Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Aslındas çok fazla haksızlığa uğruyorum herkes bir iş yaparken ben 10 iş birden, çaydan kahvaltısına, temizliğine kadar..
Bütün alet ve edavatlar sorunlu, yani bir işi on kere uğraşmalı yapabiliyorum..
Bir de 200 tl istesem laf duyuyorum. :37:
Ama bütün gün boş boş gezen kuzenime 3 bin tl veriyormuş babam bana işler kötü, ondan veremiyorum derken.
Bu işsizlikte bana 200 TL zar zor verirken (işlerimiz kötü gerçekten de) o parayı ona nasıl verebiliyor hayret ediyorum! :20:
Yani cefasını ben, sefasını başkaları sürüyor canım, bende babam diye sesimi çıkarmıyorum..:50:

iş yeriniz o kadar büyük mü ki kaç kişi çalışıyor :26:

canım baban da olsa maaşın, sigortanın falan olması lazım yani..3000 tl ne demek ya her ay deme sakın :53:

iş yeriniz o kadar büyük mü ki kaç kişi çalışıyor :26:

canım baban da olsa maaşın, sigortanın falan olması lazım yani..3000 tl ne demek ya her ay deme sakın :53:

Her ay ve herkes bana smuwila xxxx burada ne yapıyor diyor? Görünür de müdür pozisyonunda ama hiç birşey yaptığını görmedim.
Gidiyor deri kesiyor, gidiyor müşteriye günde 1-2 kez, muhasebe bende zaten, telefon çalar ona bile ben müsait olmam bakmaz.
Halamın oğlu olur kendisi canım, yıllardır burada, mesela herkese zam yapıldı tabii ben hariç, herkese 150-200 o kendine 300 yapmış.
Ha bi de maaşlar onda, babam bi de gizliden soruyor duymayayım diye, sen kendine ne kadar yaptın diye? Bana gelince para yok.
:ssz:

Bişey desem ki çok dedim, sen kıskanıyorsun onu dedi. Babam kendi tarafına çok düşkün canım, adam resmen babamı iflas ettirip ayrı bir şirket kurmaya çalışıyor, bizim sektörde, babama herkes söylüyor inanmıyor. Çalışanlar bana geliyor, gizliden kuzenimin onlara iş teklif ettiğini söylüyor. Ben bi şekilde babamın kulağına gitmesini sağlıyorum inanmıyor.

İlla iş işten geçmiş olacak anlaması için yani canım..

Her ay ve herkes bana smuwila xxxx burada ne yapıyor diyor? Görünür de müdür pozisyonunda ama hiç birşey yaptığını görmedim.
Gidiyor deri kesiyor, gidiyor müşteriye günde 1-2 kez, muhasebe bende zaten, telefon çalar ona bile ben müsait olmam bakmaz.
Halamın oğlu olur kendisi canım, yıllardır burada, mesela herkese zam yapıldı tabii ben hariç, herkese 150-200 o kendine 300 yapmış.
Ha bi de maaşlar onda, babam bi de gizliden soruyor duymayayım diye, sen kendine ne kadar yaptın diye? Bana gelince para yok.

Bişey desem ki çok dedim, sen kıskanıyorsun onu dedi. Babam kendi tarafına çok düşkün canım, adam resmen babamı iflas ettirip ayrı bir şirket kurmaya çalışıyor, bizim sektörde, babama herkes söylüyor inanmıyor. Çalışanlar bana geliyor, gizliden kuzenimin onlara iş teklif ettiğini söylüyor. Ben bi şekilde babamın kulağına gitmesini sağlıyorum inanmıyor.

çok şaşırdım inan baban bu kadar seyirci kalamaz olanlara pes :53:

sen bişeyler yap ya adamın emelleri başka..ben olsam valla rezil ederdim laflarımla ne demek çalışanlara iş teklifi :47:

sen kendini baya ezdirmişsin herkes her ay maaşını alsın üzerine zam da olsun ama sana harçlık senin yerine ben gerildim valla :47:

Herkes öyle zannediyor zaten, istediğin saatte gelir, istediğin saatte gidersin..
Ama maalesef, doktor işim olsa babam oflayıp pofluyor, öyle hiç kafama göre girdiğimi çıktığı bilmem, sabah evden çıkış 8, işten çıkış 7.
Bir işim olsa on kere nerdesin, gelmiyor musun diye arar.
:51:

Maaş durumu hele hiç yok, zar zor harçlık alıyorum..
:27::ssz:

Aslındas çok fazla haksızlığa uğruyorum herkes bir iş yaparken ben 10 iş birden, çaydan kahvaltısına, temizliğine kadar..
Bütün alet ve edavatlar sorunlu, yani bir işi on kere uğraşmalı yapabiliyorum..
Bir de 200 tl istesem laf duyuyorum. :37:
Ama bütün gün boş boş gezen kuzenime 3 bin tl veriyormuş babam bana işler kötü, ondan veremiyorum derken.
Bu işsizlikte bana 200 TL zar zor verirken (işlerimiz kötü gerçekten de) o parayı ona nasıl verebiliyor hayret ediyorum! :20:
Yani cefasını ben, sefasını başkaları sürüyor canım, bende babam diye sesimi çıkarmıyorum..:50:

Aaaaa niye böyle bir durum var ya neden babandan sabit bir maaş almıyorsun tatlım?
Ben de babamla çalışacağım geçen yaz yanında staj yaptım maaşımı aldım çatır çatır
Benim de kuzenim gelecek bu yaz şimdiden pazarlığa tutuşuyorum bana verdiğinden daha az vereceksin ona diye
Ben çok çirkefim galiba :27:
İşe de istediğim zaman gidiyorum istediğim zaman cıkıyorum :52:

Sen haksizliga ugruyorsun cidden :ssz:

Bizde de hala oglu ve amca oglu babami inanilmaz sömürüyor öyle böyle değil sini r oluyorum :47:
Baban farkettiginde is isten gecmis olacak :ssz:
Akraba degil akbaba mubarek nasil insanlar var ya :ssz:

canım ne var ne yok :27:

iyiyim canımmm :16::16: bugun arkadaşla falcıya gittik bana baya bi gaz verdi :27: bide üstüne bi arkadaşın sevgilisi için ne hediye alsam muhabbetine baya bi güldüm derken çok keyifliyim nedense şuan :21::21:

dün kendi kendime sebepsiz aglıyordum, bugun kendi kendime sebepsiz gülşüyorum :53: kafayı yedim ben artık :111::111:

sen nasılsın :16:

iyiyim canımmm :16::16: bugun arkadaşla falcıya gittik bana baya bi gaz verdi :27: bide üstüne bi arkadaşın sevgilisi için ne hediye alsam muhabbetine baya bi güldüm derken çok keyifliyim nedense şuan :21::21:

dün kendi kendime sebepsiz aglıyordum, bugun kendi kendime sebepsiz gülşüyorum :53: kafayı yedim ben artık :111::111:

sen nasılsın :16:

yaa canım ne falcısı çok günah :20:

iyiyim bende olsun heeep aynı :31:

yaa canım ne falcısı çok günah :20:

iyiyim bende olsun heeep aynı :31:

biliyorum canım gunah oldugunu ki ben inanmam zaten, sadece iyi şeyler söyleyince hoşuma gidiyor o kadar :17:

biz bugun iki tane kazık kadar kız, arkadaş doğum gününde sevgilisine nasıl bi supriz hazırlasın bulamadık yaa :53::53: resmen kendimden utandım :19: sonra erkekler supriz yapmıyor deriz, bizden fikir çıkmıyor ki nasıl yapsınlar :47:

biliyorum canım gunah oldugunu ki ben inanmam zaten, sadece iyi şeyler söyleyince hoşuma gidiyor o kadar :17:

biz bugun iki tane kazık kadar kız, arkadaş doğum gününde sevgilisine nasıl bi supriz hazırlasın bulamadık yaa :53::53: resmen kendimden utandım :19: sonra erkekler supriz yapmıyor deriz, bizden fikir çıkmıyor ki nasıl yapsınlar :47:

süpriz bulmak benimm işimmm :23::23::23:

en son dedim ki o arkadaşa, 3 yıllık arkadaşınım, sen git 10 günlük kıza düşün ne yapacam diye, beni düşünme :19: burnundan getirecem senin dedim :27:

beni doğum günümde behzat ç nin gittigi meyhaneye götüğrmeye karar verdi :27:

nası bişey düşünüyo doğumgünü için?

Back
X