- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #11.101
bende ya alıştık birbirmize bi ara nasıl hararetli sohbetlerimiz vardı![]()
Ben sözlendim bitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ya alıştık birbirmize bi ara nasıl hararetli sohbetlerimiz vardı![]()
onunki bana fazla geliyor ama yaa
bi kere arkadaşın doğum gününe gidecegiz, 7 gibi buluşuruz diye sözleştik, 6.30 la 7 arası aradı bi sordu, dedim 7 gibi mekandayım sıkıntı yok, saat 7 de tekrar aradı, arabayı park edecek yer aradıgı için 5 dk gecikmiş de onu haber vermek istemişinsan 5 dk için arar mı yaa
sonra hep bekleten taraf ben oluyorum diye söylerniyor
![]()
Ben sözlendim bitti![]()
Bak bak arkamdan dedikodum da yapılmışYok canım ya olur mu öyle şey ben sürekli bakıyorum topiğe
Ben daha düşünmüyorum hiçbirşey valla daha var bir sene kim öle kim kala![]()
yakında bende sözlenicem bende bitiririm![]()
Benim de hemen hemen o kadar ama şimdiden kına mekanına, dağıtacağım hediye ye kadar araştırmaya başladım..
Aceleci hallerime uyuz oluyorum ama elimde değil..![]()
yakında bende sözlenicem bende bitiririm![]()
Nurdanı sözlendirmeden bırakmcam bu topiği
Senin düğünün olacak canım ama artık belli herşey.. Benim nişan konusu açılınca sözlüm dur bakalım diyor bana hevesim olur mu sence :)
İnşallah canım inşallah darısı isteyen herkesin başına, biz hazır da bekliyoruz resimleri..![]()
Ne var ki nişanda üstelik kız tarafı yapıyor? Biz de ufacık bir nişan yaptık neredeyse 1 seneye yakın bekleyeceğiz gibi görünüyor. En büyük korkum içimde uhde kalması kızlar, ondan böyle biraz aceleciyim belkide? Bizim orada salonlarda düğün 4 bin en az, erkek arkadaşımın oturduğu semtte daha uygun tabii de, ben 8 senedir babamın çevresinden dolayı iyi bir düğün hayal ettiğimi söylüyorum, ki 5 sene önce evlenen elti adayıma da söylemiştim, o bile hatırlamış olacak ki bana düğünü nerde düşünüyorsunuz diye sordu. Bende daha tarihimiz bile belli olmadığından bilmiyorum deyip geçtim.![]()
amin canımsen kurtuldun sıra bizde
![]()
güzel güzel karşısındakine değer veriyor ki arayıp haber veriyor
birbirinizi tamamlarsınız ne güzelsen mi onu döndürürsün huyundan o mu seni Allah bilir
![]()
Nurdanı sözlendirmeden bırakmcam bu topiği![]()
Nişanla düğün arası bir sene normal aslında canım :26: bizim sözle nişan bir sene nişanla düğün bir sene.. Bizim işimiz Allaha kalmış artık:26: Ben inşallah lafını duysam şükrederdim herhalde canım.. Dur bakalım daha belli değil belki olmaz laflarını duymaktan çok çok iyidir..
valla bence o beni döndürür çok pimpirikli çünkübişeyi ikna etmek için 40 kere açıklaman gerekiyor, sürekli teyit alıyor falan, bayıyor bazen beni
ama benm gibi savruk olmasından iyidir diyerekten seve seve ona bznerim diye düşünüyorum
20 yıl daha bu topikte takılmak zorunda kalmayalım da sonra![]()
İnşallah ben şuna kızıyorum o kadar fedakarlık yapıp bir tanecik istediğim şeyde çok görülür bana diye, koltuğumu babam yapıcak, yemek odasını biz alacağız, kına bizim, nişan da elbisem neredeyse bedavaya geldi, sadece 65 tl kumaş parası verdim. Fotoğraf çekimi bedava, akrabamız. Yapılanlar bohça, çiçek, kuaför masrafı normal olarak, hatta bohçam da bile doğru düzgün bişey almadım masraf olmasın diye, mobilyaları da babam mobilyacı olduğundan tanıdıklarından uyguna alma ihtimalimiz çok yüksek ihtimal, yani daha ne olsun?
Amaç hiç borçsuz evlenmek için herşeyin ucuzuna kaçmak ise o bence maddi yetersizlikle alakalı değil, kendini zora sokmak istememekle alakalı, ne demişler? hamama giren terler.
yok bebişim hani pahalı meyve demek istedim muz gibiama saçma olur demi meyve :26: bide yaş pasta olur yine karar veririz bizimkilerle..yada başka ne gider ki :26:
yetişmez canım doğru ya ben daha ne giyerim belli değil, zamanımda yok ki gidip alayım
ramazanda hani ezan geç okunuyor ya işi bozuyor o![]()
1 2 sene müddet elini çabuk tut
O hep öyle olur canım bilmiyor musun herşeyi en uygun fiyata alırsın çok masraf olmasın dersin kıyamazsın onlara ama tek bir şey de yüksek fiyat istersin anlayışsız olursun bu hep böyledir.. Benim anlamadığım millet nasıl yapıyor herşeyini en iyisini aldırıyor kimse de ak kara demiyor.. annemin arkadaşının oğlu 4 senedir nişanlı kız tarafı ev almadan düğün yapmam dedi şimdi ev alıyorlar biz desek nişan atılır işte ben bunu anlamıyorum..
2 sene çok yaa, bence mayısta evlenelim biz![]()
bi film varmış konusunu okudum bugun, 10 senelik arkadaşlarmış kız evlenecekken oğlan buna duygularını açıyormuş falan, acaba diyorum be nde fake haber çıkarsam işe yarar mı![]()
2 sene çok yaa, bence mayısta evlenelim biz![]()
bi film varmış konusunu okudum bugun, 10 senelik arkadaşlarmış kız evlenecekken oğlan buna duygularını açıyormuş falan, acaba diyorum be nde fake haber çıkarsam işe yarar mı![]()
Hahaha hangi film o canım izle işe yarıyor mu bakayım![]()
görücü muhabbeti yapabilirsin aslındaaakomşunun akrabasının oğlu varmış, beni düşünmüş ona, bi gelsinler mi tanıştıralım mı falan demiş anneme gibi yem atabilirsinn
![]()
made of honor diye bi filmmiş, indiriyorum şimdi izleyecem bi ara
aslında çok mantıklı bu dedigin ama o benm sevgilim oldugu zaamnları da biliyor ya zaten, şimdi yine o günlere geri dönmek istemiyorum sanırım :26: hem o bana kız ayarlama muhabbeti yaptıgında çok sinir olmuştum aynısını yapsam olmaz ki :26:
gerçi onu hızlandıracagını bilsem herşeyi yaparım da ne işe yarar bilmiyorum![]()