• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Genelde tek hediye geldiği icin evet fincan daha fazla olur nurdan ablam, sen en iyisi bi sekerlik ve cay bardağı al takımı tamamla mis gibi olur :) hem onemli olan dusunmek, ayrica aldığın hediyeyi de cok begendim gule gule mutlulukla kullansın arkadasin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok saol bitterim :16::16: eger daha iyi bişey düşünemezsem, yani sizlerden daha iyi bi fikir gelmezse :27: sanırım dedigin gibi yapacagım :26: bakalım daha 1 haftam var :44:

senin aldığın o şey ne kadardı?

55 tl di şekerim, ama annem kıskançlıgından kendisine de aldı 1 tane 50 ye düştüler :27:

çok saol bitterim :16::16: eger daha iyi bişey düşünemezsem, yani sizlerden daha iyi bi fikir gelmezse :27: sanırım dedigin gibi yapacagım :26: bakalım daha 1 haftam var :44:

55 tl di şekerim, ama annem kıskançlıgından kendisine de aldı 1 tane 50 ye düştüler :27:

Bu arada o 80 tl sekerlik neymis oyle :O kac tane cay bardağı alınır o paraya :)) daha varmış zaman daha iyi bisey bulursak paylaşırız :)

o bile yeter aslında yaaaa :27::27:

Bu arada o 80 tl sekerlik neymis oyle :O kac tane cay bardağı alınır o paraya :)) daha varmış zaman daha iyi bisey bulursak paylaşırız :)

jumbo nun şekerligiymiş :ssz: gerçek gümüşdü herhalde bilemedim de 80 tl de veremem bi şekerlige bee, onun içine 2 tl lik küp şeker koyacam alt tarafı :60:

jumbo nun şekerligiymiş :ssz: gerçek gümüşdü herhalde bilemedim de 80 tl de veremem bi şekerlige bee, onun içine 2 tl lik küp şeker koyacam alt tarafı :60:

Ahahaha doğru soyluyosun :) normal biseyler yeterli diğer hediyen oldukça gösterişli ev hediyesi için :) hemde farkli bisey cok begendim ben

Ahahaha doğru soyluyosun :) normal biseyler yeterli diğer hediyen oldukça gösterişli ev hediyesi için :) hemde farkli bisey cok begendim ben

ayy gerçekten begendiniz mii :17: çok sevindim :16: ben de saçma bir hediyemi acaba diye düşünüyordum :17:

nerde olacak ki :44: uzak olsa da gelirim cicim ya ayıp ediyosun :16: o zamana işim gücüm oturur nasıl olsa, atlarım otobuse doğru senin düğün :10:

Kirklareli olacak Allah nasip ederse :) bende ankaradan oraya gecicem zaten giderken ugrayip aliriz seni de :D

Gelirim insallah ama sözlüm tek gondermez :D o yüzden iki kisilik davetiye alalim biz mumkunse :)

sözlü kızın tek başına ne işi varmış zaten düğünde :1: tabiki davetiyeler çift kişilik olacak :1: hatta o zamana kadar çocugun olabilir o zaman 3 kişi de gelebilirsiniz :33:

sözlü kızın tek başına ne işi varmış zaten düğünde :1: tabiki davetiyeler çift kişilik olacak :1: hatta o zamana kadar çocugun olabilir o zaman 3 kişi de gelebilirsiniz :33:

O kadar gec evlenme seneye eylulden once evlenmen lazim :) ben senin dugunune sozlumle gelcem sende benim dugunume esinle geleceksin :)

Back
X