- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #12.061
biz varıııııııııııııız :))))))))))))))))
yaaaa sen de evlenip gideceksiinn amaaa ben yine yalnız olacagıımmm :84: :84: :84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz varıııııııııııııız :))))))))))))))))
sorma yarın en yakın arkadaşımla gidip kıyafet bakıcam ama almıycamdiyet yapıyorum şuanda taa arife günü falan gidip alıcam kıyafetimi ama aklımda netleşicek ki sevdiğime de kravat yada gömlek alırken uygun alalım diye
takım elbisesinin içine benim elbisemle aynı renk birşeyler alıcaz yani
pasta ve kurabiye benim kendi işim zaten :) o konuda sıkıntı yok yemeklerdede sarma ve bir kaç malzeme daha hazırlayıp dediğin gibi açık büfe şeklinde yapabiliriz :) mantıklı geldi bu
benim fikir almak istediğim şey şu. şimdi gelicekler istiycekler kahve ikram edicem ardından bana yüzük takılıcak ya damada bir şey takılmayacak sonuçta bu evrede acaba ben damada ona yaptıracağımız tepsi var söz tepsisi diyorlar içine çorap çerçeve v.s. konuluyor onu mu vermeliyim? yüzüğü kurdelasız falan takıcaklar sonuçta. damat bana yüzüğü takıcak bende ona tepsiyi mi vericem? nasıl olucak? annemlerin sayısız gelin alma verme tecrübesi var ama hepsinde sözle nişan bir arada olduğu için alyanslar takılmış sadece. birde acaba şey mi yapsak buda başka bir fikir tabi :) biz sevdiğimle aramızda daha önceden yüzük takmıştık. gümüş ama beyaz altın gibi duruyor oldukça şık. ufak bir tepsiye onun yüzüğü ve benim tektaşımı koysakta arkadaşım tepsiyi tutsa aile büyüklerinden birisi kurdela kesse? nişan salonda olucak ya alyans takılıcak bir tek nişanda o zamanda kendi alyanslarımızı taksak??? amma uzun yazdım canım ama kusura bakma fikir verirmisiniz bana lütfen :)
nereye gidecem be burdayım işteyaaaa sen de evlenip gideceksiinn amaaa ben yine yalnız olacagıımmm :84: :84: :84:
Selamınaleyküm ahali :)) nasılsınıız :) bişey dicem. Hani ben zayıflayım falan diyordum ya. Konu acmıstım. O zamandan beri 2.300 gr gitmis :) az ama olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nereye gidecem be burdayım işte![]()
KK' da benimle mi geliyomuşgelin olup gideceksin iştee![]()
Merhabasorma yarın en yakın arkadaşımla gidip kıyafet bakıcam ama almıycamdiyet yapıyorum şuanda taa arife günü falan gidip alıcam kıyafetimi ama aklımda netleşicek ki sevdiğime de kravat yada gömlek alırken uygun alalım diye
takım elbisesinin içine benim elbisemle aynı renk birşeyler alıcaz yani
pasta ve kurabiye benim kendi işim zaten :) o konuda sıkıntı yok yemeklerdede sarma ve bir kaç malzeme daha hazırlayıp dediğin gibi açık büfe şeklinde yapabiliriz :) mantıklı geldi bu
benim fikir almak istediğim şey şu. şimdi gelicekler istiycekler kahve ikram edicem ardından bana yüzük takılıcak ya damada bir şey takılmayacak sonuçta bu evrede acaba ben damada ona yaptıracağımız tepsi var söz tepsisi diyorlar içine çorap çerçeve v.s. konuluyor onu mu vermeliyim? yüzüğü kurdelasız falan takıcaklar sonuçta. damat bana yüzüğü takıcak bende ona tepsiyi mi vericem? nasıl olucak? annemlerin sayısız gelin alma verme tecrübesi var ama hepsinde sözle nişan bir arada olduğu için alyanslar takılmış sadece. birde acaba şey mi yapsak buda başka bir fikir tabi :) biz sevdiğimle aramızda daha önceden yüzük takmıştık. gümüş ama beyaz altın gibi duruyor oldukça şık. ufak bir tepsiye onun yüzüğü ve benim tektaşımı koysakta arkadaşım tepsiyi tutsa aile büyüklerinden birisi kurdela kesse? nişan salonda olucak ya alyans takılıcak bir tek nişanda o zamanda kendi alyanslarımızı taksak??? amma uzun yazdım canım ama kusura bakma fikir verirmisiniz bana lütfen :)
sorma bende acayip mutlu oldum :) senin de şafak 4 müş altta gördüm maşallahrabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah :) beni şimdi farklı heyecanlar farklı telaşlar sardı :)
Merhaba
Öncelikle bana sorarsan sizin şuan taktığınız yüzükleri işin içine katma hiç gerek yok.. Szö bu tabiki tek taş olacak sadece.. Benim bir sene var nişana diye biz alyansta aldık o yüzden yüzükler takıldı kurdele kesildi ama senin durumun farklı =) Birde kv bilezik taktı bana o kadar.. Siz damada birşey takmayacaksınız yaniama o dediğin söz tepsisini yapabilirsin hazır satılıyor içinde mendil ve çorap var bak benim ki böyleydi..
Eki Görüntüle 1176743
KK' da benimle mi geliyomuş![]()
yok işte kk gelmeyecek ya seninle ondan bizi unutacaksın diyorum![]()
ayy canım iyice bi inceledim de tepsisi de pek hoşmuş senin olacak dimi![]()
vayy aleykümü selamsen yaparsın hadi bakalım nice 2 kilolara
![]()
Oyy Selencimm benim çok teşekkürlerEvet evlendikten sonra benim olacak şimdi kv de
![]()
söyle kullanmasın ama, ben olsam geri isterdim merasim bitti yeter![]()
olmazsa olmasın da sevilmek bir ihtiyaç sanırım, hiç olmazsa birileri tarafından sevildigimi bileydim iyiydi![]()
Hahaha sizde çok kaldı sayın annecim rica etsem onu ben alabilirmiyim ben saklarım kendi tepsimi böyle derim artık![]()
surat ifadesi böyle mi olur acaba ki![]()
![]()
Yok benin kayınvalidemin böyle olur bence![]()
ben evlenince unutmam sizisadece akşamları pek giremem
![]()
ben seviyom kiiiiiiiii![]()