• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hee anladımmmmm
yani gideceksin yakında uğraştırma anneni :27:

başak iyi ozaman yaa
ama başak erkekleri bazen fazla bakımlı olabiliyor afedersin top gibi
cocugun cinsiyetini secme sansı da yok tabi :1:

gel kuzum gel.. sen de kıskanç mısın :1::1:

Bu arada benim yarim de başak, onun temiz olmasına bayılıyorum :16: Her daim mis gibi kokar, dişlerini fırçalamadan evden çıkmaz ya da yatağa yatmaz. Erkeğin fazla bakımlısını ben de sevmem ama temiz olmalı bence de.

Bu arada benim yarim de başak, onun temiz olmasına bayılıyorum :16: Her daim mis gibi kokar, dişlerini fırçalamadan evden çıkmaz ya da yatağa yatmaz. Erkeğin fazla bakımlısını ben de sevmem ama temiz olmalı bence de.

o zaman bakımı abartmayan bi başak erkeği sanırım :1:
ben bir başak erkeği tanıdım aman Allahım o kadar giyime kuşama tipine düşkündü ki :53:

askerde zorlanmıyor mu yaa malum oralardaki herkes titiz düzenli değildir

Burcundan memnun musun beni çok dışladılar:27::27:

Ahahaha, çocukken dışlandığım olmuştur ama hep kıskançlıklarından, tepede yalnız oluyor insan:51:
:1:
Şaka bir yana gerçekten yaşadım bunu ya, daha muhabbete girmeden önce çok çekinen konuşmak istemeyen olmuştur. Sonradan da itiraf ederler başlarda çok havalı bi tip olduğunu sandık diye, duruştan demek ki :1:

off yapmaa yaaw :1: boğalar kıskançtır olayı doğru demek ki :)

estafurullah :27::27:

Boğaları bilmem ama hastalık derecesinde kıskancım ve bu hem beni hem de ilişkimi çok yaralamıştır zamanında :31:

sana yorum yapamıyorum ben :52::52:

canım sıkıldı aynı yerleri görmekten ama yazık degil mi bana :19:

ufak bir değişiklik yap o zaman annene de caktırmadan :)

Ahahaha, çocukken dışlandığım olmuştur ama hep kıskançlıklarından, tepede yalnız oluyor insan:51:
Şaka bir yana gerçekten yaşadım bunu ya, daha muhabbete girmeden önce çok çekinen konuşmak istemeyen olmuştur. Sonradan da itiraf ederler başlarda çok havalı bi tip olduğunu sandık diye, duruştan demek ki :1:

Boğaları bilmem ama hastalık derecesinde kıskancım ve bu hem beni hem de ilişkimi çok yaralamıştır zamanında :31:

aman herkesın bır takıntısı var ıste senınkı kıskanclık
ben de evlenmeye takıntılıyım :27:

o zaman bakımı abartmayan bi başak erkeği sanırım :1:
ben bir başak erkeği tanıdım aman Allahım o kadar giyime kuşama tipine düşkündü ki :53:

askerde zorlanmıyor mu yaa malum oralardaki herkes titiz düzenli değildir

Her şeyin bi yolunu bulmuş o ya :1:
Mesela telefondayız ya, yatma saatinden en az 15 dakika önce kapatalım mı diyor. Dişlerimi fırçalıycam yüzümü sabunluycam diyor :1: Çok hoşuma gidiyor ya mis gibi oh :16: Özledim yine :69:
Yatarken ayrı çorabı var mesela, azıcık terlese hemen duş alır Allahtan sıcak suda falan sıkıntı yok askeriyede. Sabah da erken kalkıyor, kalabalık olmadan sabah bakımını yapıyor :1:

sana yorum yapamıyorum ben :52::52:

canım sıkıldı aynı yerleri görmekten ama yazık degil mi bana :19:

Aa neden öyle dedin ki şimdi:27::27:

Hahaha bu sözleri o kadar çok duydum ki anlatamam.. başlarda seni hiç sevmiyordum çok kasıntı havalıydın ama aslında öyle değilmişin diyen bir sürü arkadaşım var benim:27::27:

ufak bir değişiklik yap o zaman annene de caktırmadan :)

aman herkesın bır takıntısı var ıste senınkı kıskanclık
ben de evlenmeye takıntılıyım :27:

Kıskançlık gerçekten zor bi hastalık bence. Kurtulamıyor insan kişiliğinde kıskançlık olunca :1: Aman yarim de alıştı zaten ona göre davranıyor :1: Maşallah bize :nazar:

Her şeyin bi yolunu bulmuş o ya :1:
Mesela telefondayız ya, yatma saatinden en az 15 dakika önce kapatalım mı diyor. Dişlerimi fırçalıycam yüzümü sabunluycam diyor :1: Çok hoşuma gidiyor ya mis gibi oh :16: Özledim yine :69:
Yatarken ayrı çorabı var mesela, azıcık terlese hemen duş alır Allahtan sıcak suda falan sıkıntı yok askeriyede. Sabah da erken kalkıyor, kalabalık olmadan sabah bakımını yapıyor :1:

ay inanamıyorum yaa müthiş :1::1:

ben de mesela dısardan geldiğim kıyafetle yataga oturmam ya da yatagın içine girmem
benim de ayrı corabım atletim vardır :27:

ama sevgilim dısardan geldiği kıyafetle yataga giriyor deli oluyorum
her yerimi böcek kaplıyormuş gibi hissediyorum :14::14::14::14:

uyarıyorum ama unutuyor :31:

Aa neden öyle dedin ki şimdi:27::27:

Hahaha bu sözleri o kadar çok duydum ki anlatamam.. başlarda seni hiç sevmiyordum çok kasıntı havalıydın ama aslında öyle değilmişin diyen bir sürü arkadaşım var benim:27::27:

Duruşumuzda bi asalet var demek ki şekerim :1:

ay inanamıyorum yaa müthiş :1::1:

ben de mesela dısardan geldiğim kıyafetle yataga oturmam ya da yatagın içine girmem
benim de ayrı corabım atletim vardır :27:

ama sevgilim dısardan geldiği kıyafetle yataga giriyor deli oluyorum
her yerimi böcek kaplıyormuş gibi hissediyorum :14::14::14::14:

uyarıyorum ama unutuyor :31:

Sen de mi başaktın kuzum?
Ben o kadar takmam ya :1:

Duruşumuzda bi asalet var demek ki şekerim :1:

Sen de mi başaktın kuzum?
Ben o kadar takmam ya :1:

ben de başağım ya
hele bayanlar çantalarını yatağa bırakıyor ya deli oluyorum
bazen annem de temizlik yaparken ya da yurttaki ablalar temizlik yaparken yerdekileri yataga koyuyorlar
kendimden geçiyorum
yahu o çantalar dısarda yerlere konuyor yahu ufffffff

bu arada diğer yazın için de evet masallah size canım Allahtan alışmış sevgilin :nazar:

ben de başağım ya
hele bayanlar çantalarını yatağa bırakıyor ya deli oluyorum
bazen annem de temizlik yaparken ya da yurttaki ablalar temizlik yaparken yerdekileri yataga koyuyorlar
kendimden geçiyorum
yahu o çantalar dısarda yerlere konuyor yahu ufffffff

bu arada diğer yazın için de evet masallah size canım Allahtan alışmış sevgilin :nazar:

Alışana kadar çok çektik ama yaa :1:
Ay hala da yaşıyoruz ara ara, benim biraz değişmem lazım...
Kız sen ne takıntılıymışsın :1: Koyver gitsin yaa :1:

Back
X