• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bence deee :16::16:

dimi ama yaa :27:

şimdi sana soracam sevgilinle elbise krizini çözdünüz mü diye, herkesin görmesi hoş mu olur yani :33:

Hayır hiç olmaz işte:27: Ben de çözdük diyeceğim benim başka bir elbisem var onu deneyeceğim eğer içime sinerse onunla gideceğim yoksa sözde giydiğimi giyeceğim ama şimdi herkes okuyor bunu ve benim içim rahat değil:33::33::35::35:

evet nurdan ablam ya konserde eğlenmek için sınavların iyi olması gerekiyor :23: Ben şimdi gidiyorum o zaman biraz daha çalışıym :43: Size iyi sohbetler iyi geceler, kolay gelsin bide proje için :34::16:

evet evett eglenebilmek için doğru koş ders çalışmaya :10: Iyi çalışmalar bitterim :16::16:

hayır hiç olmaz işte:27: Ben de çözdük diyeceğim benim başka bir elbisem var onu deneyeceğim eğer içime sinerse onunla gideceğim yoksa sözde giydiğimi giyeceğim ama şimdi herkes okuyor bunu ve benim içim rahat değil:33::33::35::35:

yaa boşver şimdi diğerlerini, kimse bizi okumuyordur bence :33::33:

O diğer elbise nasıl bi elbiseymiş hele anlat bakalım :23::23:

evet evett eglenebilmek için doğru koş ders çalışmaya :10: Iyi çalışmalar bitterim :16::16:

yaa boşver şimdi diğerlerini, kimse bizi okumuyordur bence :33::33:

O diğer elbise nasıl bi elbiseymiş hele anlat bakalım :23::23:

Çizgili turkuaz krem kahverengi tonlarında belinde büyük bir kemeri var dizlerin azıcık üstünde bir elbise canım:31:

Back
X