• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

made of honor diye bi filmmiş, indiriyorum şimdi izleyecem bi ara :27:

aslında çok mantıklı bu dedigin ama o benm sevgilim oldugu zaamnları da biliyor ya zaten, şimdi yine o günlere geri dönmek istemiyorum sanırım :26: hem o bana kız ayarlama muhabbeti yaptıgında çok sinir olmuştum aynısını yapsam olmaz ki :26:

gerçi onu hızlandıracagını bilsem herşeyi yaparım da ne işe yarar bilmiyorum :47:

Güzel bir film diye biliyorum:1:

aynı şey değil kiii :23:

orda burhy kendisi kendisine kız istiyor gibi yansıttı olayı, ama burda sen "masum"sun :27: "bişey"den haberin yok :27: komşu gelmiş, öle bişiler demiş anneciğineee :27:

mantıklı aslında :27: ankara ya gittigimde ben bu numarayı uygulayayım bi bakalım ne tepki verecek :27:

Güzel bir film diye biliyorum:1:

konusunu sevdim bende çok tanıdık geldi bana :23: köye gidecem pazar günü bikaç günlüğüne de orda internetim olmayacak orda izlerim artık :1:

Bizim diyet ne oldu:26:

tam eti cin in biskuvisini yerken bu soruyu sorman hiç iyi olmadı :33:

bizim bi topik var kuzum yarın başlıyoruz orada diyete, o yuzden bu gece cozuttum :27: ayça kaya nın 5333 diye bir diyeti varmış onu deneyecem bakalım yarın sabahtan itibaren :26: gel sen de oraya yarın sabah beraber başlayalım :29:

tam eti cin in biskuvisini yerken bu soruyu sorman hiç iyi olmadı :33:

bizim bi topik var kuzum yarın başlıyoruz orada diyete, o yuzden bu gece cozuttum :27: ayça kaya nın 5333 diye bir diyeti varmış onu deneyecem bakalım yarın sabahtan itibaren :26: gel sen de oraya yarın sabah beraber başlayalım :29:

Bende bugün son olsun diye cips aldım zaten:1::1: Hangi topik o canım :27:

ben de bugun son diye iftardan sonra cozuttum resmen :27: eldeki bütün sevdigim biskuvileri bitireyim de dedim yarından sonra aklıma girmesinler :36:

topik bu canım :34: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713171&page=136

hepsi benm önceden beri tanıdıgım insanlar istersen oraya girebilirsin,ü eger istemezsen biz seninle bu topikte kaçak diyet yaparız :1::1:

Herkes bildiğin diyet yapıyor yani canım:26: ben sadece yediklerime dikkat etsem günde 3öğün yesem birazda yürüsem yetecek aslında kibrit kutusu yağsız peynir olaylarına gelemiyorum hiç:26:

Herkes bildiğin diyet yapıyor yani canım:26: ben sadece yediklerime dikkat etsem günde 3öğün yesem birazda yürüsem yetecek aslında kibrit kutusu yağsız peynir olaylarına gelemiyorum hiç:26:

senin o kadarına ihtiyacın yok zaten :19: o zaman seninle biz şöyle yapalım, her akşam bu topikte yada özelden fark etmez, birbirimize o gün ne yedigimizi ve yaptıgımız sporu yazıyoruz anlaştık mı :45:

senin o kadarına ihtiyacın yok zaten :19: o zaman seninle biz şöyle yapalım, her akşam bu topikte yada özelden fark etmez, birbirimize o gün ne yedigimizi ve yaptıgımız sporu yazıyoruz anlaştık mı :45:

Tamamdır anlaştık zaten yine 57 ye düşsem yeter bana spor da hiç sevmem aman ya yesem yesem kilo almasam ne olur sanki:1:

Back
X