• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ne guzel bi kazaymis o oyle :D Allah korusun 7 sene falan :O konserde daha onemli konular olabilir bakislar davranislar :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya önemli konularda olsun tabi de sen yine de bu soruları da sor bence :1::1:

ayy cuma geliyorr, gitgide heyecan basıyor bana :30: şom agzımı açmak istemiyorum da Aklıma bazı felaket senaryoları geliyor ki benden uzak inşallh :18::18:

İyiyim ben çok iyiyim hiçte gergin değilim çok mutluyum, kimse beni ilgilendirmiyor herşey çok güzel yaşasın takmamak :111:

kızımm kavga etmek istiyorsan gel benle et boşver başkalarını :27::27:

ayy cuma geliyorr, gitgide heyecan basıyor bana :30: şom agzımı açmak istemiyorum da Aklıma bazı felaket senaryoları geliyor ki benden uzak inşallh :18::18:

Hersey guzel olacakk eglence brothers burhan dogum gunuu :D bende heyecanlandim simdi :))

hehe :D YOK ETMİYCEM KAVGA GAYET İYİYİM BEN :D
Aslında bende su an fazladan yer isgal ediyor bu topikte ama olur oyle arada caktirmiyoruz :D

DEMİRBAŞIZ KIZIM BİZ, YANGINDA İLK KURTARILICAKLAR LİSTESİNDE TOP 10 DAYIZ :D

Hersey guzel olacakk eglence brothers burhan dogum gunuu :D bende heyecanlandim simdi :))

valla ben de öyle umuyorum canımcım :16: ama olumsuz bişey olursa çok bozulacagım sanırım :18: her doğum günümde bi aksilik olmuştu şimdiye kadar, bu sefer sorunsuz olsun istiyorum, uğurlu olsun istiyorum :69:

valla ben de öyle umuyorum canımcım :16: ama olumsuz bişey olursa çok bozulacagım sanırım :18: her doğum günümde bi aksilik olmuştu şimdiye kadar, bu sefer sorunsuz olsun istiyorum, uğurlu olsun istiyorum :69:

Bu sefer guzel olacak ortam guzel mekan guzel kutlama guzel kiz guzel oglan bizim kiz bizime bagliycam simdi :) tek korkum su an burhanin isim cikti demesi :O iste o zaman meclisin kapisina dayanirim :/

Bu sefer guzel olacak ortam guzel mekan guzel kutlama guzel kiz guzel oglan bizim kiz bizime bagliycam simdi :) tek korkum su an burhanin isim cikti demesi :O iste o zaman meclisin kapisina dayanirim :/

işte tam olarak şom agzımı açmayım derken kast ettigim buydu :27:

ama şöyle bişey var, önceden bildigi için o gün dogum günü oldugunu nobet almamıştır o güne diyorum, o zamanda en geç 9 10 gibi çıkıyor, yine de gelebilir yanıma yani :23: gelmezse az kalmış saçlarını yolarım zaten beni hasta etmesin :47:

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN İNŞALLAH TÜM UĞUR BÖCEKLERİ SENİNLE OLSUN :16: $anigif1.gif$anigif.gif
Tabi canim gözümüzü burada aciyoruz sabah, aksam yatmadan buradayiz hep biz en onemli biziz kovsalar da gitmeyiz !! :D

yes baby :D

işte tam olarak şom agzımı açmayım derken kast ettigim buydu :27:

ama şöyle bişey var, önceden bildigi için o gün dogum günü oldugunu nobet almamıştır o güne diyorum, o zamanda en geç 9 10 gibi çıkıyor, yine de gelebilir yanıma yani :23: gelmezse az kalmış saçlarını yolarım zaten beni hasta etmesin :47:

Seve seve yardima gelirim hicbir bahane kabul edilemez bu saatten sonra hersey ayarlanmis en gec 9da orda o da isi olduğunu dusunup en kotu ihtimali aliyoruz !! :))

Seve seve yardima gelirim hicbir bahane kabul edilemez bu saatten sonra hersey ayarlanmis en gec 9da orda o da isi olduğunu dusunup en kotu ihtimali aliyoruz !! :))

valla bence 9 bile geç de hadi en olumsuzu düşünüp tamam 9 diyim yani :1::1:

daha hiç ayrınt ıda konuşmadık yaa, insan bi der kaçta gidecez ne olacak diyee :19: hiç ses yokk :19::19:

valla bence 9 bile geç de hadi en olumsuzu düşünüp tamam 9 diyim yani :1::1:

daha hiç ayrınt ıda konuşmadık yaa, insan bi der kaçta gidecez ne olacak diyee :19: hiç ses yokk :19::19:

Burhan biraz rahat bi insan mi bana mi oyle geldi :/ akışına birakiyor sanki herseyi :)

Burhan biraz rahat bi insan mi bana mi oyle geldi :/ akışına birakiyor sanki herseyi :)

aslında tam tersine çok dakiktir :53: hatta aşırı planlıdır ki ben bunu eksi özelllik olarak görüyorum :51: ama bu ara plan yapmayaca mben artık diye kendini tatile çıkardı :27: hep o yapıyormuş planlar ıda bilmem neee :51: hayır madem öyle yapacaksın doğum günümün nerede olacasgına karışma dimi ama yookkk, ona soktu burnunu öyle kendini tatile çıkardı :47:

şimdi o yuzden neler olacak kestiremiyorum :18:

Back
X