• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hep söylüyorum ben canım, sen herşeyi planla ki zamanı geldiginde tıkır tıkır işlesin herşey :34: sonra iki ayagın bir pabuca girer, sıkıntı olur :1:

zaten her konuda öyleyim ya hep plan program hiç kafama eserek iş yapmıyorum :31:
$ll.webp

Son düzenleme:
en iyisini yapıyosun sen canım :34: ben de tam tersine herşeyi son güne bırakırım yarım yamalak olur herşeyim :33: benm hayatımı toplayacak bi adam lazım bana, o da benm gibi savruk olursa yandık :27:

kuzum bunlar çok güzel de nişana gelecek erkekler de var, onlar için ayrı bir hediye düşündün mü :26:

adamlara da mı veriyoruz :53:
o zaman onlara ne verilir ki :26:

bilmiyorum ki verilmez mi :26: ne bileyim sadece kadınlara verilip adamları boş çıkarmak ayıp olmaz mı :27: ben erkek olsam çok bozulurdum bana hediye yok diye :27:

hiç o açıdan bakmamıştım..:27: onları çorap paklar :52:
neyse daha var düşünürüz, bişey bilmiyoruz ki bizde :27:

adamlara da mı veriyoruz :53:
o zaman onlara ne verilir ki :26:

Ah kıyamam:1::1: Eskiden bayanlara havlu yada eşarp erkeklere çorap verilirdi canım. Eğer bayanlara başka dağıtacaksan erkeklere çorap dağıtabilirsin ki bana sorarsan bunlar çok gereksiz :1: Herkese dağıtabileceğin bir hediye seçebilirsin:16:

Ah kıyamam:1::1: Eskiden bayanlara havlu yada eşarp erkeklere çorap verilirdi canım. Eğer bayanlara başka dağıtacaksan erkeklere çorap dağıtabilirsin ki bana sorarsan bunlar çok gereksiz :1: Herkese dağıtabileceğin bir hediye seçebilirsin:16:

sen nerelerdesin bakayım :19:
öyle bişey aklıma gelmiyor ki her iki cinse de giden :27:

Biz hiç denk gelemyoruz seninle:19::20:

Magnet düşünebilirsin canım her aileye bir tane daha iyi olmaz mı:26:

evet canım ya bizde nurdanla dedik acaba sözlendi ondan mı topiğe uğramıyor :27:
yastık şekline magnet vardı beğendiklerim arasında o daha uygun olur sanki :44:
sen ne düşünüyorsun nişanın için :44:

evet canım ya bizde nurdanla dedik acaba sözlendi ondan mı topiğe uğramıyor :27:
yastık şekline magnet vardı beğendiklerim arasında o daha uygun olur sanki :44:
sen ne düşünüyorsun nişanın için :44:

Bak bak arkamdan dedikodum da yapılmış:27::27: Yok canım ya olur mu öyle şey ben sürekli bakıyorum topiğe :27:

Ben daha düşünmüyorum hiçbirşey valla daha var bir sene kim öle kim kala:19:

o çok planlı programlı yaa :27: kaçırırsa eğer bütün planı aksar diye kaçırmaz tahminimce :33:

aynı ben gelecek on yılı düşünüp plan yapabilme potansiyeline sahibim :31:
anı yaşamak yok bizde, burhanda o zman başka türlü plan yapsın olmaz canım böyle :31:

Bak bak arkamdan dedikodum da yapılmış:27::27: Yok canım ya olur mu öyle şey ben sürekli bakıyorum topiğe :27:

Ben daha düşünmüyorum hiçbirşey valla daha var bir sene kim öle kim kala:19:

yok kız seni sevdiğimizden, yüzüne de söyleriz dedikodu yapmadık :52:

aynı ben gelecek on yılı düşünüp plan yapabilme potansiyeline sahibim :31:
anı yaşamak yok bizde, burhanda o zman başka türlü plan yapsın olmaz canım böyle :31:

onunki bana fazla geliyor ama yaa :53:

bi kere arkadaşın doğum gününe gidecegiz, 7 gibi buluşuruz diye sözleştik, 6.30 la 7 arası aradı bi sordu, dedim 7 gibi mekandayım sıkıntı yok, saat 7 de tekrar aradı, arabayı park edecek yer aradıgı için 5 dk gecikmiş de onu haber vermek istemiş :37: insan 5 dk için arar mı yaa :27: sonra hep bekleten taraf ben oluyorum diye söylerniyor :33:

Back
X