• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

en iyi ihtimal ocak şubat gibi olabilir bu dedigin :33::33:

olsun artık bi işaret bekliyoruz nasıl durumlar :34:

Ananem canım en azından isteme falan olsun demişti tanışmadayken resmiyet olsun dedi istemeden sonrada zaten fırsat yoktu haftasına söz oldu sözden iki hafta sonra da biz gittik canım

ablamda da biz aynısını yaptık onlar tanışmaya geldiler, sonra dediler sizde buyrun ortamımızı görün diye çok da iyi olmuştu,işte bende de babam gidip görmek istedi tanımadan hemen veremezmiş :1:
hem ikimizinde ailesi kalabalık ısınmış olurlar :21:

olsun artık bi işaret bekliyoruz nasıl durumlar :34:

ablamda da biz aynısını yaptık onlar tanışmaya geldiler, sonra dediler sizde buyrun ortamımızı görün diye çok da iyi olmuştu,işte bende de babam gidip görmek istedi tanımadan hemen veremezmiş :1:
hem ikimizinde ailesi kalabalık ısınmış olurlar :21:

Bizim de tam tersi canım hemen dünden hevesli gibi gitmek olmazmış dendi biz de gitmedik:1::1: Herkesin farklı oluyor tabi:1: Ee sen şimdi meyve mi götüreceksin:27::27:

Bizim de tam tersi canım hemen dünden hevesli gibi gitmek olmazmış dendi biz de gitmedik:1::1: Herkesin farklı oluyor tabi:1: Ee sen şimdi meyve mi götüreceksin:27::27:

ee biz şimdi hevesli mi oluyoruz :19:
yok yahu meyve saçmaydı çikolata götürülürmüş..

Son düzenleme:
pazartesiden beri ne bir ses ne bir nefes :ssz: çalışıyorlar hala :47:

ben ona dire davetiye yollayacam yaa, nasıl olsa üstünde ismini görünce anlar :27::27:

E tabi aslında var ya en mantıklısı canım valla bak :52:

ee biz şimdi hevesli mi oluyoruz :19:
yok yahu meyve saçmaydı çikolata götürülürmüş..

Bende bu konuyu çok araştırdım kızlarla birlikte pasta da karar kılmıştık:27: Çikolata değil de pasta götürebilirsiniz canım çikolata sanki isteme için daha uygun geliyor bana hep:26:

Back
X