• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yok işte kk gelmeyecek ya seninle ondan bizi unutacaksın diyorum :19::19:
vururum kafana ha :22:
merak etme ben benimkiyle sürekli kavga edeceğimden KK ya girmediğim gün olmaz :D
yalnız herkese ben yalnız kalıcam diyosun ama bence sen benden değil de d,ğerlerinden daha önce evlenecekmşişisin gibi geliyo :23:
ben evlenince unutmam sizi :16: sadece akşamları pek giremem :52:
öhö öhööööööööööööööö :23:

vururum kafana ha :22:
merak etme ben benimkiyle sürekli kavga edeceğimden KK ya girmediğim gün olmaz :D
yalnız herkese ben yalnız kalıcam diyosun ama bence sen benden değil de d,ğerlerinden daha önce evlenecekmşişisin gibi geliyo :23:

amaann hep böyle dediniz bana daa elimdeki tek adamda tırtt çıktı iştee :19: evlenmeyecem ben, zaten 29 yaşındayım, işim yok, sevgilim yok kim benmle evlenip ne yapsın, kim alsın beni :84:

Nefes alıyorsun,kalbin atıyor, gözlerin görüyor, ellerin ayakların tutuyor.. Al sana sebep.

ben bunlara şükür ediyorum zaten benm derdim bu degil ki.. ben yalnız olmaktan, ömrünü yalnız geçirme ihtimalinden bahsediyorum :34: 29 yaşındayım, hala başladıgım yerdeyim ileride tek bir adımım yok, ve yalnızım, yalnız olmamak için bir sebebim de yok, bundan bahsediyorum ben :34:

ben bunlara şükür ediyorum zaten benm derdim bu degil ki.. ben yalnız olmaktan, ömrünü yalnız geçirme ihtimalinden bahsediyorum :34: 29 yaşındayım, hala başladıgım yerdeyim ileride tek bir adımım yok, ve yalnızım, yalnız olmamak için bir sebebim de yok, bundan bahsediyorum ben :34:
e tamam onlara sahipsen hala umut var demek olmuyor mu :))))))))))))))

geçmişte tam tamına 2 tane evlilikten döndüğüm ( hatta bir tanesi nişanlıyken ayrıldıgım ) 2 tane ilişkim var ama :53: bütün gunlar ümit kesmek için yeterli degil mi sence :31:
Gizem olaydı burada bu yoruma okkalı bi yorum yapardı :D
Benim diyebileceğim tek şey Allah herşeyi herkesten daha iyi bilir:34:

gizem görmez inşallah yazdıklarımı diyelim o zaman :33:

ona şüphem yok zaten Rabbim herşeyin doğrusunu bilir, sadece yoruldum ben artık, o yuzden de umudum da istegim de yok :50: tabi biraz da regl oldum az önce hormonlarımın da etkisi olabilir bu düşüncelerimde :33::33:

gizem görmez inşallah yazdıklarımı diyelim o zaman :33:

ona şüphem yok zaten Rabbim herşeyin doğrusunu bilir, sadece yoruldum ben artık, o yuzden de umudum da istegim de yok :50: tabi biraz da regl oldum az önce hormonlarımın da etkisi olabilir bu düşüncelerimde :33::33:
kalk kız spor yap totonu küçült başlatma hormonlarına en 300 500 lüsünden birde müzik aç veeeeeeeeeee , hayata dön:D

geçmişte tam tamına 2 tane evlilikten döndüğüm ( hatta bir tanesi nişanlıyken ayrıldıgım ) 2 tane ilişkim var ama :53: bütün gunlar ümit kesmek için yeterli degil mi sence :31:

demek ki doğru insan henüz seni aramakla uğraşıyoooor :ssz::ssz::ssz: en ummadığın anda, çıkıp gelecek o kişi ve o ilişki hayatına... bak şu konuyu başından sonuna kadar bi oku lütfen, olur muuu :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717677

yettimm uleynnnn :27::27::27:

haydi ben spora, ordan da duşa, 1 saat 15 dk sonra görüşürüzz :3::3:

demek ki doğru insan henüz seni aramakla uğraşıyoooor :ssz::ssz::ssz: en ummadığın anda, çıkıp gelecek o kişi ve o ilişki hayatına... bak şu konuyu başından sonuna kadar bi oku lütfen, olur muuu :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717677

araya araya bulamadı o adamda yani yuhhh :53: hayır onun da yaşı geçmiş oluyor benmle beraber elini sıkı tutsa ya :41:

kuzum şimdi spora başlıyorum ordan da duşa gideyim söz o konuyu okuyacam en baştan en sona kadar :34: bakalım neler olmuş orda :1:

Back
X