- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #9.581
öyle deme canım her evlat farklı sevilir az çok anlamında değil tabi ama senin yerinde başkadır![]()
ya mutlaka başkadır canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle deme canım her evlat farklı sevilir az çok anlamında değil tabi ama senin yerinde başkadır![]()
ya mutlaka başkadır canımHatta evin kıymetlisi benimdir laf aramızda
Uzaktaydım ya hep ondan daha düşkünler bana
Ama kız kısmı evleni,p yuvadan uçar yani, ankara yada başka bi yer bilmiyoruz ki kaderimizde neresi var
![]()
orası da öyle tabi canım sende haklısınBen artık çıkıyorum canım kuzenime fenalık geldi beni bekliyor film izleyeceğiz
Yarın görüşürüz iyi geceler
![]()
Orası da öyle tabi canım sende haklısınBen artık çıkıyorum canım kuzenime fenalık geldi beni bekliyor film izleyeceğiz
Yarın görüşürüz iyi geceler
![]()
neden benmle konuşmuyorsun sen![]()
aaaa, olur mu öyle şeeeeey :26::26::26:
Hediyeni paketliyodum kiii![]()
eveeeeettt![]()
o zaman perşembe hiç çıkmayım ben evden de ilk doğum günü hediyemi almış olayım![]()
aaaa, evet ilk hediyen benden olcaaaaak![]()
eveettt![]()
annemle de perşembe akşam kutlayacaz zaten pasta üf leyecekmişimperşembeden başlayacak benm şenliklerim
![]()
ohhhh hadi iyisiiinn
Gel beraber dinleyelimm
[video=youtube;udwddgjdqlo]http://www.youtube.com/watch?v=udwddgjdqlo[/video]
nasılllll![]()
şimdi ben alanyaya düğüne gidecem ya, onu erayın kız arkadaşıyla beraber gidecem, onun da teyzesinin yazlıgı varmış orada hem düğüne hem de bikaç günlük tatile gideriz diye bi önceki gün tel de konuşmuştuk biz kızla![]()
Bugun sabah günaydın faslını geçtikten sonra burhanla biraz kum güneş resimleri falan yolladı, tam tatile gitmelik zaman falan dediBen de burhan o tatil mevzunu biliyor zannettim, eveett biz alanyada tam olarak bunları yapacaz dedim
O da
" biz derken ??
Kimle gidiyosun ki ??? " demiş
Sonra açıkladım bende, sen de gel dedim, yok siz kızkıza takılın demiş sonra da![]()
oooo, güzel bir tepkiii
Iyi olmuş ama, iyi ki biliyo zannedip demişsin öylee
Bi kendine gelsin şöle artıkk![]()
valla keşke bir an önce aklı başına gelseZaman gitgide daralıyor
Ve sanırım doğum günümde 3 çift + burhan + ben olacagızYalnız gelecek arkadaşlar sattı beni, sevindim ben de biraz
![]()
buna çoooooooook sevindimmm
çift psikolojisi iyidirrr![]()
FULL ÇİFT OLACAK ORTADA YAAA
BİDE GEÇEN ARKADAŞIMLA KONUŞUYORUZ, BİZ BU MEKANA DAHA ÖNCE Bİ ARKADAŞIN DOĞUM GÜNÜ İÇİN GİTMİŞTİK, BURHAN DA VARDI O ZAMAN. ARKADAŞIM DEDİ Kİ, " O AKŞAM SİZ ÇOK YAKINDINIZ ONUNLA, TENSEL BİŞEY DEGİL DE KASTETTİGİM BAKIŞ OLARAK, KONUŞMA OLARAK ÇOK YAKINDINIZ, ONU YİNE İSTEDİGİ İÇİN ISRAR EDİYOR OLABİLİR BU MEKAN İÇİN " DEDİ. CİDDEN DE DÜŞÜNÜNCE GİDİP Bİ KAFEDE YADA Bİ ARKADAŞIN EVİNDE OTURSAK HERKES HERKESLE SOHBET EDİYOR OLACAK, BÖYLE OLUNCA İSTER İSTEMEZ İNSANLAR GRUPLANACAK VE BNEM DE PAYIMA O DÜŞECEKBİ AKSİLİK OLMAZ İNŞALLAH
![]()