- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #8.721
1 demet maydanoz yeter o zaman alsın versin![]()
hee bak bu mantıklı bence

bide diyo ki arkadaş hep beraber mi kutlasak napsak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 demet maydanoz yeter o zaman alsın versin![]()
ama doğum günüme gelecek en az 5 tane erkek var eger birinde bile çiçek olmazsa yedim onlarıhem de çiğ çiğ yedimm
![]()
Ben de ilk zamanlar başının etini yemiştim tam 1.5 sene boyunca neler demedim ağladım bile sinirden almıyor diye en son evlenme teklifinde aldı işte bir daha da beklemiyorum zaten![]()
hee bak bu mantıklı bence
bide diyo ki arkadaş hep beraber mi kutlasak napsakdedim ilk doğum günü siz gidin başbaşa kutlayın
ayy hiç uğraşamam şimdi bide onlarla, benm doğum günüm olacak ondan 2 gün sonra, ilgi benim üzerimde olsun
![]()
höyt deseydin
bence de herkesin doğum günü kendine, gitsinler ne yapıyorlarsa yapsınlar kendi kendilerine![]()
ben de öyle dedim zatenkoloni gibi kutlanmaz ilk doğum günü gidin başbaşa napıyosanız yapın, 2 gün sonra da benmkine gelin dedim
ama hediye düşünmem lazım işte çocuk yardım istedi, ayıp olmasın :26:
kız bunların hepsi arkadaşım yaa, alma zorunlulukları yok ama bana ne yaa benim sevgilim yok diye kimse çiçek almayacak mı yaniarkadaşım olarak bu görev onlara düşüyor malesef
alacaklar o çiçeği
![]()
Çiçek gelecek sana canım bence![]()
adresini bul sen ben yollayayım çiçeği ona![]()
Kitap okuyorsa kitap alabilir böyle güzel bi ayraçla:26:
Çiçek gelecek sana canım bence![]()
adresini bul sen ben yollayayım çiçeği ona![]()
hmm bak bu da güzel bi fikir :26: bunu da ileteyim ben
yok yaa geçen gün istedigim çiçegi bile gösterdimü, yüzsüz dediler banahepsi öküz bunların
yollayım ben adresimi sana![]()
hmm bak bu da güzel bi fikir :26: bunu da ileteyim ben
yok yaa geçen gün istedigim çiçegi bile gösterdimü, yüzsüz dediler banahepsi öküz bunların
yollayım ben adresimi sana![]()
Asıl görmesi gereken şahıs ordamıydı![]()
OLUR YOLLAaçık adres olmasına gerek yok semtini söyle kafi
![]()
ordaydı vallahiç üzerine alınmadı ama
ya sen ankaraya yolla, de ki burada bi delibaş varmış, çiçek isteyip duruyormulş herkes beni gösterir zaten![]()
Belli etmemiştir belki de canım![]()
ordaydı vallahiç üzerine alınmadı ama
ya sen ankaraya yolla, de ki burada bi delibaş varmış, çiçek isteyip duruyormulş herkes beni gösterir zaten![]()
kız bunların hepsi arkadaşım yaa, alma zorunlulukları yok ama bana ne yaa benim sevgilim yok diye kimse çiçek almayacak mı yaniarkadaşım olarak bu görev onlara düşüyor malesef
alacaklar o çiçeği
![]()
hımmmmmmmm
anladın seeeen![]()
nabersiniz gençlikkk![]()