- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #10.281
Orası öyle tabi canım ama morali bozuluyor insanın yinede.. Her konuda fikirleri var zaten susmak ne bilmiyorlar![]()
sözlün ne dedi peki bu duruma :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle tabi canım ama morali bozuluyor insanın yinede.. Her konuda fikirleri var zaten susmak ne bilmiyorlar![]()
Selamun aleykum kızlar
Bu gece uyku bana
Uykumu duzene sokmak icin yarin aksama kadar uyumayacagim
Haydi bakalim iyi eglenceler bana
Yemek siparis ettim yemek yiyecegim vakit gecsin diye![]()
sözlün ne dedi peki bu duruma :26:
Dün düğündeyken herkesle tanışıyorum tek tek yine o masalardan birinden iki kız benimle yaşıt yada biraz büyükler bilemiyorum artık sormadım da bana bakıp fısır fısır konuşuyorlar sonra gülüyorlar falan.. Kalktılar bizim masaya geldiler sözde oradakilerle konuşuyorlar ama yine gözler bende yine kulaktan kulağa konuşup kıkır kıkır.. Zaten gerginim ilk defa gidiyorum öyle düğüne..
aa bak evet illa konser şart degil doğruo gün benm sabahtan işim var en geç 2 gibi projenin bütün işleri biter teslim ederim sanırım, ondan sonrasında musait olurum, sonunda görüşürüz valla ohh
![]()
Söylemedim ki onaDaha ilk günden arıza çıkarmak istemiyorum o anlamaz ki merak etmişlerdir seni der geçer
![]()
O duruma bende sinir oluyorum canim mutlaka cikiyor oyleleri. Bisey de diyemiyosun ne konusuyolarsa :/ bosver onemseme bak herkes mutluymus onemli olan o :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi yapmışsın canım anlamazdı zaten dedigin gibi, boşuna bide ona sinir olurdun![]()
Aynen öyle canım o yüzden tüm irademi kullanıp sustum![]()
yaa bizim için susmak da ne kadar zor dimi![]()
Ben çok denedim onu pek işe yaradığı söylenemez
Off hemde nasıl canımmÖzellikle tartışma anında susman gerekiyor sussam haklılığım kanıtlanacak ama ne mümkün 5 dk susuyorum tekrar yazıyorum duramıyorum ki
![]()
Yapma yaaawwww :85:
Ama sabahlari 7de uyumaktan bıktım :85:
Naapsak :44:
yaa kafada bi milyon düşünce oluyor çünkübende öyleydim, şimdi yazmasam bu sefer ona küstügümü düşünüp o da yazmazsa sonra bi daha hiç konuşmazsak diye düşünce bir giriyordu beynime bi daha dur durabilirsen
![]()
Ben çaresini bulamadım canımYakın zamanda iş temenni ediyorum o nedenle
Aaa işte o bana da oluyordu bak sanki bitecek bir daha derdimi anlatamcam gibi geliyor![]()
Aaa işte o bana da oluyordu bak sanki bitecek bir daha derdimi anlatamcam gibi geliyor![]()
Biz işe de geç kaliriz hep bu gidişle
Pfff
işte biz bu kafayla daha çok kavga ederiz adamlarla
gerçi emrah öyle bir modeldi ki sussam küstüm diye laf söylüyordu, konuşsam dırdır yapıyorum diyeanlamanın yolu yoktu neyse ki kurtuldum
![]()
Büyük nimet senin için![]()
Ağzından yel alsınanında kapının önünde buluruz kendimizi
Büyük nimet senin için![]()
Ee ne var ne yok canimmm..
Ben Elveda lenin diye bir film izlemeyi dusunuyorum
Hemi de orijinal dvd aldim (korsana karsiyim)
bence de valla allahın sevgili kuluymuşumdoğum günü resimlerimi görünce face te kesin sinir olmuştur kızlı erkekli kurladım, kucagımda çiçek var falan
içimin yagları eriyor valla
![]()