• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aman beaa bende mesajda senin yazdığını görünce geçmişide okumayınca senin şafak sandım ama olsun yektanın adınada çok sevindim :D maşallah yaa gelin oluyoruz resmen :D şaka gibi :D ayy aklıma ne geldi bundan bi 3 4 sene sonra komple topiktekiler toplandığımızı kocalarımıza bak bak şunla sei çekiştirdim dediğimizi düşünsene :D oturup çay kahve içsek falan :P ne hoşşş....

vallaaaa, herkesin tek tek sözü kesiliyo, bi nurdan bi de ben hala başladığımız yerde sayıyoruzz :14::14::14:

vallaaaa, herkesin tek tek sözü kesiliyo, bi nurdan bi de ben hala başladığımız yerde sayıyoruzz :14::14::14:

ben başladıgım yerden daha gerideyim yalnız gizemim :27: başladıgım gibi olsaydı bu ara nişanlanmış olmam gerekiyordu :30:

bende tekrardan sözlensem nişanlansam benşmkiyle, belki o zaman kutlar özel günlerimizi :(

ellerine yapışır sanki bi çiçek alıp 2 güzel söz söyleseler :47: kabiliyetsiz anam bunlar :22:

ben başladıgım yerden daha gerideyim yalnız gizemim :27: başladıgım gibi olsaydı bu ara nişanlanmış olmam gerekiyordu :30:

ellerine yapışır sanki bi çiçek alıp 2 güzel söz söyleseler :47: kabiliyetsiz anam bunlar :22:
valla çiçek özel hediye ekstrası:23: olsa fena olmaz ama, o güne değer verdiğini hissetmem lazımdı asıl istediğim buydu puf:25:

benm için ağlama gizemim, böylesi daha iyi oldu biliyorsun :1: sadece kafamı oylayacak birisi olaydı iyiydi, o da olmayınca canım çok sıkılıyor hayali sevgililer üretmek zorunda kalıyorum kendi kendime :36:

valla çiçek özel hediye ekstrası:23: olsa fena olmaz ama, o güne değer verdiğini hissetmem lazımdı asıl istediğim buydu puf:25:

hmm tam olarak benm rahmetlinin hastalıgınsan yakalanmış demek ki beyefendi :ssz: ilk doğum günümde askerde olmasına ragmen kavga çıkartmayı becerip küsmüşrü, yıldönümümüzde de öküzlüğüne öküzlük kattı ve son günümüz oldu :27: acaba pişman oluyor mudur diye düşünüyorum bazen :44:

benm için ağlama gizemim, böylesi daha iyi oldu biliyorsun :1: sadece kafamı oylayacak birisi olaydı iyiydi, o da olmayınca canım çok sıkılıyor hayali sevgililer üretmek zorunda kalıyorum kendi kendime :36:

burhan olayı hala benim kafamda bi soru işareti ama yaaa :44:

hmm tam olarak benm rahmetlinin hastalıgınsan yakalanmış demek ki beyefendi :ssz: ilk doğum günümde askerde olmasına ragmen kavga çıkartmayı becerip küsmüşrü, yıldönümümüzde de öküzlüğüne öküzlük kattı ve son günümüz oldu :27: acaba pişman oluyor mudur diye düşünüyorum bazen :44:

ben bu konuda çok şanslıyımmmm yaaaa :16:

burhan olayı hala benim kafamda bi soru işareti ama yaaa :44:

o önce bi kendi kendine ne istedigine karar versin bence, küçük çocuk gibi saçma sapan bahanelerle gelmesin bana :19:

ben bu konuda çok şanslıyımmmm yaaaa :16:

ben de bundan sonrakinde şanslı olacam diye umuyorum :27: herhalde bu kadar yanlış insandan sonra doğru insan çıkacaktır karşıma beni daha fazla bekletmeyip :1:

bilemeyecem canım :26:
Amannnnn salla yaaaaaa, pişman olsun ya da olmasın bizene :) Allah senin tüm değer verdiğin şeyleri önemseyen birini çıkarsın karşına inşallah:1:

Selamınaleyküm ahali :)) nasılsınıız :) bişey dicem. Hani ben zayıflayım falan diyordum ya. Konu acmıstım. O zamandan beri 2.300 gr gitmis :) az ama olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X