• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

selammm canımm ben hep mutluyumdur ağlancak halime bile oturur gülerimm sen nasılsınn:32:
ohh ohh Allah ağlatmasın :nazar: ben de tam tersinim senin :) az önce 3 paket çikolata yedim :30: niye yedim bilmiyorum ama yedim :D
ayy dur bide bu krizi çıkaramam etmezse etmesin yüzüğümü alsın da :19:

yani o düşünemiyor mu :27: ittirmemde söylemem de kendi bilir :19:

tabi belli de olmaz belki seninkinin içinde süpriz manyağı vardır kendiliğinden yapar:D
ama yapmayadabilir kaynayabilir :O

siz en son neyin kavgasını yaptınız kız :1::1:

geneli için diyeyim o zaman :33:

düğünle ilgili konuşuyordum şöyle olsun falan filan diye, baktım çıt yok dedim yani hiç mi heveslenmiyorsun şöyle olsun böyle olsun diye. Bana benim için önemli olan evlendikten sonrası dedi illa garantici olacak. Planlı programlı :47: sinir oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

düğünle ilgili konuşuyordum şöyle olsun falan filan diye, baktım çıt yok dedim yani hiç mi heveslenmiyorsun şöyle olsun böyle olsun diye. Bana benim için önemli olan evlendikten sonrası dedi illa garantici olacak. Planlı programlı :47: sinir oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herkesin yapısı farklı malesef bebegim,biz daha hayal perest kalıyoruz genelde onların yanında :34:

bak biz eski nişanlımla saatlerce hayaşl kurardık düğünümüzle ilgili, evimizle ilgili :34: düşün ki boş eve gidip yere oturup evi karış karış hayallerimizde yerleştirdigimiz bile olurdu :34:

ama emrah da ben konuşmaya çalıştıkça, inşallah hayırlısı deyip kesitirp atıyordu :50: kızdım bigun, bana dedi ki " şimdi ben sana tamam derim, sonra gerçekleştiremem biz kötü oluruz, bırak zamanı geldikçe olsun herşey " :53: eehh dedim öküz efendi sen de haklısın :31:

o zaman etmez canım teklif, erkeklere herşeyi söylemek gerekiyor :34:

hakkaten bişey düşünemiyorlar bide bizim burda kaynattıklarımızı okusalar ne ayrıntılar düşünüyoruz şaşarlar :27:

tabi belli de olmaz belki seninkinin içinde süpriz manyağı vardır kendiliğinden yapar:D
ama yapmayadabilir kaynayabilir :O

sürpriz manyağı mı katıla katıla güleyim bari onda pek bişey yok o yüzden beklentimde yok yüzüğümü alsın kafi :27:

Son düzenleme:
herkesin yapısı farklı malesef bebegim,biz daha hayal perest kalıyoruz genelde onların yanında :34:

bak biz eski nişanlımla saatlerce hayaşl kurardık düğünümüzle ilgili, evimizle ilgili :34: düşün ki boş eve gidip yere oturup evi karış karış hayallerimizde yerleştirdigimiz bile olurdu :34:

ama emrah da ben konuşmaya çalıştıkça, inşallah hayırlısı deyip kesitirp atıyordu :50: kızdım bigun, bana dedi ki " şimdi ben sana tamam derim, sonra gerçekleştiremem biz kötü oluruz, bırak zamanı geldikçe olsun herşey " :53: eehh dedim öküz efendi sen de haklısın :31:
gerçkleştirilmesi imkansız hiçbirşey istemedim kğ ben ondan, ona rağmen böyle keyfi bilir bende konuşşmuyorum artık zaten hıhıh:31:
bende çok severim ama 3 paketi bi anda yiyemem tıkanırımm:35:

ben de öğlenleyin canım çikolata istiyor diye aldım elime, iki ısırıkta midem bayıldı, gittim ekmek arası peynir yedim :27:

kaç gündür diyet yapmaya çalışıyordum da kendimce :37: canım çok istiyordu. 1 tane yedim sonra gittim bi tane daha sonra bi tane daha derken böyle oldu. Iyhh :120:

hakkaten bişey düşünemiyorlar bide bizim burda kaynattıklarımızı okusalar ne ayrıntılar düşünüyoruz şaşarlar :27:

o kadar ayrıntıyı onların beynine yüklersen eger error verirler zaten :27::27: bi desene sevgiline nişanda hediye ne dagıtacagız diye adam şoka girsin :60:

gerçkleştirilmesi imkansız hiçbirşey istemedim kğ ben ondan, ona rağmen böyle keyfi bilir bende konuşşmuyorum artık zaten hıhıh:31:

kaç gündür diyet yapmaya çalışıyordum da kendimce :37: canım çok istiyordu. 1 tane yedim sonra gittim bi tane daha sonra bi tane daha derken böyle oldu. Iyhh :120:

imkansız bişey istemenle alakalı degil o şekerim, şuan yaamayacagı şeyi konuşmak istemiyorlar genelde o kadar :34: ayrıca onlardan bahçeden ot kopar getir desek çok büyük bişey istemişiz gibi yaparlar, bu tiplerin huyu bu :33::33:

bi kereden bişey olmaz hem, sen kaldıgın yerden devam et diyetine :34:

o kadar ayrıntıyı onların beynine yüklersen eger error verirler zaten :27::27: bi desene sevgiline nişanda hediye ne dagıtacagız diye adam şoka girsin :60:

ben aliye dedim söz şunu şunu yapcaz şunları alcaz aman onlar ne ki diyo...
ayrıntılardan nefret ediyo eminönüne gitcez haftalardır beni oyalıyo
geçen hafta konuştuk anlaştık tamam gitcez ikna oldu geldi aldı beni evden avm ye götürdü:26: eee hani eminönü diyorum ee netten sipariş verelim iki şişe için niye o kalabalığa gircez dedi:53:

Back
X