• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Olacak olacak :))) belkim düğününe de gelirik ben ve o uyuzcuk :27:

:D bende benimkine edecem sonunda teklif :D tabi evlenme hevesim kaçtı orası da ayrı bi mevzu :106:

her hevesimiz kaçtıgında bişeylerdeb vazgeçseydik ohooooooo :24::24: pes etmek yok bebiş, senin uyuzcuk da o teklifi yapacak sana sonunda, kaçarı yok :36:

Olacak olacak :))) belkim düğününe de gelirik ben ve o uyuzcuk :27:

:D bende benimkine edecem sonunda teklif :D tabi evlenme hevesim kaçtı orası da ayrı bi mevzu :106:

her hevesimiz kaçtıgında bişeylerdeb vazgeçseydik ohooooooo :24::24: pes etmek yok bebiş, senin uyuzcuk da o teklifi yapacak sana sonunda, kaçarı yok :36:

ee bana da etmedi hala unuttum ben bunu bunca şey arasında :53:
yarında tanışma var halbuki kabul etmesek mi gelmesinler :63::63::63:

istemeden önce etsin bence canım zorla sen onu :34: yoksa söz kesilirken tek taşı takacak, ee aynı yüzüğü sana bi daha veremeyecegine göre bi daha olmaz o iş :31:

:16::16:
gelecen tabi,göbek atacaz birlikte :D tabi mümkün olan en küçük ebattaki göbüşlerimizle :52:

:52::52::52::52::52::52::52::52:

istemeye kadar etsinn :1:

ben öyle dedim benimkinee, evlenme teklifi olmadan istemey gelemezsin beni dedimm :33: ona göre dedimm :20: :34:

o kaynar arada muhtemelen, senin ittirmen lazım;)

Allahtan bana tektaş almadı henüz :D sözümüzde aldı ama annesi alalım demiş o sayılmaz kabul etmiyorum ben:D

kızlaaaaaaaar :52::52:

sevdiceğim gene hüzünlendiğimi hissetmiş gibi, attığı bir mesajla beni musmutlu etti :16:

bugün 7 haziran olmuş ya tarihlerden, bizim 11. ayımız doldu bugün, çok romantik bir ay dönümü kutlama mesajı atmışş :16::16::16:

kızlaaaaaaaar :52::52:

sevdiceğim gene hüzünlendiğimi hissetmiş gibi, attığı bir mesajla beni musmutlu etti :16:

bugün 7 haziran olmuş ya tarihlerden, bizim 11. ayımız doldu bugün, çok romantik bir ay dönümü kutlama mesajı atmışş :16::16::16:

:D:D bakk işte önemli olan buuuuuuuuuuuuuuuuuuu:nazar::nazar:
sen onunla evvleneceksinnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52:
benim değil ay normal yıl dönümünde bile höttürü zöttürü geçiyor hep:37:

istemeden önce etsin bence canım zorla sen onu :34: yoksa söz kesilirken tek taşı takacak, ee aynı yüzüğü sana bi daha veremeyecegine göre bi daha olmaz o iş :31:

:52::52::52::52::52::52::52::52:

istemeye kadar etsinn :1:

ben öyle dedim benimkinee, evlenme teklifi olmadan istemey gelemezsin beni dedimm :33: ona göre dedimm :20: :34:

ben dedikten sonra ne anlamı kalıyor beyefendiye bakın her şeyi benden bekliyor demiycem işte :63::63:

teklif yoksa gelmesinn:19:

21 :) burda en küçük ben miyim yoksaa:33:
bide ben 3. ayda evlenme teklifi aldımm:17:

ayy dur bide bu krizi çıkaramam etmezse etmesin yüzüğümü alsın da :19:

o kaynar arada muhtemelen, senin ittirmen lazım;)

Allahtan bana tektaş almadı henüz :D sözümüzde aldı ama annesi alalım demiş o sayılmaz kabul etmiyorum ben:D

yani o düşünemiyor mu :27: ittirmemde söylemem de kendi bilir :19:

Back
X