• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kızlar çok heyecanlanmaya başladım, herşey isteme gecesi konuşulacak.
Acaba babası düğün için ne diyecek?
Abisi 4 ay içinde evlenmişti, hep biz de çok bekletilmez derler ama?
3 ay m? 6 ay mı? 1 sene mi? Kaç ay bekleyeceğiz o zaman öğreneceğiz sanırım?
:31:

aynen bizim de belli deill:18:

yaa niye yok ki havadis :31:

bende aynı be canım ne olsun ev iş ev iş :ssz:

çünkü her zamanki gibi beyefendi yine yogundu, ve şimdi de düğün için şehir dışına gidiyor :47: ve ben trip atamıyorum kendisine söz verdim trip atmayacam diye :47:

yok mu söz nişan konusunda bi gelişme falan :26: en son senin paşayla tartışmıştınız galina tarihler konusunda, düzelttiniz mi :26:

çünkü her zamanki gibi beyefendi yine yogundu, ve şimdi de düğün için şehir dışına gidiyor :47: ve ben trip atamıyorum kendisine söz verdim trip atmayacam diye :47:

yok mu söz nişan konusunda bi gelişme falan :26: en son senin paşayla tartışmıştınız galina tarihler konusunda, düzelttiniz mi :26:

off hep de sana denk geliyor yoğunluğu neyse daha ordasın bi şekilde zaman olacak, o yüzden bence de

atar yapma :9: biz dün akşamda tartıştık sonra gece 2 ye kadar dikti beni gönlümü almaya çalıştı bende çok üstelemedim bugün çok iyiyiz :nazar:

ama ailesini tanışmaya henüz çağırmadı yani ses yok şimdilik..bi iki gün sonra yine başlar benimki söylenmeye off of :31:

off hep de sana denk geliyor yoğunluğu neyse daha ordasın bi şekilde zaman olacak, o yüzden bence de

atar yapma :9: biz dün akşamda tartıştık sonra gece 2 ye kadar dikti beni gönlümü almaya çalıştı bende çok üstelemedim bugün çok iyiyiz :nazar:

ama ailesini tanışmaya henüz çağırmadı yani ses yok şimdilik..bi iki gün sonra yine başlar benimki söylenmeye off of :31:

atar yapamıyorum işte, hem çocugun elinde olan bişey degil, sonuçta bi kere buluşmak istedi, hatta ben okulda olacam o gün diye okula gelecekti gelemedi toplantı çıkınca :26: hem de zaten bi kere gereksiz atarımdan kopma noktasına geldik, ancak unuttu o günleri de eski haline döndü yeniden asla öyle olamam :50::50:

en azından doğum günümde kesin göreşecegiz, şimdilik şafak 7 yani, bekliyorum :1: gerçi dingil dün bana gruptan soruyor, nurdancım senin doğum günün tam olarak hangi gündü canımmm :47::47: tam trip atmalık fırsattı ama anlayışlı rolünü oynadıgım için trip atamadım, 6 haziran canım dedim, sonra arkadaş diyor burhan nurdanın doğum gününü unutmuuşşşş :53::53::53: diyeee , dedim gaza getirmeyin trip atmayacagım :51: ama içten içe kaynadım tabi, ya bu adam beni gerçekten iplemiyor hiç, yada fena bi oyundayım, neyse ki ankarada 2 haftan kaldı anlayacagım olanı biteni :31:

siz neden tartıştınız :26: tanışmaya gelme mevzumu yine :26:

atar yapamıyorum işte, hem çocugun elinde olan bişey degil, sonuçta bi kere buluşmak istedi, hatta ben okulda olacam o gün diye okula gelecekti gelemedi toplantı çıkınca :26: hem de zaten bi kere gereksiz atarımdan kopma noktasına geldik, ancak unuttu o günleri de eski haline döndü yeniden asla öyle olamam :50::50:

en azından doğum günümde kesin göreşecegiz, şimdilik şafak 7 yani, bekliyorum :1: gerçi dingil dün bana gruptan soruyor, nurdancım senin doğum günün tam olarak hangi gündü canımmm :47::47: tam trip atmalık fırsattı ama anlayışlı rolünü oynadıgım için trip atamadım, 6 haziran canım dedim, sonra arkadaş diyor burhan nurdanın doğum gününü unutmuuşşşş :53::53::53: diyeee , dedim gaza getirmeyin trip atmayacagım :51: ama içten içe kaynadım tabi, ya bu adam beni gerçekten iplemiyor hiç, yada fena bi oyundayım, neyse ki ankarada 2 haftan kaldı anlayacagım olanı biteni :31:

siz neden tartıştınız :26: tanışmaya gelme mevzumu yine :26:

olur canım olur ikinizde yoğunsunuz elbet müsait bi gününüz olacak..

ayy acaba doğum gününde neler olacak ben bile sabırsızlandım :27:

ben söz fotolarınızı gördüm, çok güzel olmuşsun canımmm :16::16: seni görünce hemen tebrik edeyim dedim :16::16:

Cookk teşekkür ederiiim mutlu oldum şimdi :) yoğunluğu daha yeni yeni atıyoruz uzaktan gelen akrabaları uğurladık farklı gunlerde gittiler hep :) sonra biraz temizlik falan buraya uğrayamadim hic :( sen nasılsın nurdan ablam nasil gidiyor :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cookk teşekkür ederiiim mutlu oldum şimdi :) yoğunluğu daha yeni yeni atıyoruz uzaktan gelen akrabaları uğurladık farklı gunlerde gittiler hep :) sonra biraz temizlik falan buraya uğrayamadim hic :( sen nasılsın nurdan ablam nasil gidiyor :))

iyi valla güzelim bende, geziyorum proje çiziyorum, buralarda takılyıorum öyle işte :34:

sen nasılsın asıl sen anlat :16: geldin mi ankaraya :1:

hoşgeldinnnn :16::16:

hayırlı olsun sözlü hatunnn :nazar::nazar:

detay isteriz hmeeeen

Teşekkür ederim canimm :)) hersey cok guzeldi şükür atlattık bunu da :) çarşamba günü geldiler yemege alacaktik aslinda ama 14 saatlik yoldan sonra kimsenin hali kalmamisti :( otele gectiler hemen dinlenmek icin :) persembe gunu kahvaltiya geldiler sonra onun ailesi ve benim ailem disari ciktik detaylari konusmak icin evdekilerden uzaklastik, mesafe oldugundan fırsat olmamisti detaylar icin konusmaya :) aksama dogru yemege aldik onlari sonra hazirlanmaya gittiler aksam isteme oldu ikramlar vardi, 30 kisiye kahve dağıttım dusmekten korkuyodum en cok kazasiz atlattim :D ertesi gun soz alisverisi oldu yuzukleri aldik kuafor hazirlik derken aksam oldu ikramlar vardi yine sonra yuzukler takildi :)) cumartesi de gittiler sabah ugurladik, ama biz sevdicegimle nerdeyse hic gorusemedik dogru duzgun konusamadik bile aileler varken olmuyor :)

Back
X