• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aman ne öyle sosyetik sosyetik yeter de artar bile o menü ;)
ayağını çek lan :D

bende diyorum ne ayağı :52: bingo nasılda bildim bende bi içli köfte yaparım sorma :32:

Canım iftara alacakmısınız siz:26:

annesi demişti bana ramazanda iftara alırım diye..ee onlar alırsa mecbur bizde alırız..
ama babam isteme olmadan bi daha gider mi pek emin değilim..:26:
aslına bakarsan bende pek istemiyorum canım..

bende diyorum ne ayağı :52: bingo nasılda bildim bende bi içli köfte yaparım sorma :32:

annesi demişti bana ramazanda iftara alırım diye..ee onlar alırsa mecbur bizde alırız..
ama babam isteme olmadan bi daha gider mi pek emin değilim..:26:
aslına bakarsan bende pek istemiyorum canım..

aaaa hayda neden canım hadi babanı anladım da sen neden istemiyorsun:26:

aaaa hayda neden canım hadi babanı anladım da sen neden istemiyorsun:26:

neden istemiyorsun kiiii :26::26::26:

bence adam gibi istesinler ondan sonra samimiyet kuralım diye düşünüyor.:)

yani ne bileyim kötü anlamda demedim, çok iyi insanlar evlerine gidince de iyice emin olduk ama acayip gelir bana bi daha gitmek arada resmiyet olmadan..çekiniyorum açıkcası önlerinde sevgili olarak dolaşmaktan :27:
söz falan olsaydı daha anlamlı olurdu gidip gelmek ne bileyim kafam karıştı :31:

yani ne bileyim kötü anlamda demedim, çok iyi insanlar evlerine gidince de iyice emin olduk ama acayip gelir bana bi daha gitmek arada resmiyet olmadan..çekiniyorum açıkcası önlerinde sevgili olarak dolaşmaktan :27:
söz falan olsaydı daha anlamlı olurdu gidip gelmek ne bileyim kafam karıştı :31:

Evet bence de haklısın canım ama onlar çağırırsa gidilir gibi geliyor baban hayır falan der mi ki:26:

Evet bence de haklısın canım ama onlar çağırırsa gidilir gibi geliyor baban hayır falan der mi ki:26:

çağırırlarsa mecbur gidilir canım ya ayıp olur hevesli çünkü ailesi :44:
işte gidersek bizde alırız..bakalım zman ne gösterecek akışına bırakmak lazım çok düşünmüyorum artık :31:

hakkat bu hareket olayı nasıl yapılıyor ya :26:

bu menü sadece sevgilin geleceği günkü menü mü yoksa ailecek gelecekleri günkü mü ona göre ekleme yapacağım da :56:

bu menüü sevgilim içindiii
ama işler değiştiiii
Salı günü hem mezuniyet töreni varrrr hem ailelerin tanışmasıı:46::46:
yani bana adam akıllı 2 menü lazım hatunlarr
babamla bu akşam konuştum tamam gelsinler tanışalım dedi:16:

çağırırlarsa mecbur gidilir canım ya ayıp olur hevesli çünkü ailesi :44:
işte gidersek bizde alırız..bakalım zman ne gösterecek akışına bırakmak lazım çok düşünmüyorum artık :31:

Bizde söz falan da var ya artık onlarda alacak bizde o yüzden sorum menüde yardım ederiz birbirimize diye:1::1:

bu menüü sevgilim içindiii
ama işler değiştiiii
Salı günü hem mezuniyet töreni varrrr hem ailelerin tanışmasıı:46::46:
yani bana adam akıllı 2 menü lazım hatunlarr
babamla bu akşam konuştum tamam gelsinler tanışalım dedi:16:

oo süper bi haber :16: menü hakkında yarın uzun uzun konuşuruz canım şimdi yatayım sahura kadar, off sabah işe nasıl kalkcam :25:

Bizde söz falan da var ya artık onlarda alacak bizde o yüzden sorum menüde yardım ederiz birbirimize diye:1::1:

tabi canım gitmesek de ben sana seve seve yardımcı olurum anlarım bu işlerden de :27:
masa düzenine kadar her şeyi konuşuruz :52:
şimdi ben yatayım canım, sanırım adet olucam poff ramazanın da ilk günü olmaz ki sinirlerim tepemde :47:

oo süper bi haber :16: menü hakkında yarın uzun uzun konuşuruz canım şimdi yatayım sahura kadar, off sabah işe nasıl kalkcam :25:

tabi canım gitmesek de ben sana seve seve yardımcı olurum anlarım bu işlerden de :27:
şimdi ben yatayım canım, sanırım adet olucam poff ramazanın da ilk günü olmaz ki sinirlerim tepemde :47:

tamam canım yarın yardımlarını deneyimlerini merakla bekliyorummm:1: iyi gecelerr:16::54:

Tamam canım yat sen bende hiç sevmem ilk günü adet olmayı:47::47: İyi geceler görüşürüz :16:

kendimi bi an basılmış gibi hissettimm :1::1:
öncelikle mezuniyetiniz hayırlı olsun, tez vakitte güzel bir iş de nasip olsun inşallah :16:
sözünüz de şimdiden hayırlı olsun :69:
ben kendi adıma bu zaamanlarda sözlenecem diye bu topiğe girdim fakat sonradan benim iş bozuldu :17: ama buradaki arkadaşlardan kopamadıgım için kaçak olarak giriyorum yine arada :1:
inşallah ileride sözlenecek olursam çok şeyler öğrendim buradan hepsini uygulayacagım :1:

Ben de utandım aslında giremiyorum bakamıyorum cevap veremiyorum kimseye diye canım ya:)
İyi dileklerin için çoooooooook teşekkür ederimm :16: senin niye iş bozuldu ya üzüldüm bak :/ herşeyin hayırlısını versin Rabbim bizlere.. sıkma canını :13:

Ben de utandım aslında giremiyorum bakamıyorum cevap veremiyorum kimseye diye canım ya:)
İyi dileklerin için çoooooooook teşekkür ederimm :16: senin niye iş bozuldu ya üzüldüm bak :/ herşeyin hayırlısını versin Rabbim bizlere.. sıkma canını :13:

benm sevgilim azcık öküzdü de ondan bizim iş bozuldu, bence çok da iyi oldu :1:

işlerini yoluna koydugun zaman seni de bekleriz :16: kendi topiğinmiş gibi rahatça girebilirisn yani, hiç çekinme :33:

Back
X