• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

söyledim dene bakalım dedi:27: Sözden yeni çıktık söz elbisesi giyilirmi ya kanser edecek beni:27:

yaa ben olsam ben de aynı elbiseyi giymem istemem daha önce de söylemiştim canım bunu :17: Ama çok sorun çıkaracaksa sözlün :27: MecBur giyeceksin gibiydi, inşallah sıkıntı yapmaz :1:

Son düzenleme:
yaa ben olsam ben de aynı elbiseyi giymem istemem daha önce de söylemiştim canım bunu :17: Ama çok sorun çıkaracaksa sözlün :27: MecBur giyeceksin gibiydi, inşallah sıkıntı yapmaz :1:

O elbiseye bağlı işte canım uzun durursa kısa değilse sorun çıkmaz ama kısaysa arıza çıkar:27:

Sesin, tebessümün, bakışın, duruşun,
sesimde,tebessümümde,bakışımda, duruşumda olmasa da olur.
Öyle bir saklan ki bana benim haberim olmasın. Burada ne demek istiyor. Anlamadım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bayılıyorum ben oyle akrabalarda kalmaya falan yaa :1::1: Bende evde annemden babamdan sıkıldıkça ya ananeme ya teyzeme kaçıyorum :27: Birazcık ara vermek iyi geliyor :27:

Ben de çok severim canım ama ben anneme çok düşkünüm ya iki gün görmesem aklıma gelince gözlerim doluyor:26:

Ben de çok severim canım ama ben anneme çok düşkünüm ya iki gün görmesem aklıma gelince gözlerim doluyor:26:

:1::1::1: biz annemle yanyanayken hiç sorun yaşamayıp ayrı kalınca didişenlerdeniz :27: bu ara beraberiz ya sürekli ondan maşallah pek iyiyz de, yarın bigun ayrılık olursa naparız bilmiyorum :33:

bu arada annemin burhandan vazgeçeyim diye son bombası, " içki içen damat istemiyormuş " :53::53: ee kızın da içiyor dedim, o beni ilgilendirmiyor, damadımın içki içmesini istemiyorum dedi :53::53: korkarım yakında gözünün üstünde kaşı var diye de istemeeycek :37:

:1::1::1: biz annemle yanyanayken hiç sorun yaşamayıp ayrı kalınca didişenlerdeniz :27: bu ara beraberiz ya sürekli ondan maşallah pek iyiyz de, yarın bigun ayrılık olursa naparız bilmiyorum :33:

bu arada annemin burhandan vazgeçeyim diye son bombası, " içki içen damat istemiyormuş " :53::53: ee kızın da içiyor dedim, o beni ilgilendirmiyor, damadımın içki içmesini istemiyorum dedi :53::53: korkarım yakında gözünün üstünde kaşı var diye de istemeeycek :37:

Neden istemiyor ki Burhanı:53: Kızım ilgilendirmez ama damadım içmesin o da iyiymiş yalnız:52::52:

neden istemiyor ki burhanı:53: Kızım ilgilendirmez ama damadım içmesin o da iyiymiş yalnız:52::52:

çünkü o ankarada ben sakaryadayım, eger evlenirsek falan ankaraay yerleşmem gerekir anamın dibinde olamayacam :34: Sırf bu nedenle çok yaratıcı sebepler buluyor bu ara :27:

Ben içebilirmişim ama kocam içemezmiş mantıga bak :27: çomak sokacak resmen kadın bizim işe :52::52:

çünkü o ankarada ben sakaryadayım, eger evlenirsek falan ankaraay yerleşmem gerekir anamın dibinde olamayacam :34: Sırf bu nedenle çok yaratıcı sebepler buluyor bu ara :27:

Ben içebilirmişim ama kocam içemezmiş mantıga bak :27: çomak sokacak resmen kadın bizim işe :52::52:

Ayy kıyamam ama ya ne yapsın kızını yanında istiyor:16:

ayyyy çok güldüüüümmmm :9:

yaa zaten ortada bişey de yokki henuz :1: Hem ankara sakarya dedigin kendi arabanla 3 saatten az sürüyor, biz gideriz ki haftasonları anneme görmeye :55:

Şimdi annem aradı bak iki gündür görmedi sesi titredi telefonda:43: Benim annemde istemezdi :26: Birde babam yoktu ya annemle bizdik hep o yüzden çok düşkünüz ben de istemezdim başka şehir:26:

:60: :60:

şimdi annem aradı bak iki gündür görmedi sesi titredi telefonda:43: Benim annemde istemezdi :26: Birde babam yoktu ya annemle bizdik hep o yüzden çok düşkünüz ben de istemezdim başka şehir:26:

ben üniversiteye başladıgımdan beri hep ayrıyım nerdeyse :26: Alışmış olması lazım aslında ama demek ki yine de bi şansını denemek istiyor :50: Halbuki kardeşim de var onlarla beraber yaşıyor neyine yetmiyorsa beni gönderese gelmiyor şimdi :37:

:60: :60:

ben üniversiteye başladıgımdan beri hep ayrıyım nerdeyse :26: Alışmış olması lazım aslında ama demek ki yine de bi şansını denemek istiyor :50: Halbuki kardeşim de var onlarla beraber yaşıyor neyine yetmiyorsa beni gönderese gelmiyor şimdi :37:

Öyle deme canım her evlat farklı sevilir az çok anlamında değil tabi ama senin yerinde başkadır:16:

Back
X