• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hee öyle olsaydı ben dal gibiydim şuan emin ol :27:

kaç kilo vermen gerekiyor ki 57 olmak için :26: eger 3 5 kiloysa hiç boşuna uğraştırma beni :33:

61 kiloydum en son canım 62 olmuşumdur 57ye düşsem 55e inmeyi hedefleyebilirim ama daha fazla veremem zaten doktorum demişti de:27: Gerççi kv beni 57 kiloyken tanıdı çok zayıftın şimdi daha iyisin diyor ama ben vermek istiyorum sevmiyorum yanlarım çıkıyor hemen göbeğim kollarım falan genişliyor:43:

61 kiloydum en son canım 62 olmuşumdur 57ye düşsem 55e inmeyi hedefleyebilirim ama daha fazla veremem zaten doktorum demişti de:27: Gerççi kv beni 57 kiloyken tanıdı çok zayıftın şimdi daha iyisin diyor ama ben vermek istiyorum sevmiyorum yanlarım çıkıyor hemen göbeğim kollarım falan genişliyor:43:

biraz daha bölgesel çalışman lazım o zaman canım senin :26: pilates falan mı yapsan acaba :26:

top alma insan yuvarlanıyor ben denedim :27:

illa bişeylere ihtiyaç yokki canım çok kolay hareketleri var kol için :34: mesela kollarını ileri doğru uzat, bileklerinden doğru saga sola doğru bük :34:o bile kolları inceltiroymuş :34:

Hahaha alemsin :27: Tamam o halde yarın başlayalım hadi. Tam omuzdan aşağılar rahatsız ediyor beni orası incelsin:26:

Back
X