- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #9.721
bi de ben onları çiziyorum düşün yanihep diyorum ben, çok yanlış meslek seçtim
![]()
bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de ben onları çiziyorum düşün yanihep diyorum ben, çok yanlış meslek seçtim
![]()
bendeşimdiki aklım olsa öğretmen olmayanın
![]()
off aynısını düşünüyorum bendeeehem çok da severek yapabilecegim bi meslekti ama tutturdum mimar olacam diye
![]()
benimde puanımda tutuyordu yazmadım of off tamam çok severek yapmazdım ama en azından tatilleri var![]()
off aynısını düşünüyorum bendeeehem çok da severek yapabilecegim bi meslekti ama tutturdum mimar olacam diye
![]()
Ah ahh bende oyle diyodum iste dış baskilar sonucu okudugum bölüme bakmerhaba bu arada kizlar, ders çalışırken daha bi dertlendim simdi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
telaş yapma canım ya her şey yoluna girer sen sakin olmalısın
ne kadar güzel bi fikir resim için süsleme falan benim hiç aklıma gelmezdinasıl bi mekanda dış çekim olacak?
keşke yakın olsaydık biraz ucundan tutardık bizdehepsini kafanda güzelce sıraya koy canım, o sırayla da uygula, hepsi yetişir inşallah
![]()
ibf den nefret ediyorumbana o dert çoktan girdi ama iş işten geçti yapacak bişey yok
![]()
Düğün için aklımda İstanbul' un renkli ve eski yapılı semti balat ve tarihi mekanlar var canım..
Süsleme nişan mekanı için tatlım, ben bu dış çekim aksesuarlarından almayı planlıyorum. Elimize renkli balonlar, konuşma baloncuklar (oğlan bizim kız bizim) tarzında, dudak ve bıyık yani bunun gibi..
Nişan da vaktimiz kısıtlı olduğundan anaannemin orada, yani evimize çok yakın eskiden yunan köyüymüş, kilise var yıkılmasaydı ne iyidi? ama hala yeşillikler içinde dağ, kır, bayır, su kemeri var orada yapacağız. Rumlardan kalma taş bir ev var yine, bizimkiler mübadele zamanında selanikten gelmişler, yer değiştirmişler yani. Büyüdüğüdüm yer hem, çok güzel bir anı ve hatıra olur diye düşündüm.
Mekanı pembe tüllerle süsleyeceğiz sandalyeler vs, her masaya küçük mumlardan alacağız. Bizim masamıza ise 2 tane şamdan ve mum, sonra her masaya gül yaprakları serpiştirmeyi düşünüyorum ya da sadece bizim masamıza..:44:
Aynen öyle bu saatten sonra yapacak bisey yok malesef :/ okul oncesi okuyacaktim herkes bi bahane buldu niye dinlediysem.. mezun olup atananacaktim guzelce en azindan ne olacağım belli.. Şu an potansiyel işsizim resmen :)
çok güzel düşünmüşsün canım ya şimdiden nasıl kareler çıkacak çok merak ediyorum, umarım her şey istediğin gibi olur
şu an benim olduğum gibi 2 senedir friksiyonel işsizim
neyse vardır bunda da bir hayır diyeceğiz![]()
çok güzel düşünmüşsün canım ya şimdiden nasıl kareler çıkacak çok merak ediyorum, umarım her şey istediğin gibi olur
şu an benim olduğum gibi 2 senedir friksiyonel işsizim
neyse vardır bunda da bir hayır diyeceğiz![]()
bendeşimdiki aklım olsa öğretmen olmayanın
![]()
![]()
benimde puanımda tutuyordu yazmadım of off tamam çok severek yapmazdım ama en azından tatilleri var![]()
Ah ahh bende oyle diyodum iste dış baskilar sonucu okudugum bölüme bakmerhaba bu arada kizlar, ders çalışırken daha bi dertlendim simdi :)
İnşallah canım inşallah..
Biraz fotoğraflar için poz araştırayım bari ben..![]()
davulun sesi uzaktan hoş gelir diyorum sizee
öğretmenlik de hayalinizdeki kadar kolay bir iş değil bu devirde...![]()
asla kolaylık olarak demedim ben canım, öyle bişey aklımdan bile geçmedisadece mesai saatin belli tatilin bellli ne iş yapacagın belli o yuzden dedim
yoksa insanlarla hele ki çocuklarla uğraşmak çok zor eminim ondan, yanlış anlama lutfen
![]()
mesaisi hiç bitmeyen bi iş...![]()
sanırım her meslek zor :44: en iyisi zengin koca bulup evlenmek![]()
hem tatili var hem de yapacagın iş bellibizdde öyle degil yaa, patronun seni nasıl kullanırsa o işi yapıyorsun
benm dış baskılar öğretmenlk istedi ben direttim mimarlık okuyacam diye, akla bak bendeki
eger instagram kullanıyorsan bunun için özel açılmış çok güzel hesaplar var canımyada face te falan
![]()
Sen yapamazsin o kadar cocukla ugrasamazsin dediler simdi cevre sorunlariyla ugrasiyorum bide ingilizce ders almiyor artik kafam :)
sizin derslerde mi ingilizce oldu
çok merak ediyorum, gazi üniversitesi ingilizcenin temelini nerede çok iyi bi şekilde veriyor ki, eğitimi ingilizce yapıyor![]()
Sorma ingilizce malesef.. bisey yapamiyoruz zaten ne dersi anliyoruz ne de sinavlari yapabiliyoruz bide o kadar zorluyorlar ki su an hicbisey anlamıyorum mesela surekli yazdirmis ingilizce yazdirdiklariyla Türkçe aciklamalari arasinda dunya kadar fark var şans artık tutarsa gecicem yani