• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aminnn :ssz::ssz::ssz:

bugün face'de üniversitedeyken acayip feminist olan, ben asla ama asla evlenmem, diyen bi arkadaşımın nişan fotoğraflarını görünce + başka bir arkadaşımın 3.yaşına giren kızının doğum günü fotoğraflarını görünce + başka bir (30dan önce asla evlenmem diyen) arkadaşımın 5 yaşındaki oğluyla ana-oğul keyfi fotoğraflarını görünce depresyona girdim iyice :14::14::14::14:

bi askerden gelsin bak gör neler olcak nasıl bi telaşın içine girceksin herşey yolunda olcak ben eminimm:16:
seninde hediyeliklerini kıyafetlerini düşünür fikir veririz beraberce:16:

aminnn :ssz::ssz::ssz:

bugün face'de üniversitedeyken acayip feminist olan, ben asla ama asla evlenmem, diyen bi arkadaşımın nişan fotoğraflarını görünce + başka bir arkadaşımın 3.yaşına giren kızının doğum günü fotoğraflarını görünce + başka bir (30dan önce asla evlenmem diyen) arkadaşımın 5 yaşındaki oğluyla ana-oğul keyfi fotoğraflarını görünce depresyona girdim iyice :14::14::14::14:

gizemm bence biz hatayı büyük konuşmayarak yaptık :27: biz de zamanında asla evlenmem deseydik şlimdiye çoluk çocuga karışmıştık :33::33:

bi askerden gelsin bak gör neler olcak nasıl bi telaşın içine girceksin herşey yolunda olcak ben eminimm:16:
seninde hediyeliklerini kıyafetlerini düşünür fikir veririz beraberce:16:

bi gelse o günleeerrr :31:

gizemm bence biz hatayı büyük konuşmayarak yaptık :27: biz de zamanında asla evlenmem deseydik şlimdiye çoluk çocuga karışmıştık :33::33:

sanırım :50::50:

ben hayatımda kimse yokken bile hep 25-26 yaşında evlenirim, 28 yaşında da nasipse anne olurum diyordum :50:

28 oldum ve daha sözlü bile değilim.. :50:

ayy kıyamam ne güzel yaaa :16::16:

ben bizimkilere yüzük asık, canım sıkkınken bile yüzümü gldürüp neşemi yerine getirenin sevdiceğim olduğunu anlatamıyorum bi türlü..

sen anlatmasanda onlar bilir canım ve sonunda senin istediğini kabul ederler:16: niye bu kadar karşı çıkıyorlar ki? bende çok korkuyodum babam kabul etmez diye hatta babama telefonda söyledim sevgilim olduğunu nasıl gaza geldiysem artık:27:

sanırım :50::50:

ben hayatımda kimse yokken bile hep 25-26 yaşında evlenirim, 28 yaşında da nasipse anne olurum diyordum :50:

28 oldum ve daha sözlü bile değilim.. :50:

kısmet bu işler canım yaa :34: ikimizde hatalı ilişkilerden hatta nişanndan dönmüşüz, böyle olunca da o kadar da üzülmüyorıum aslında yalnız olduguma :34: ya yanlış bir evlilik yapsaydık daha mı iyi olurdu öyle düşün :34:

ayy kıyamam ne güzel yaaa :16::16:

ben bizimkilere yüzük asık, canım sıkkınken bile yüzümü gldürüp neşemi yerine getirenin sevdiceğim olduğunu anlatamıyorum bi türlü..
bu kadar korktuğuna, üzüldüğüne değmeyecek biliyosun demi:) 2 ay sonra gör bak neler olacak:16::16:
henuz 2015 mayıs da evlenecegimizden haberi yok ama :33:
yani evett atladım ama henuz evlenecegimizden haberi yok ki :33::33:

mihuhahah :D yavaş ol naz hanım, kaptırma kendini emin adımlarla git, öyle atlamada adamın boynuna :35::35::35:

Son düzenleme:
kısmet bu işler canım yaa :34: ikimizde hatalı ilişkilerden hatta nişanndan dönmüşüz, böyle olunca da o kadar da üzülmüyorıum aslında yalnız olduguma :34: ya yanlış bir evlilik yapsaydık daha mı iyi olurdu öyle düşün :34:

yani evet orası öyle.. o zaman ruhumun eşini bulamadan herhangi biriyle evlenmiş olacaktım.. :30:

bu kadar korktuğuna, üzüldüğüne değmeyecek biliyosun demi:) 2 ay sonra gör bak neler olacak:16::16:

öyle mi diyosunn :ssz: umarım siz haklı çıkarsınız kızlar..

sonunda kazanan sen olcaksınn:31:

inşallahhh :31:

babam arada sorar bana herşey yolunda mı der ama öyle bi ses tonuyla sorar ki bişey anlatmak imkansızz:27:
azıcık suratım asık olsa hemen annemi yollar yanıma sor bakıyım çocuk mu üzmüş nolmuş bak böyle üzerse vermem diyomuş ne olsa ondan biliyo:9:

babalar öyle kıyamıyorlar sanırım, turşumuzu da kuracak değiller yani :27:

yani evet orası öyle.. o zaman ruhumun eşini bulamadan herhangi biriyle evlenmiş olacaktım.. :30:

öyle mi diyosunn :ssz: umarım siz haklı çıkarsınız kızlar..

inşallahhh :31:
Olacak olacak :))) belkim düğününe de gelirik ben ve o uyuzcuk :27:
etmesine ederim de tek taşı takamaz şimdi, sonra kavga ederiz yoktan yere :35::35:

off yaaaa :17::17::17: napayımm supriz yapmış oda tahmın etmeliydi başına gelecekleri :27::27:
:D bende benimkine edecem sonunda teklif :D tabi evlenme hevesim kaçtı orası da ayrı bi mevzu :106:

Back
X