• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bende tepsi yerine kısmetse o yastıklardan istiyorum..çok güzeller nerde yaptırıyorsun :26:

Resimde büyük görünüyorlarda küçük ebatlarda olucak tepsiye konacak şekilde 13x13 yada 15x15 gibi yamalı bohça blogu ama faceden ulaştım ben ordan sipariş verdim ayın 15şinde dedim ödeme yaprım yollarsınız tamm dedi pudra pembesi renginde yapıcak cnm

Resimde büyük görünüyorlarda küçük ebatlarda olucak tepsiye konacak şekilde 13x13 yada 15x15 gibi yamalı bohça blogu ama faceden ulaştım ben ordan sipariş verdim ayın 15şinde dedim ödeme yaprım yollarsınız tamm dedi pudra pembesi renginde yapıcak cnm

çok güzel olur ya hatıra da kalır :16:
ne kadar fiyatı canım bende bakayım :26:

çok güzel olur ya hatıra da kalır :16:
ne kadar fiyatı canım bende bakayım :26:

Evet cnm ilerde iğnedanlık olarakta kullanılabiliniyor bana küçük ebatlı olanı 30 tl olarak söyledi ama işlemesi hakkında hiç bişey demedi kurdela işlemesi üzerinde olacakmı hiç bilmiyorum :D

önce tek gelsin, sonra da ailesiyle gelsin bizde böyle yaptık..
ilk sizin ailecek tanışmaya gitmeniz yakışık almaz o ne öyle, bişey bilmiyorlar konuşuyorlar :31:
hallettik canım işin içine ailleleri katma telaşından tam birbirimizi anlayamıyoruz
önce tek gelcek sonra ailesini alıcaz iftara...
bayramdan sonrada isteme söz
annem söz olmadan baban ölse bile gitmez evlerine dedi:27:
Kızlar ben heveslenerek bu yüzük tepsimi almıştım biliyorsunuz. Yüzük tepsimin içerisine yüzüklerimizi koyacağımız aşağıdaki yüzük yastığı yaptırıyorum üzerine isimlerimizin baş harfleri işlenicek.

attachment.php
Eki Görüntüle 1170319 Eki Görüntüle 1170320

bunlar çok güzel bende yastık yaptırcam ama biraz farklı hediyelik uzun yastıklar var ya onlar gibi üstünde isimlerimiz yazıcak bi tane olcak yastık:32:
bir yastıkta kocayın derler ya o lafı temsilen:27:

Merhaba kızlaaaaar,

Kısmetse önümüzdeki yaz (Muhtemelen Temmuz ayında) beni istemeye geleceklerr :)
Çok heyecanlıyım. Ne yapmak, ne almak gerek nasıl ağırlamalı misafirleri bi beyin fırtınası yapalım,
Kimler yazın söz/nişan yapıyor?

Bu arada söz ile nişan arasında ne fark var yahu, biri bana açıklasın :D

Not: Biz istanbul'da yaşıyoruz müstakbel sözlüm ile, çalışıyoruz ve okul var.
O Karadenizli, biz Egedeyiz, misafir edeceğiz ailesini evimizde ama nasıl yürür bu işler?
Söze geldiklerinde nasıl ağırlamalıyız? Bohça filan nasıl yapılır?

Haydi birlikte konuşalım :42:

Merhaba canım hayırlı olsun, ben de yeni sözlendim 1 ay sonra da nişanım var. Vallahi çok yorucu işlermiş bunlar onu anladım. Bizim iki aile de aynı şehirde gidip gelmek kolay oldu, ailem istemeden önce tanışmak istedikleri için eve davet ettik çay içtik bir şeyler yedik 1 hafta sonra da istemeye geldiler. Tanışmada tek başımaydım kız olarak her şeye ben koşturmak zorunda kaldım çok yorucuydu ama sözde çevremde bir sürü kız olduğu için zorlanmadım valla ben içerde kahve yapıyodum beni vermişler :9: sözde de poğaça börek gibi şeyler yapıldı, çaylar içildi, tuzlu kahvemiz içildi, istendi, sonra biz pasta yaptırmıştık resimli onu kestik yendi bitti gitti valla :3:
Nişanla söz arasındaki saçmalıkta şu canım ben onu işin içine girince öğrendim. Söz için bir yüzük alıyormuşsun o gün kurdaleyle kesiliyormuş sonra onu satıp nişan için bir daha nişan yüzüğü alıyormuşsun, bize saçma geldi sözlümle gittik beğendiğimizi aldık sözde de nişanda da aynısını takıcaz :21:

Evet cnm ilerde iğnedanlık olarakta kullanılabiliniyor bana küçük ebatlı olanı 30 tl olarak söyledi ama işlemesi hakkında hiç bişey demedi kurdela işlemesi üzerinde olacakmı hiç bilmiyorum :D

çok iyiymiş fiyatı :21: süslemeleri çok güzel baktım da bloga şimdi..
ben tepsi istemiyorum o zman yastığın ebatı büyük olması lazım dimi, senin yaptırdığın küçük mü olur :26:

hallettik canım işin içine ailleleri katma telaşından tam birbirimizi anlayamıyoruz

aa aynı durumdayız bizimde bayramdan sonra olacak, belkide bayramda olur :32:
ama bende hiç hazırlık yok, sen bitirdin her şeyi :27:

ben tepsi istemiyorum o zman yastığın ebatı büyük olması lazım dimi, senin yaptırdığın küçük mü olur :26:

hazırlık yapcaksan başla bence canım ramazanda çok zor olur:1:
ben baya hızlı davrandım hala eksiklerim var:44:

evet cnm benim yaptırdığım baya küçük ama orda büyük modeli vardı senin istediğin gibi. Ama tabi fiyatı değişir ebat değiştiği için sanırım

bunlar çok güzel bende yastık yaptırcam ama biraz farklı hediyelik uzun yastıklar var ya onlar gibi üstünde isimlerimiz yazıcak bi tane olcak yastık:32:

canım o yastığı nereden buluyorsun ?

Seninkiside güzel bir düşünce tatlımmm:16:

aa tamam canım ya yazmışsın. bende bir bakayım :16:

hazırlık yapcaksan başla bence canım ramazanda çok zor olur:1:
ben baya hızlı davrandım hala eksiklerim var:44:

bizim isteme söz bir olacak, sonra nişan gerçi arada çok zaman olmaz en fazla on gün falan..ben nişanda yapacağım havlu sabun vs ondan zamanım var yahu korkutma beni :27:

evet cnm benim yaptırdığım baya küçük ama orda büyük modeli vardı senin istediğin gibi. Ama tabi fiyatı değişir ebat değiştiği için sanırım

tamam canım çok sağol araştırayım bende :32:

Kızlar ben heveslenerek bu yüzük tepsimi almıştım biliyorsunuz. Yüzük tepsimin içerisine yüzüklerimizi koyacağımız aşağıdaki yüzük yastığı yaptırıyorum üzerine isimlerimizin baş harfleri işlenicek.

attachment.php
Eki Görüntüle 1170319 Eki Görüntüle 1170320

Bende hep ahşap tepesi istemiştim, ama bir arkadaşım bunun aynısının beyazından yapınca vazgeçtim iyiki de vazgeçmişim.
Onun istediği gümüş tepsi ve yüzük yükselticisi kullanmakmış, istediği gümüş tepsiyi bulamayınca dediğim gibi bunun beyazını almış ve yükselticileri öyle kullanmış, bende gümüş alıp kullanınca, üstüne bir de kurabiye yaptırınca neymiş? Herşeyim buram buram o kokuyormuş! Neler, neler..

Sanki bir tek o biliyor herşeyi..
Ama yastıklar da tepsi de çok güzel canım.. :16:

bizde tam 30 kişi vardı
bence normal :27:
bizim isteme söz nişan ayrı olcak hep o yüzden ilk gün çok kalabalık olmasın diyorum:1:
bizim isteme söz bir olacak, sonra nişan gerçi arada çok zaman olmaz en fazla on gün falan..ben nişanda yapacağım havlu sabun vs ondan zamanım var yahu korkutma beni :27:

tamam canım çok sağol araştırayım bende :32:

valla zaman alıyo benden söylemesi:1:

Bende hep ahşap tepesi istemiştim, ama bir arkadaşım bunun aynısının beyazından yapınca vazgeçtim iyiki de vazgeçmişim.
Onun istediği gümüş tepsi ve yüzük yükselticisi kullanmakmış, istediği gümüş tepsiyi bulamayınca dediğim gibi bunun beyazını almış ve yükselticileri öyle kullanmış, bende gümüş alıp kullanınca, üstüne bir de kurabiye yaptırınca neymiş? Herşeyim buram buram o kokuyormuş! Neler, neler..

$934652_448938341850042_144130840_n.webp$922970_448938345183375_1124645854_n.webp

bunlar yektanın yastık yaptırdığı siteden.
bu kasnaklar çok hoşuma gitti acaba bunlarda yüzük tepsisi görevi görür mü canım :27:

Bizim aile arası nişan 70 kişi, sadece anne tarafımla 30 kişiyiz.. :27::27::27:

benim annem tek çocuk anneaanem sivasta gelebilir mi bilmiyorum
babamda 4 kardeş bi halamla görüşmüyo
diğer halamlar 5 kişi
amcamlar 2 kişi
11 kişi biz oluyoruz
11 kişide onlar olsa sanırım isteme ve sözü 22 kişiyle atlatırız normalde 9 kardeşler:1:

Canım benim tepsi ahşap değil. Üstü zaten aynalı. Ben kendim pek beceremem süsleme işlerini oyüzden böyle hazır süslü bişey aldım :9: Sadece kulplarına kurdela takıcam fiyonk şeklinde

Back
X