• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ne güzel ya kendin karar veriyosun :) bende gorecek miyim su tarihte gidiyorum kafama gore gelirim dedigim gunleri :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

29 yaşında olunca böyle oluyor tabi :33: gerçi şuan konserler aklıma geldi yaa, en azından 13 ünde athenaya giderim ruh halime ne olursa olsun sanırım :1::1:

hm neyse karar verdik artık hayırlısı olsun
çok zor karar vermek ya :111:
merkezdeymiş gülevinde karar kıldık

hayırlıısı olsun canım :16: güzel eglenceler size şimdiden :16:

29 yaşında olunca böyle oluyor tabi :33: gerçi şuan konserler aklıma geldi yaa, en azından 13 ünde athenaya giderim ruh halime ne olursa olsun sanırım :1::1:

sağol canım benim iyi ankaradan safranboluya direkt otobüsler de varmış yehuuu :16:

aha bak özete özetle cevap :D:D

O ilgisizlik benimkinde de var canim ama onlar ilgisizlik olarak gormuyor onu, yorgundur uykusuzdur moral bozuklugu vardir ama asla ilgisizlik degildir o biz yanlış anlariz :) hatta ilgilendigini bile iddaa ederler.. en iyisi sende ilgilenme o zaman duzeliyor iste :) hem bu asamada onun ilgisizligini de takmamaya basliyosun, hatta belli bi sure sonra sıkıldığın bile oluyor :D erkek milleti değişik bi yapida gerçekten :)

Evet konserler var dahaa nereye gidiyosun :/ burhandan ses var mi dogum gunuyle ilgili :)

O ilgisizlik benimkinde de var canim ama onlar ilgisizlik olarak gormuyor onu, yorgundur uykusuzdur moral bozuklugu vardir ama asla ilgisizlik degildir o biz yanlış anlariz :) hatta ilgilendigini bile iddaa ederler.. en iyisi sende ilgilenme o zaman duzeliyor iste :) hem bu asamada onun ilgisizligini de takmamaya basliyosun, hatta belli bi sure sonra sıkıldığın bile oluyor :D erkek milleti değişik bi yapida gerçekten :)

valla bazen azcık rahat bıraksa diye dua ediyorum ben:52:

valla çok kısa ve net oldu nokta atışı:9:

benm rahmetli de öyleydi de ondan çok iyi anlıyorum Luna yı :1:

sağol canım benim iyi ankaradan safranboluya direkt otobüsler de varmış yehuuu :16:

:21: :21: :21:

Evet konserler var dahaa nereye gidiyosun :/ burhandan ses var mi dogum gunuyle ilgili :)

hee vaarrr :47: beyefendi yarın akşam çalışacagı için gelemeyebilirmiş :47: :47:

benm rahmetli de öyleydi de ondan çok iyi anlıyorum Luna yı :1:

:21: :21: :21:

hee vaarrr :47: beyefendi yarın akşam çalışacagı için gelemeyebilirmiş :47: :47:

Inanmiyorum yaa şaka gibi :O hic hosuma gitmedi bu simdi :/ onsuz da gayet guzel kutlanir tabi ama ne biliym niye hic denk gelmiyor ya :/

Inanmiyorum yaa şaka gibi :O hic hosuma gitmedi bu simdi :/ onsuz da gayet guzel kutlanir tabi ama ne biliym niye hic denk gelmiyor ya :/

bilmiyorummm :47::47: ama cidden çalışıyor onu biliyorum o yuzden söylenecek bişey yok işte :47: dün annesinin doğum günüymüş, gece 12.30 da hala çalışıyordu yani, şimdi ben bu çocuga nasıl kızayım gelemiyor diye :47:

Bizimki tam kivaminda su an dengeledik sukur :) fazla ilgi de biktiriyor ilgisizlik de.. onu ayarlamak onemli :)

bende dengesizim bu aralar işleri yoğun bide mezun oluyo son sınavlar filan azcık ilgisi başka yöne kayıyo hemen sen niye beni aramıyosun adam diye başlıyorum söylenmeye:1:

bilmiyorummm :47::47: ama cidden çalışıyor onu biliyorum o yuzden söylenecek bişey yok işte :47: dün annesinin doğum günüymüş, gece 12.30 da hala çalışıyordu yani, şimdi ben bu çocuga nasıl kızayım gelemiyor diye :47:

O da doğru ama bilemedim :/ neyse baska zaman telafi eder belki, surpriz yapip gelse cok güzel olur ama dimi :)) ayy bide aciliyomus :D ben yine costum hayallerde :)

bende dengesizim bu aralar işleri yoğun bide mezun oluyo son sınavlar filan azcık ilgisi başka yöne kayıyo hemen sen niye beni aramıyosun adam diye başlıyorum söylenmeye:1:

Onu hic yapmadim iste erkeklerin pek hoşuna gitmiyor sanirim :) bu da onun yapısı demekki dedim sıkıştırmadım kendiliğinden duzeldi oyle :) ilk başta cok ilgilenip daha sonra ilgisi azalsaydi o zaman sorun olurdu ama bastan beri boyle olunca sorun etmedim fazla :) dedigim gibi duzeldi de ilgisi akışına birakinca yerinde su an :D

O da doğru ama bilemedim :/ neyse baska zaman telafi eder belki, surpriz yapip gelse cok güzel olur ama dimi :)) ayy bide aciliyomus :D ben yine costum hayallerde :)

yaa bi ihtimal supriz olabilir geliyor da bana ama fazla soşturmuyorum kendimi :50: gelemeyecegini ilk söylediginden resmen agladım çünkü, o yuzden umutlanmıyorum ben :31: o gelmeyecek gibi yapıyorum planımı :34:

yaa bi ihtimal supriz olabilir geliyor da bana ama fazla soşturmuyorum kendimi :50: gelemeyecegini ilk söylediginden resmen agladım çünkü, o yuzden umutlanmıyorum ben :31: o gelmeyecek gibi yapıyorum planımı :34:

bana da ortada bi süpriz işi dönüyor gibi geliyor canımm :26::26:

önce burhan, ardından eray, ardından onun kız arkadaşı falan.. :26:

bence bu 3lü sana bi süpriz hazırlıyo olabilir :27:

Umutlanma ama bana surpriz gibi geliyor, eger surprizse zaten kesin bisey var derim artik durup dururken burhan sana niye surpriz yapsin kii =)) ben bile cok heyecanlandim yaa insallah oyledir :)

Kızzzlaaaaaaarrrrrrrrrrr :27::27: Yarın ailecek kayınvalidemlere oturmaya gideceğiz akşam yemekten sonra ne götürmek icap eder:27::27: Biz bilemedik size danışalım dedim:16::16::16: Cansınızz sizzz:16::16:

Back
X