• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayy ne güzel benimki izmitten gelcek iftardan sonra nasıl gitcem onca yolu ağırlık çöker sizde kalıyım diyor babam ikimizide balkondan atar dedim:1:

ehehe haklı baban:Dama söz-nişan olunca bisey demezler bence ;) bizim aramızda sivil de 10 saat var nişan olduktan sonra gelince bizde kaldı:1: ama annem babam uyumaya gidince beni de zorla uyuttular :52: benimki de izmitte asker :)

ehehe haklı baban:Dama söz-nişan olunca bisey demezler bence ;) bizim aramızda sivil de 10 saat var nişan olduktan sonra gelince bizde kaldı:1: ama annem babam uyumaya gidince beni de zorla uyuttular :52: benimki de izmitte asker :)

babam katıdır o konularda hayatta izin vermez anca ben halamda filan kalcam adam anca öyle bizde kalabilir:27:

bak bu kendi üretimim :P

hakkat bu hareket olayı nasıl yapılıyor ya :26:

mercimek çorbası
islim kebabı
üzümlü pilav
zeytinyağlı sarma
salata
patatesli börek
meyve tabağı
içecekler...

tatlıyı sevgilim getircek fıstıklı kadayıf babamın en sevdiği tatlı belki artı puan kazanırız :9:
şimdi menüm nasıl kızlar ekstra bir şeye gerek var mı? bi iki meze yogurtlu :44:
sevgilim zaten tatlı getircek ama bizde yapalım mı?

bu menü sadece sevgilin geleceği günkü menü mü yoksa ailecek gelecekleri günkü mü ona göre ekleme yapacağım da :56:

[sıze=2]hakkat bu hareket olayı nasıl yapılıyor ya :26:[/sıze]

[sıze=2]bu menü sadece sevgilin geleceği günkü menü mü yoksa ailecek gelecekleri günkü mü ona göre ekleme yapacağım da :56:[/sıze]

meslek sırrı
ayrıca ne ekliyecen menüye daha ya manyak :35:

kızım ağır misafirler geliyor baksana masayı donatmak lazım :23:
ara sıcak eksik gibi ekleme yapacağım :27:
sen bi çorbayla kandırırsın dünürleri heralde :33:

gayet normal bi menü yani, sanırım sadece nişanlısı gelecekti :26: ne yani 10 çeşit yemek mi yapılacak illa, bizimkiler gelince kurban bayramın da kaburga dolması, çorba salata ve içli köfte yapmıştık

gayet normal bi menü yani, sanırım sadece nişanlısı gelecekti :26: ne yani 10 çeşit yemek mi yapılacak illa, bizimkiler gelince kurban bayramın da kaburga dolması, çorba salata ve içli köfte yapmıştık

10 çeşit mi dedim kız sadece sıra olması iyi olur çorba ara sıcak ana yemek salata meze tatlı vs :27:
siz güneydoğulu musunuz :23:

Back
X