- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #10.521
Hep konuştuk bunları, taa ne zamandan söyledi ailesine, babası da tuhaf madem illa kendini hzarılayacaksın 1,5 senedir ne yaptın? Sonuçta aileler tanıştı, hatta biz çok bile bekledik, düşün ki Kasım da tanıştırdıık, hemen Aralık' ta askere gitseydi, yaz başında buradaydı, yine isteyecekti. Yani biz fazla fazla imkan sunmuşken ne yaptılar hiç bilmiyorum? Ama herşey erkek arkadaşımın suçu, bana olacakmış gibi diyor babasıyla konuşmadan, konuşunca öyle dedi, böyle dedi. Kimse hazır paraya çocuk evlendirmiyor ki zaten, al ben bir pasta ve kurabiyeye 400 lira para veriyorum, söz tepsim şuyum buyum 300 liraya mal oldu neredeyse, misafirlere hediye ayrı, benim babam insan değil mi?
Neden bana yapamam, fazla demiyor? Kızımın içinde kalmasın diye düşünüyor. Aynı yere çıktık nurdancım '' bir kere oluyor '' dediğin gibi böyle şeyler. Hayret ediyorum hiç şanlarını düşünmüyorlar direkt yok, fazla, gereksiz. Hani kendimizi zorlayalım yok.
Evim evim güzel evim bölümünü hiç takip ettin mi bilmiyorum? Orada böyle bayıldığım, ağzım açık baktığım evler var, kokteyli bırak otel de düğün yapan insan var, ne yani hepsi mi zengin hazırda bekliyor paraları? Kimse kendini zorlamıyor mu yani? Ya da o yeni gelinler eşya, düğün için mi evlenmiş oluyorlar.![]()
ya şuan sevgilin biraz seni pıstırmak için kullanıyor o düğün için mi evleniyorsun lafını bi kere onu çıkar aklından

düğün için de dedigim gibi olmadı 1 sene bekleyelim, ortak bir noktada buluşalım de bakalım o ne diyecek :26: sen birazcık kendi isteklerini abartarak söylersin sonra da azaltmış gibi yaparsın