- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #12.021
Eh bence bu daha mantıklı zaten ilgilendiğini görünce kalkmıştır bir yerleri![]()
bugun ben ilgilenmeyince de hemen nurdan neden bişey yazmıyor diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh bence bu daha mantıklı zaten ilgilendiğini görünce kalkmıştır bir yerleri![]()
bugun ben ilgilenmeyince de hemen nurdan neden bişey yazmıyor diyoriyi alışmış tabi paşa efendi benm pohpohlamama
![]()
Erkekler aslında ne kadar gıcıklar değil mi![]()
yaa gıcık olması önemli degil de ben dengesiz olanı kaldıramıyorum
ya düşünüyorum bu adam benm doğum günüm için işinden kaçtı da geldi, arkadaşı trip atmasına ragmen benmle buluştu, benim moralim bozuk oldugu günde beni güldürmek için uğraştı vs. bunların hepsi arkadaş için de yapılacak şeyler ona da eyvallah, ee ne degişti de beni arkadaşı olarak bile degersiz gösterdi, bu nasıl bi dengesizlikbenim hazmedemedigim ve ona sinir oldugum konu bu
![]()
Belki o da emin değildir kendinden :26:
en azından arkadaşlıgımdan emin olması gerekiyordu canım, beni üzen nokta bu![]()
asıl hepiniz beni unuttunuz diyecem ama, diyesim yok![]()
Günaydın güzeller nasılsınız. Keyifler nasıl.
imzan çok şirin olmuşşş
şafağa gel, şafağaaaa![]()
tesekkürler sekerimimzan çok şirin olmuşşş
şafağa gel, şafağaaaa![]()
kızlar herkese merhaba nasılsınız?? yekta61 ve missgamzeliyi görünce bende yazmak istedim yaz sonu beklerken bayramın 3. gününe söz günümüz kesildibeni ne giysem ne alınacak telaşı sardııı
yardımcı olun banada
50 kişi falan olucak önce bir isteme töreni yapılacak kahve ikramı ardındanda bir tane yüzük takılacak bana :) bileziğimi daha sonra alacağız maddiyatla ilgili oldukça büyük sıkıntımız var ama sevdicek söz verdi eylül ekim gibi beğendiğim bileziği alacak :) tek taş yüzük alıcaz onu takacaklar. bende pasta ve kurabiye yapıcam :) ufak kavanozlarda 2 adet kurabiye ikram etmeyi planlıyorum birde söz balonu yapıcam söz pastası yapıcam var mı sizlerinde fikirleri??
hayırlı olsun şimdiden
sözden sonra nişan olacak mı hemen yoksa bekleyecek misiniz :26:
eğer arada çok zaman olmayacaksa söz için bunlar yeterli gibi, nişanda daha ayrıntıya girersin![]()
nişan için sanırım 5.5.15 i düşünüyoruz açıkçası oda tamamen maddiyatımızla ilgili dükkan açtık ev alıcaz v.s. o yüzden herşey olucaksa tam olsun istiyoruz birde vakit tanıdık bnm okulum biticek kpss ye hazırlığım var falan derken sanırım seneye nişan 2016 da düğün olucak :) nişanım büyük olucak yani bir mekan tutucaz nasip olursa bu aile arasında olacağı için pek özenemiyorum ama arkadalarımızdan 2 3 kişi olacak ailelerimiz olacak hem eğlenceli geçsin istiyoruz hemde ayrıntılarla renk katmak istiyorum :)
kızlar herkese merhaba nasılsınız?? yekta61 ve missgamzeliyi görünce bende yazmak istedim yaz sonu beklerken bayramın 3. gününe söz günümüz kesildibeni ne giysem ne alınacak telaşı sardııı
yardımcı olun banada
50 kişi falan olucak önce bir isteme töreni yapılacak kahve ikramı ardındanda bir tane yüzük takılacak bana :) bileziğimi daha sonra alacağız maddiyatla ilgili oldukça büyük sıkıntımız var ama sevdicek söz verdi eylül ekim gibi beğendiğim bileziği alacak :) tek taş yüzük alıcaz onu takacaklar. bende pasta ve kurabiye yapıcam :) ufak kavanozlarda 2 adet kurabiye ikram etmeyi planlıyorum birde söz balonu yapıcam söz pastası yapıcam var mı sizlerinde fikirleri??
ben en önemlisi düzeni oturtmak haklısın..gelenlere hediyelik düşünmüşsün zaten, pasta da yapılacak yanına bir kaç çeşit daha yaparsanız daha iyi olur yada açık büfe tarzı madem kalabalık olacak..
benimde bayramda yada hemen sonra olabilir söz isteme..bende en çok kıyafet konusuna takılıyorum açıkcası![]()
çok sevindim bu haberee![]()
sorma bende acayip mutlu oldum :) senin de şafak 4 müş altta gördüm maşallahrabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah :) beni şimdi farklı heyecanlar farklı telaşlar sardı :)
yok kız, benim daha 254, yektanın şafağı
![]()