• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

geçmişe bi göz gezdirdim de gitmiş sevgilin Allah kavuştursun, yine kıskançlıklar baş göstermiş sanıyorum :1:

Ayy seleen :/ amin canım ya. Evet dün çıldırıyordum kıskançlıktan. Ama sevgilim sağolsunn. Allah ondan razı olsun. Ters tepki vermek yerine konuşmayı tercih etti. İyiyim şimdi. Yemek de yeseler, çay da içseler sorun yok. O benim sevgilim. Ben de onun. Birbirimizi de çok seviyoruz. Böyle saçma şeyler için yıpratıyorum birbirimizi. Ben de daha fazla düşünürsem hastalanıcam bi yere yığılıp kalıcam. O yüzden rahat olmayı seçiyorum. Yani deneyeceğim en azından. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy seleen :/ amin canım ya. Evet dün çıldırıyordum kıskançlıktan. Ama sevgilim sağolsunn. Allah ondan razı olsun. Ters tepki vermek yerine konuşmayı tercih etti. İyiyim şimdi. Yemek de yeseler, çay da içseler sorun yok. O benim sevgilim. Ben de onun. Birbirimizi de çok seviyoruz. Böyle saçma şeyler için yıpratıyorum birbirimizi. Ben de daha fazla düşünürsem hastalanıcam bi yere yığılıp kalıcam. O yüzden rahat olmayı seçiyorum. Yani deneyeceğim en azından. :)

tabi canım ya boş yere kendini yıpratıyorsun tabi devam edersen onuda bunaltırsın..rahat bırak hem insanın içinde olmayagörsün istese her şeyi yapar..ama senin sevgilin öyle değil anlattığın kadarıyla güvenebilirsin :31:

evet burasıda çok sıcak ama klima var Allahtan :9:
Bende iyiyim çok şükür sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakiyim

işteyim çalışıyorum, kpss de yaklaştı bi yandan da tekrar ediyorum konuları :31:
sen nasılsın canım :21:

tabi canım ya boş yere kendini yıpratıyorsun tabi devam edersen onuda bunaltırsın..rahat bırak hem insanın içinde olmayagörsün istese her şeyi yapar..ama senin sevgilin öyle değil anlattığın kadarıyla güvenebilirsin :31:

işteyim çalışıyorum, kpss de yaklaştı bi yandan da tekrar ediyorum konuları :31:

Güveniyorum aslında. Her geçen gün daha da fazla.. Rabbim utandırmasın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi yapıyorsun kuzum napim bende çakma çanta arıyorumm bu modellerdee:9:Göreniniz duyanınız olursa bana haber etsinn güzelleerr

$5979_m.webp$images (15).webp$LOUIS-VUITTON-SPEEDY-35LIK-MULTICOLOR-SUMMER__38441860_6.webp$LV_MultiColor_224.webp

Back
X