• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

canım şu an 84 kilodayım, 65e kadar düşmem lazım zaman içerisinde :34:

ama ilk hedefim 79 olup, 70li sayılara inmek :34:

sonra da yavaş yavaş 65e doğru ilerlemek:32:

Herşey beyinde bitiyor. Abur cubur çikolata yemezsek tamamdır. Midemizi çöplük gibi kullanmaya sonnn!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba 24 yaşındayım ve erkek arkadaşımla 15 yaşından beri çıkıyoruz. Uzun süren ilişkilerde olduğu gibi bizde çok kavga ettik çok yıprattık birbirimizi neler yaşayıp neler atlatmadıkki allah daha beterinden korusun. Ve haftaya bize geliyorlar. Benim evlilikten çoookkk uzak olan sevgilim bana bir evlenme teklifi etti ben bu adamdaki cevheri nasıl görememişim :D Daha önce ailemle hiç tanışmadı tanışmayı bırakın telefonda bile konuşmadılar. Akşama doğru gelecekleri için bizde annemle poğaça börek gibi şeyler hazırlayacağız. Dünde kendime hanım hanımcık bir elbise aldım altına da babet giymeyi düşünüyorum. Umarım bir sorun çıkmaz tanışmadan sonra neler olacak bakalım :/

Kızlar merhaba 24 yaşındayım ve erkek arkadaşımla 15 yaşından beri çıkıyoruz. Uzun süren ilişkilerde olduğu gibi bizde çok kavga ettik çok yıprattık birbirimizi neler yaşayıp neler atlatmadıkki allah daha beterinden korusun. Ve haftaya bize geliyorlar. Benim evlilikten çoookkk uzak olan sevgilim bana bir evlenme teklifi etti ben bu adamdaki cevheri nasıl görememişim :D Daha önce ailemle hiç tanışmadı tanışmayı bırakın telefonda bile konuşmadılar. Akşama doğru gelecekleri için bizde annemle poğaça börek gibi şeyler hazırlayacağız. Dünde kendime hanım hanımcık bir elbise aldım altına da babet giymeyi düşünüyorum. Umarım bir sorun çıkmaz tanışmadan sonra neler olacak bakalım :/

hoşgeldinnn :3:

hayrlı olsunnn :16:

umarım bi aksilik çıkmaz :ssz:

9 yıl dile kolaayy. Allahım evliliği nasip etsin :))

Hoşbuldukkk :) Hesaplayınca bende 9 yıl olmuş vay bee diyorum ama okuldu şuydu buydu bi şekilde geçti. Düşününce heyecanlanıyorum ramazanda da nişan alışverişine çıkıcaz eylülde nişan düşünüyoruz isteme nişan bir arada olacak. Allah herkese hayırlısını versin

Hoşbuldukkk :) Hesaplayınca bende 9 yıl olmuş vay bee diyorum ama okuldu şuydu buydu bi şekilde geçti. Düşününce heyecanlanıyorum ramazanda da nişan alışverişine çıkıcaz eylülde nişan düşünüyoruz isteme nişan bir arada olacak. Allah herkese hayırlısını versin

Amin canıımm :) ne okudunuz

Taze taze geldim kızlar Allahın izniyle isteme olayını geçtik nasıl geçti derseniz ben bişey anlamadım istemişler, babam vermiş haberimiz yok. Enistemler söyledi biz ikramlari hazırlıyoruz bir de, kahve 2 saat sonra verildi :))

Çiçeğim ve çikolatam

$IMG_20140614_013711.webp

$IMG_20140614_013623.webp

Taze taze geldim kızlar Allahın izniyle isteme olayını geçtik nasıl geçti derseniz ben bişey anlamadım istemişler, babam vermiş haberimiz yok. Enistemler söyledi biz ikramlari hazırlıyoruz bir de, kahve 2 saat sonra verildi :))

Çiçeğim ve çikolatam

Eki Görüntüle 1156418

Eki Görüntüle 1156419

iyiki uyumamışım daha da ilk kutlayan ben oldum :1::1:

tebrikler canımm :16: çiçeğine de çikolatana da bayıldıımmm :69: bi aksilik de olmamış şükür, daim olsun inşlallah mutlulugunuz :16:

Çiçeğim ve çikolatam

Eki Görüntüle 1156418

Eki Görüntüle 1156419

Canimmmm hayirli olsunnnn :116::116::116:
İsteme nisan bi arada mi oldu tatlim sizin nisan diye biliyordum ben

Benim cikmam lazim da simdi birkac gun sonra goeusuruz insallah
Optummm
Tebrikler canim :116::116:
Darisi bizlerin de basina :116:

Çiçeğim ve çikolatam

Eki Görüntüle 1156418

Eki Görüntüle 1156419

canım güzel geçmiş anlaşılan, çok sevindim, Allah tamamına erdirsin :16::16:
nişanı da heyecanla bekliyoruz :16:

Back
X