• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

senin için çok seviniyorum, sakın yanlış anlama :26:

kendim için üzülüyorum sadece... yorulduğumu hissediyorum bazen.. face'de arkadaşlarım evlilik, düğün, nişan, çocuk resimlerini paylaşırken, böyle olmak (üstelik sevdiğim ve beni seven biri varken) koyuyo bazen.. üniversite arkadaşlarımın %95i evli, mutlu, çocuklu... çocukları en az 2-3 yaşında... :14::14::14:

Son düzenleme:
önce ali tanışmaya gelicek babamla babam zaten biliyo hatta kendi dedi ramazanda gelir :)
ondan sonra ailesi gelicek onların tanışma ve istemeleri bir olcak o gün akşam yemegi vercez yemekten sonra isteme olcak kahveler içilcek inşallah :)
1 hafta sonrada tekrar gelcekler yüzükler takılcak aile arasında bi söz olcak o gün çok fazla planım var zaten :)
1 ocakda alinin doğum günü nişanı o zaman istiyoruz :) dışarda aile arasında bi akşam yemegi havasında istiyoruz hatta hediyelik olarak kar küresi düşünüyorum:16:
ama bana kalsa söz nişan bir arada olsun:32:

aa ben seni sözlü, nişana iki ay var sandım :53:
biz sizden daha çok yol katetmişiz o zaman :33:
sevgilim tanıştı ailemle şimdi sıra ailesinde :21:
kar küresi fikri süper :46:

bana bunlar bile nasıl büyük aşamalar geliyor anlatamam, babama söyleyebileceğimizi hiç sanmıyordum :17: o zaman benim düğüne kadar hiç bi yere kaybolmayın, yada hepimiz birbirimizi everelim el birliğiyle sende katılacaksın aramıza daha dur :33:

valla benim hiç bir yere gitmeye niyetim yokk :21: bence çocuklarımız olunca bile onların problemlerini konuşabiliriz hala burada :27:

üzülme bitanemmm, senin de sözünü nişanını konuşacaz burda, biraz daha sabır :16:

mail adresini unuttum ben sen yolla bana özelden sana da atayım hemen :1: ama resim çok kötü baştan söyleyim :27: biz ne güzel benm tel den resimleri bakıyorduk, arkadaş bi anda flaşı patlatınca ürkmüşüz resmen :27: aslında o resmdeki kadar çirkin degiliz yani :33:

bi daha anlatayım o zaman sana :27::27: dün öğlen aradı beni bugunkü plan ne diye anlattım bende.en erken 9 gibi çıkarız ama o bile kesin degil ben mutlaka gelmeye çalışacam, sen gittigniz yerleri bana haber ver dedi, bu sayede de sürekli iletişim halindeydik zaten, sürekli mekan değiştirdigimiz içinde sürekli iletiştik yani :27::27:

en son 9.30 da aradı beni kimlesiniz napıyosunuz falan diye. bizim hala devam ediyor ama gelmeye çalışacam dedi. sonra saat 10 gibi arkadaşımı aramam gerekti, ben tam dışarı çıkarken bi baktım burhan gelmiş :52::52: resmen atladım boynuna görünbce :52::52: supriz yapcaktım sana ne işin var burda falan dedi, sonra çıktım yanına. yarım saatlik gelebildim ancak çokyorgunum dedi, olsun geldin ya yeter bana dedim bende :69: ama biz mekandan kalkana kadar kaldı bizimle, gidemedi :16::16: sürekli konuştuk zaten o süre içinde :1: ama arkadaşlarım bile diyor, yorgunluktan resmen yüzü çökmüş diye o haline ragmen geldi :nazar:

hatta bi ara benm tel e doğum günü msj ı geldi ona cevap yazıyrdum ben, arkadaşlar görmüş benm tel e bakıyormuş o da :52::52: msj attıgım kişi de erkekti :37:

öyle yanii, sonrada tekrardan sarılarak ayrıldık iştee :16::16::16:
ohhh maşallah maşallahhh :D doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27:
yemekten sonra oturmaya gelecekler di mi

örtmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

senin için çok seviniyorum, sakın yanlış anlama :26:

kendim için üzülüyorum sadece... yorulduğumu hissediyorum bazen.. face'de arkadaşlarım evlilik, düğün, nişan, çocuk resimlerini paylaşırken, böyle olmak (üstelik sevdiğim ve beni seven biri varken) koyuyo bazen.. üniversite arkadaşlarımın %95i evli, mutlu, çocuklu... çocukları en az 2-3 yaşında... :14::14::14:

canım olur mu öyle şey ne yanlış anlaması bende en az senin kadar üzülüyorum durumuna :50:

biz iş durumundan beklemiştik bunca sene ama sizin çok şükür işleriniz var her şey yolunda..sen askerden dönene kadar sabredeceksin canım sonra ailene

zorla olsa da kabul ettireceksin eminim bi aşamadan sonra onlarda karşı koyamayacaklar..sen sevdiğinden eminsen sabret Rabbim doğru zmanı

bekliyordur:14:

canım olur mu öyle şey ne yanlış anlaması bende en az senin kadar üzülüyorum durumuna :50:

biz iş durumundan beklemiştik bunca sene ama sizin çok şükür işleriniz var her şey yolunda..sen askerden dönene kadar sabredeceksin canım sonra ailene

zorla olsa da kabul ettireceksin eminim bi aşamadan sonra onlarda karşı koyamayacaklar..sen sevdiğinden eminsen sabret Rabbim doğru zmanı

bekliyordur:14:

inşallah... :14::14::14:

kabul etmezlerse, ömrümü yapayalnız geçirecem demektir.... :14:

valla benim hiç bir yere gitmeye niyetim yokk :21: bence çocuklarımız olunca bile onların problemlerini konuşabiliriz hala burada :27:

hehee çocuk problemi, kayınvalide derdi bence bu yola doğru gidiyoruz yavaştan :10: :27:

yok canım aliye kalsa her şey çoktan olup biter de babamın durumu kabul etmesi için zaman lazımm:52:

erkek tarafı öyle canım hemen olsun istiyorlar, benim babamda hala bile çok konuşmaz benle bu konuyu düşün tanışma var yarın..kabullenemedi büyüdüğümü bence :50:

kabul ederler canım niye etmesinler sen içini ferah tut pes etmee:16:

aminnn :ssz::ssz::ssz:

bugün face'de üniversitedeyken acayip feminist olan, ben asla ama asla evlenmem, diyen bi arkadaşımın nişan fotoğraflarını görünce + başka bir arkadaşımın 3.yaşına giren kızının doğum günü fotoğraflarını görünce + başka bir (30dan önce asla evlenmem diyen) arkadaşımın 5 yaşındaki oğluyla ana-oğul keyfi fotoğraflarını görünce depresyona girdim iyice :14::14::14::14:

hehee çocuk problemi, kayınvalide derdi bence bu yola doğru gidiyoruz yavaştan :10: :27:

erkek tarafı öyle canım hemen olsun istiyorlar, benim babamda hala bile çok konuşmaz benle bu konuyu düşün tanışma var yarın..kabullenemedi büyüdüğümü bence :50:

babam arada sorar bana herşey yolunda mı der ama öyle bi ses tonuyla sorar ki bişey anlatmak imkansızz:27:
azıcık suratım asık olsa hemen annemi yollar yanıma sor bakıyım çocuk mu üzmüş nolmuş bak böyle üzerse vermem diyomuş ne olsa ondan biliyo:9:

babam arada sorar bana herşey yolunda mı der ama öyle bi ses tonuyla sorar ki bişey anlatmak imkansızz:27:
azıcık suratım asık olsa hemen annemi yollar yanıma sor bakıyım çocuk mu üzmüş nolmuş bak böyle üzerse vermem diyomuş ne olsa ondan biliyo:9:

ayy kıyamam ne güzel yaaa :16::16:

ben bizimkilere yüzüm asık, canım sıkkınken bile yüzümü güldürüp neşemi yerine getirenin sevdiceğim olduğunu anlatamıyorum bi türlü..

Son düzenleme:

henuz 2015 mayıs da evlenecegimizden haberi yok ama :33:

inşallah... :14::14::14:

kabul etmezlerse, ömrümü yapayalnız geçirecem demektir.... :14:

sevdigin insanla geçireceksin sen ömrünü :41:

nasıl yokkk dün çocuğun boynuna atlamışsın yaa hatun:52::52:

yani evett atladım ama henuz evlenecegimizden haberi yok ki :33::33:

bence çok da güzel olur valaa :27: şurda kocalarımızı ve kayınvalidelerimizi çekiştirsek fena mı olur :21::21:

Back
X