• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

halimize çok şükür tabi ama bakıyorum çevreme beraber üniversiteden mezun olduğumuz kişiler düzenlerini oturtmuşlar, yada taa dersane arkadaşlarım işleri güçleri evlilikleri..:31: demekki bizim için zamanı var kısmet işte herkes aynı şansa sahip olmuyor :31:
parada lazım tabi canım ya evde de olsan giderlerin vardır muhakkak..benimde maaşım çok değil ama birikiyor az çok, sigortada var yetinmem lazım şimdilik :27:

yaa bi de sen benm yaşımdakileri düşün :ssz: 2. çocugunu yapan arkadaşlarım var benim :37: bide sigorta olayı var ki o zaten başlı başına faciaaa :53: 150 yaşında ancak emeekli olacam ben böyle giderse :52::52:

bende sevmiyorum hatta ne kavgalar ettik zor ikna oldum :50: ama planlarımız var birkaç sene birikim yapıp, altınlar vs katıp eve gireceğiz, aileside yardım edecek..
eğer kiraya çıkarsak bunların hiç birini gerçekleştiremeyiz o yüzden dişimi sıkacağım :19:

O zaman dayanırsın biraz canım uzamaz inşallah eve çıkma olayı büyük ihtimalle biz önce kiraya sonra kendi evimize =) Allah nasip kısmet ederse tabi.. ama sakın elinden ipleri verme.. Erkeklerin beyni farklı çalışıyor canım evleri var rahat etmek varken ev kredisine girmek istemeyebiliyorlar iki arkadşımında niyeti öyleydi ama bu ev bizim zaten ne gerek var diyorlar şimdi.. Sen taviz verme..

yok artık, yolunur valla öyle kaynana :53:
işte burda eşe görev düşüyor, bu kadar saçma bi sebepten kalkıp karısıyla kavga ederse bırak git yani :41:
ee canım bu sebeple arıza mı çıkarmış yoksa arkadaşının eşi :47:

Yok canım o kadar değil.. ama keşke çağırsaydın neden ağırmadın zaten çok oturmazdı bir kahve içerdi gelen arkadaşlarını tanıyor seviyor falan demiş.. Ki bu arkadaşımın eşi çok savunur eşini 6 ay kadar konuşmadı ailesiyle eşine kötü davrandılar diye ama nereye kadar ki anne baba üst katındalar atsan atılmaz satsan satılmaz..

O zaman dayanırsın biraz canım uzamaz inşallah eve çıkma olayı büyük ihtimalle biz önce kiraya sonra kendi evimize =) Allah nasip kısmet ederse tabi.. ama sakın elinden ipleri verme.. Erkeklerin beyni farklı çalışıyor canım evleri var rahat etmek varken ev kredisine girmek istemeyebiliyorlar iki arkadşımında niyeti öyleydi ama bu ev bizim zaten ne gerek var diyorlar şimdi.. Sen taviz verme..

yok canım şimdiden şart koştum zaten yumuşarsan yada işi ağırdan alırsan ben kiraya çıkarım sende oturursun ailenle dedim..:ssz: zaten benden çok o istiyor ev almak, orda oturmak onunda isteği değil ama napalım ilerde bişeylere sahip olmak için zoru göze almam lazımdı :25:

Yok canım o kadar değil.. ama keşke çağırsaydın neden ağırmadın zaten çok oturmazdı bir kahve içerdi gelen arkadaşlarını tanıyor seviyor falan demiş.. Ki bu arkadaşımın eşi çok savunur eşini 6 ay kadar konuşmadı ailesiyle eşine kötü davrandılar diye ama nereye kadar ki anne baba üst katındalar atsan atılmaz satsan satılmaz..

tamam sevebilir de yani siz gençler oturmuşsunuz yani niye gelmek istiyor ki biraz anlayış lazım ama sonuçta siz her zaman gitmiyorsunuz oraya..
ama şanslıymış arkadaşın eşi konusunda tam tersi olanlarda var :41:

yok canım şimdiden şart koştum zaten yumuşarsan yada işi ağırdan alırsan ben kiraya çıkarım sende oturursun ailenle dedim..:ssz: zaten benden çok o istiyor ev almak, orda oturmak onunda isteği değil ama napalım ilerde bişeylere sahip olmak için zoru göze almam lazımdı :25:

Rabbim herkese kendine ait bir ev nasip etsin inşallahh:16:

tamam sevebilir de yani siz gençler oturmuşsunuz yani niye gelmek istiyor ki biraz anlayış lazım ama sonuçta siz her zaman gitmiyorsunuz oraya..
ama şanslıymış arkadaşın eşi konusunda tam tersi olanlarda var :41:

Hayır yani nasıl mantık bu biz seni çekiştiriyoruz zaten orda senin ne işin var:52:

Rabbim herkese kendine ait bir ev nasip etsin inşallahh:16:

amin canım çok isterim evimin olmasını sevdiğimle huzurlu mutlu oturmak :16: ayy canım ev çekti :52:

Hayır yani nasıl mantık bu biz seni çekiştiriyoruz zaten orda senin ne işin var:52:[/QUOTE]

:52: işte oda bu olayı yapmayın diye gelmek istiyor anlasanıza :27:

Son düzenleme:
amin canım çok isterim evimin olmasını sevdiğimle huzurlu mutlu oturmak :16: ayy canım ev çekti :52:

Hayır yani nasıl mantık bu biz seni çekiştiriyoruz zaten orda senin ne işin var:52:

:52: işte oda bu olayı yapmayın diye gelmek istiyor anlasanıza :27:[/QUOTE]

Ev aşeriyoruz bşz artık oruçluyken:52::52:

Ben o varken de onu çekiştiriyorum ki:27:

bende tam tersiyim vur başıma al ekmeğimi :25:
evlenince kaynanam beni ezerse bana da gelip el atarsın artık :27:

Seve seve gelirim canım benim ne demek:27::27: Gerçi kv ile ben de daha o aşamaya gelemedim sürekli iyi olmalıyım onlara karşı gibi geliyor tartışma olursa nasıl olur bilmiyorum:26:

Seve seve gelirim canım benim ne demek:27::27: Gerçi kv ile ben de daha o aşamaya gelemedim sürekli iyi olmalıyım onlara karşı gibi geliyor tartışma olursa nasıl olur bilmiyorum:26:

yok canım ya niye tartışma olsun aklına getirme böyle şeyler..çevrende baya bi olumsuz örnek var senin, o yüzden kuruntu yapıyorsun :31:
yani bi kere yüz göz olundu mu çok kötü Allahım bize yaşatmaz inş :31:

yok canım ya niye tartışma olsun aklına getirme böyle şeyler..çevrende baya bi olumsuz örnek var senin, o yüzden kuruntu yapıyorsun :31:
yani bi kere yüz göz olundu mu çok kötü Allahım bize yaşatmaz inş :31:

Evet işte benim huyum bu bir kere olay yaşanırsa ve ben kırılırsam haklı olduğum halde eskisi gibi olamam.. ama haksızsam alttan alırım özrümü de dilerim..
Şuana kadar sadece babamla ilgili sorun çıktı onda da Allah için bana yansıtmadılar kırmadılar..

Evet işte benim huyum bu bir kere olay yaşanırsa ve ben kırılırsam haklı olduğum halde eskisi gibi olamam.. ama haksızsam alttan alırım özrümü de dilerim..
Şuana kadar sadece babamla ilgili sorun çıktı onda da Allah için bana yansıtmadılar kırmadılar..

bende bi kere soğudum mu karşımdakinden yok annesiymiş babasıymş dıdısıymış farketmez ısınamam bi daha surat da asarım bildiğin yani :27: inş böyle şeyler olmaz mutlu mesut geçinir gideriz :31:

Back
X