- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #11.901
İki gün çok iyiydim canım da bugün titriyorum açlıktan resmen :26: Nedeni olmalı:26:
bugun diğer günlerden daha sıcak ya ondandır belki :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün çok iyiydim canım da bugün titriyorum açlıktan resmen :26: Nedeni olmalı:26:
Yay nasıl bi burc
Memnun musun
Ya senin avatarını benim burda yakın bi arkadasım kullanıyordu
Hep o aklıma geliyor gordukce :116:
gece gram uyumadım nasıl sancıerkeklere de bakarsan oo onlarında işi zormuş ne varsa
seninde kötü denk gelecek ben iki gün tuttum çok alışmadım, sen düzene girmişken fire vereceksin
bu aralar saç, cilt maskelerine sardım..saçıma buldum da cildime doğal peeling bulmam lazım![]()
Tamam anlaştık o halde
hahah ay desene baltayı taşa vurdumBenim iki tane tanıdığım var yay ikiside bencillikte dünya markası:26:
bugun diğer günlerden daha sıcak ya ondandır belki :44:
ama hiç susamadım bile sadece açım ben![]()
sen zaten nırmalde de su içmedigin için susasan bile o sinyali almazsın kihem susuzlukla açlık sinyalleri karıştırılmış vucutta öyle bişeyler okumuştum onceden :44:
ayrıca neden bilmiyorum canım sürekli tatlı çekiyor yaa :84: sabahtan beri milyon tane tatlı geçti aklımdan evde olsa dönüp bakmam şuan resmen aş eriyorum :84:
hahah sen onu bana mı söylüyorsun ilk günden beri canımın çekmediği şey kalmadı anneme söylüyorum annm gidip alıyor iftara kadarBugünde elmalı kurabiye aşerdim onuda fırından bulduk çok şükür
![]()
resmen ağdalı tatlı canım istyiyor bugun ama en ballısından ekmek kadayıfı falanevde olsa yemem yaa, manyak mıyım neyim sapıttım iyice
![]()
kalkıp yapsana![]()
yanıbaşımda şişem var da onu dolaba koymaya üşeniyorum iftardan sonraya hazır olsun diyeHayatta kalkmam
![]()
aaa olmaz ki böyle yarın öbürgün evlencen napcan o zaman![]()
geçen gün daha evlenesin gelmişti![]()
bu ara da hiç yokçok rahatım valla böyle hiç herif dırdırı çekemem
![]()
yemekteyiz bölümüne bakıyordum da şimdi burda ne hamarat hatunlar var öyleOruçlu oruçlu baklavalar su börekleri yapan bile var bencede biz evlenmeylim
![]()
valla benm nasıl olsa aday yok, kafam rahat, sen düşün bunu![]()
sanki sen rahibe hayatı yaşayacaksın![]()
aslında çok mantıklı degil mi, ömür boyu koca dırdırı çekmek yok :119::119:
Evet sonra herkes çoluk çocuk mutlu mesut yaşarken sende kedilerinle yaşlanırsın![]()
kedileri çekecek olsam evlenirim zaten, ben yalnız kalmak istiyorum sonsuza kadar![]()
Yalnız kalmak iyidir ama en fazla bir hafta sonra keşkelerin başlar![]()