek olarak söyleyecegim canım :34: bana alınsa benim hoşuma gider de o kız ne bileyim yaa çok düz bi kız, sanki böyle şeyleri sevmez gibi geliyor bana :26:

Eki Görüntüle 1133191 BU da oalabilir canım benim hoşuma gidiyor bu tür şeyler :16:

Bence bir hafta için bu bile fazla:19: Ben almadım kimse almasın:47::47::47:
ben bu sene çevremdeki bütün erkeklerden çiçek istyiyorum, eminim ki yine kimse almayacak :27: pasta da istemiyorum dedim :19: kesin densizlik yapıp üstüne 30 - 1 yazdırırlar o pastayı kafalarına atmak zorunda kalırım :19:

Hahaha ay canım ya ne güzel yerdiniz pastayı alsınlardı be:27::27: Erkeklere çiçek almak işkence gelir genelde:27:

düz ne demek onu bi anlasam :D

ya böyle şeylerden hoşplanmayan sadee, nasıl diyim kız gibi degil yani :27::27:

Hahaha ay canım ya ne güzel yerdiniz pastayı alsınlardı be:27::27: Erkeklere çiçek almak işkence gelir genelde:27:

valla ben anlamam, 40 kere diyecem elbet biri dayanamayıp alacak :36:

pastayı yeriz tabi de densiz yazılar yazdıracak köpek arkadaşlarım biliyorumm.. yaş kompleksim var benim dalga geçiyorlar :19:

pastayı yeriz tabi de densiz yazılar yazdıracak köpek arkadaşlarım biliyorumm.. yaş kompleksim var benim dalga geçiyorlar :19:

Biliyorlar ya bunu ondan inadına yapıyorlardır canım:27:

1 demet maydanoz yeter o zaman alsın versin :35:

1 demet maydanoz yeter o zaman alsın versin :35:

hee bak bu mantıklı bence :27::27:

bide diyo ki arkadaş hep beraber mi kutlasak napsak :27: dedim ilk doğum günü siz gidin başbaşa kutlayın :27: ayy hiç uğraşamam şimdi bide onlarla, benm doğum günüm olacak ondan 2 gün sonra, ilgi benim üzerimde olsun :21::21:

Back
X