• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Malesef kamu yonetimi okuyorum :D istemediğim bi bölümdü gazi kamu gelmez nasilsa dedim en uste yazdim geldi :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı fakültedeniz o vakit :) olsun olsun her yere başvurulabiliyor iktisadi bilimlerle, gazi iyidir ya :Dselam gazi :D

Ödül olarak konser var dimiii :D

eveetttt :21::21: hangisini istersen hem de :21:

Malesef kamu yonetimi okuyorum :D istemediğim bi bölümdü gazi kamu gelmez nasilsa dedim en uste yazdim geldi :(

ohaa sen burhanla aynı bölümde okuyorsunn :53::53: ama o mezun tabi o ayrı mesele :33:

Ooo ödül büyük :D burhana sormam gereken sorular var o zaman iş bulmam lazim benim bilgi almaliyim :)

okulu 7 sene de zar zor bitirmiş :27: sonra da kazara meclise yerleşmiş işte :27: pek işe yarayacagını sanmıyorum :36: ama konserde tanışırsanız sorarsın istedigini :1::1:

İyiyim ben çok iyiyim hiçte gergin değilim çok mutluyum, kimse beni ilgilendirmiyor herşey çok güzel yaşasın takmamak :111:

okulu 7 sene de zar zor bitirmiş :27: sonra da kazara meclise yerleşmiş işte :27: pek işe yarayacagını sanmıyorum :36: ama konserde tanışırsanız sorarsın istedigini :1::1:

Ne guzel bi kazaymis o oyle :D Allah korusun 7 sene falan :O konserde daha onemli konular olabilir bakislar davranislar :1:

Back
X