- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #12.001
evet canım gözüküyor
sana gel sarılayım dedim, benm sarılmamı kabul etmedin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım gözüküyor
sana gel sarılayım dedim, benm sarılmamı kabul etmedin![]()
burhan yaşıyo muuu![]()
Sıkılıyorum uleynnnnnn![]()
hee yaşıyoobugun gruptan iftarla ilgili garip resimler falan yolladı, ben cevap yazmadım tabiki
arkadaş yazdı faaln, burhan da nurdan neden bişey yazmıyor dedi
( o esnada başka bir arkadaşla konuştugum için çevrim içiydim watsapta onu gördü sanırım
) ben de " iftara kadar kalan son enerj,m, ezan okununca mutfaga gitmek için harcayacam da ondan tasarruf modundayım dedim
o da hahaha :))) yazmış bu kadar
başka da bişeyler konuştular onlar kendi aralarında ama ben yprum yazmadım, ama yine çevrimiçiydim
![]()
alla allaaaaaa :44::44::44::44:
bizimle ilgilen hiç sıkıntın kalmaz o zaman![]()
eeveetttt![]()
![]()
![]()
asıl hepiniz beni unuttunuz diyecem ama, diyesim yok![]()
Kıyamam Burhan ilgilenmiyor mu seninleBana mı kaldın
![]()
eeveetttt![]()
![]()
![]()
yooo bugun o ilgilenmeye çalıştı ama ben yüz vermedim, vermeyecegim dee![]()
Valla en iyisini yaparsın canım bana bile fenalık geldi ondan..
bana daa
işin garip tarafı ilk defa dün gece onunla ilgili güzel bi ruya gördümhatta sabah sinirle uyandım o yuzden yani
bugun bi baktım ki beyefendi arayışlara girmiş yine ama o kaybetti beni çoktan
![]()
Ya canım fala inanırmısın bilmem ama bu akıllı telefonlarda kaave falı diye bir program var 5 kere denedim hepsini bilditek tek çıktı şoklardayım kaç gündür.. Denesene sende :26:
valla bebegim biz arkadaşla fal baktırdık, bide dünya kadar para verdik, adama kalırsa 28 hazirana kadar burhan kesinlikle bana geliyorduama noldu 28 haziran olmadan beni arkadaş olarak bile önemsemedigini gösterdi beyefendi
o yuzden ben artık burhanla ilgili fal, ruya hiç bişey istemiyorum
fazla kaptırmışım ona kendimi, tek istegim aklımdan tamamen çıkması ve ona karşı eskiisi gibi umursamaz olmam
![]()