• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yok artık üzülmüyorum napalım olan oldu önümüze bakacağız, ben çalıştım elimden geleni yaptım içim rahat :31:
bişey soracağım ne haber burhandan, merak ettim seni üzmek de istemem hatırlatıp :17::17:

aynen canım senin için rahat olsun da önemli olan o :34:

yok canım üzülmem istedigin zaman sorabilirsin :1: ama beyefendiden pek ses yok :47: en son bi sinirlendim ben ona ondan aramamaaya sormamaya karar verdim, geçenlerde yine gruptan bişeyler yazmış, ben de o arada çevrimiçiydim başka bi arkadaşla konuştugum için ama burhana cevap yazmadım :27: o da yazmış " nurdan neden bana cevap yazmıyor acaba " diye :47: ben de iftara 2 saat kala tasarruf moduna geçiyorum da ondan cevap yazmıyor nurdan dedim ( onun yaptıgı gibi bahane öne sürdüm yani :47: ) o da gülmüş o kadar işte :47:
ama kararlıyım benden tek bir adım olmayacak ona karşı bundan sonra, en azından onun niyetini anlayana kadar, arkadaş olarak bile beni aramaya layık görmeyen bir adamla uğraşamam :63:

inşaAllah canım bu ramazan ben de ciddiyetle tekrar başladım ve namaz kaçırmamaya çalışıyorum :116::116:
12 yasımdan beri hep yılın yarısında namaz kılmışımdır :1:
sonra aman iyice günahkar oldum diye bırakıyorum
sonra günahkar olsam da kılayım yine de diyorum
öyle öyle :)

Allah kabul etsin canım :16:

ben de genelde ramazanda başlayıp ramazan sonunda bırakanlardanım :50: okul zamanı zaten kılamadım pek, yurtta kaldım genelde bizim yurt öyle çok temizde degildi yerleri falan :17: okul dışında da insan hep bi bahane buluyor işte yaa, bu sefer bakalım en azından evde oldugum sürece kılayım da iş bulup gidersem buluruz bi çaresini :31:

yok canım üzülmem istedigin zaman sorabilirsin :1: ama beyefendiden pek ses yok :47: en son bi sinirlendim ben ona ondan aramamaaya sormamaya karar verdim, geçenlerde yine gruptan bişeyler yazmış, ben de o arada çevrimiçiydim başka bi arkadaşla konuştugum için ama burhana cevap yazmadım :27: o da yazmış " nurdan neden bana cevap yazmıyor acaba " diye :47: ben de iftara 2 saat kala tasarruf moduna geçiyorum da ondan cevap yazmıyor nurdan dedim ( onun yaptıgı gibi bahane öne sürdüm yani :47: ) o da gülmüş o kadar işte :47:
ama kararlıyım benden tek bir adım olmayacak ona karşı bundan sonra, en azından onun niyetini anlayana kadar, arkadaş olarak bile beni aramaya layık görmeyen bir adamla uğraşamam :63:

Allah kabul etsin canım :16:

ben de genelde ramazanda başlayıp ramazan sonunda bırakanlardanım :50: okul zamanı zaten kılamadım pek, yurtta kaldım genelde bizim yurt öyle çok temizde degildi yerleri falan :17: okul dışında da insan hep bi bahane buluyor işte yaa, bu sefer bakalım en azından evde oldugum sürece kılayım da iş bulup gidersem buluruz bi çaresini :31:

aslında sen yürekten kılmayı isteyince Allah bir şekilde yolunu açıyor canım nerede olursan ol imkan buluyorsun kılmaya
Hani derler ya iman varsa imkan da vardır diye

kendine bir tablo yap 5 gün 5 vakit namaz kılacağım diye
ama o 5 günde namaz kılmanı engelleyecek hiçbir şey yapma
dışarı iftar davetine bile gitmem mümkünse
5 gün 5 vakit kıl sonra alışırsın
bir de ramazan bitince de devam et
40 gün namaz kılarsan alışırsın sonra bıraksan da benim gibi 1-2 aya geri başlarsın hemen
Vücudun dürtüklüyor seni bi yerden sonra hadiii hadiiii namaz kıl hadiiiiii diye :1:

aslında sen yürekten kılmayı isteyince Allah bir şekilde yolunu açıyor canım nerede olursan ol imkan buluyorsun kılmaya

40 gün namaz kılarsan alışırsın sonra bıraksan da benim gibi 1-2 aya geri başlarsın hemen
Vücudun dürtüklüyor seni bi yerden sonra hadiii hadiiii namaz kıl hadiiiiii diye :1:

ben kıldıgım zamanlarda dışarı gitsem bile iftara yada yemege gelince kazasını kıldım yine kıldım canım, ben bi başlayım dersem mutlaka kılarım kendimi biliyorum da işteo adımı atamıyordum, sagolsun selen verdi benm istedigim gazı, yarın yatsıda başlarım inşallah bi daha kolay kolay da bırakmam :1:

ben kıldıgım zamanlarda dışarı gitsem bile iftara yada yemege gelince kazasını kıldım yine kıldım canım, ben bi başlayım dersem mutlaka kılarım kendimi biliyorum da işteo adımı atamıyordum, sagolsun selen verdi benm istedigim gazı, yarın yatsıda başlarım inşallah bi daha kolay kolay da bırakmam :1:

du ben de gazı vereyim biraz :1:
canım namazı hayatımıza göre ayarlamayacakmışız hayatı namaza göre ayarlayacakmışız
yani namazı olmadı kazaya bırakırım diye düşünmek çok yanlışmış
anca böyle çok çok ciddi madana engel çıkarsa anca o zaman kazaya bırakabilirmişiz işte ağır hastalık, savaş fln :1:
yani dışarı cıkıyorum kazaya bırakayım olmazmış

bir de her yerde cami her yerde abdest alacak su olduktan sonra hiç kazaya bırakmaya sebebimiz yokmuş yani

yanında eşarp ile etek taşıyabilirsin
çoğu camide zaten etek eşarp oluyor

sürekli de abdestli dolaşırsan dışarıda da kaçırmazsın

o yüzden baştan işi sıkı tutmak gerek hiç namaz kaçırmamaya/kazaya bırakmamaya niyet ederek başlamak lazım
baştan sıkı tutmak lazım yani yoksa olmuyor

zaten bir yerden sonra sinemaya girerken bile saat hesabı yapmaya başlarsın
namaz kaçırır mıyım diye ona göre otobüsünü sinemanı vs ayarlarsın :)

du ben de gazı vereyim biraz :1:
canım namazı hayatımıza göre ayarlamayacakmışız hayatı namaza göre ayarlayacakmışız
yani namazı olmadı kazaya bırakırım diye düşünmek çok yanlışmış
anca böyle çok çok ciddi madana engel çıkarsa anca o zaman kazaya bırakabilirmişiz işte ağır hastalık, savaş fln :1:
yani dışarı cıkıyorum kazaya bırakayım olmazmış

bir de her yerde cami her yerde abdest alacak su olduktan sonra hiç kazaya bırakmaya sebebimiz yokmuş yani

yanında eşarp ile etek taşıyabilirsin
çoğu camide zaten etek eşarp oluyor

sürekli de abdestli dolaşırsan dışarıda da kaçırmazsın

o yüzden baştan işi sıkı tutmak gerek hiç namaz kaçırmamaya/kazaya bırakmamaya niyet ederek başlamak lazım
baştan sıkı tutmak lazım yani yoksa olmuyor

zaten bir yerden sonra sinemaya girerken bile saat hesabı yapmaya başlarsın
namaz kaçırır mıyım diye ona göre otobüsünü sinemanı vs ayarlarsın :)

ben ancak misafirliğe gidersek o da uzak biriyse kazaya bırakırım canım, ki o da çok nadir olur, yabani bir insan oldugum için pek gitmem ben misafirliğe :33:

ama dediklerin doğru ben yarın yatsıdan itibaren başlayacam mutlaka :42:

gıcık şey ne olacak :67: artık o çok yoğun olan işi ilerde yarenlik eder ona hıh :19:

çok haklısın canım bi kere başladın mı o vicdanı içinde hissettin mi istesen de bırakmazsın :34:
benim 9 sene oldu regl zmanlarımda bile kendimi boşlukta hissediyorum kılmıyorum diye :17:

azıcık da vesile olabildiysem ne mutlu bana kuzucum :16:

ben ancak misafirliğe gidersek o da uzak biriyse kazaya bırakırım canım, ki o da çok nadir olur, yabani bir insan oldugum için pek gitmem ben misafirliğe :33:

ama dediklerin doğru ben yarın yatsıdan itibaren başlayacam mutlaka :42:

Anladım canımmm hadi bakalım inşaAllah
Bu ramazanda aynı anda iki ibadeti yapmak tadına varırsın :116:

gıcık şey ne olacak :67: artık o çok yoğun olan işi ilerde yarenlik eder ona hıh :19:

çok haklısın canım bi kere başladın mı o vicdanı içinde hissettin mi istesen de bırakmazsın :34:
benim 9 sene oldu regl zmanlarımda bile kendimi boşlukta hissediyorum kılmıyorum diye :17:

azıcık da vesile olabildiysem ne mutlu bana kuzucum :16:

maşallah canım maşallah :116:
evet ben bıraksam da 1-2 ay mesela illa bedenim istiyor bi yerden sonra geri devam ediyorum yine
bi evlensem zaten daha huzurlu mutlu mesut namazlar eda edeceğim :1:

maşallah canım maşallah :116:
evet ben bıraksam da 1-2 ay mesela illa bedenim istiyor bi yerden sonra geri devam ediyorum yine
bi evlensem zaten daha huzurlu mutlu mesut namazlar eda edeceğim :1:

bunu da mı evliliğe bağladın :52:
ama şaka bi yana evde eşinde yan yana namaz kılmaz nasıl güzel olur :16: benim sevgilim kılıyor çok şanslıyım o konuda birbirimizi sabah namazına kaldıracağız :17:

aman neyle uğraşırsa uğraşsın bana böyle dengesizlik yapacaksa yeterki bana bulaşmasın :19:

:16::16::16:

e be yavrum senide hep dengesizler mi bulur :47: sabret canım sabret şöyle ayağı yere basan kararlı bir tip lazım sana :ssz:

bunu da mı evliliğe bağladın :52:
ama şaka bi yana evde eşinde yan yana namaz kılmaz nasıl güzel olur :16: benim sevgilim kılıyor çok şanslıyım o konuda birbirimizi sabah namazına kaldıracağız :17:

e be yavrum senide hep dengesizler mi bulur :47: sabret canım sabret şöyle ayağı yere basan kararlı bir tip lazım sana :ssz:

hee bağladım :27: çünkü ben genellikle flörtten dolayı bol bol günaha girdiğim için namazı bazen kılamıyorum bırakıyorum filan
o zaman daha rahata ereceğim işte :27:

ooo ne güzel Allah daim etsin
ben benimkini dürtüyorum biraz anca dürtmeyle oluyor

dindar moda girdiğimde dürtüyorum
o modda olmadığım zamanlar bir şey demiyorum :1::1:

ay ben şu an açlığın verdiği can havliyle
yemek sepetinden 5 tane menü sipariş ettim :27::27::27:
ciddi ciddi 5tane menü sipariş ettim :27:

hee bağladım :27: çünkü ben genellikle flörtten dolayı bol bol günaha girdiğim için namazı bazen kılamıyorum bırakıyorum filan
o zaman daha rahata ereceğim işte :27:

ooo ne güzel Allah daim etsin
ben benimkini dürtüyorum biraz anca dürtmeyle oluyor

dindar moda girdiğimde dürtüyorum
o modda olmadığım zamanlar bir şey demiyorum :1::1:

hakkat ya iyi günaha giriyoruz bize masum gelen elele tutuşmak bile amannn :18:
neyse az kaldı evlenek de bunlardan kurtulalım haklısın :27:

ay ben şu an açlığın verdiği can havliyle
yemek sepetinden 5 tane menü sipariş ettim :27::27::27:
ciddi ciddi 5tane menü sipariş ettim :27:

ne sipariş verdin bakayım benimle de paylaş geliyorum oraya sen 5 menü yiyemezsin canım :27:

hakkat ya iyi günaha giriyoruz bize masum gelen elele tutuşmak bile amannn :18:
neyse az kaldı evlenek de bunlardan kurtulalım haklısın :27:

ne sipariş verdin bakayım benimle de paylaş geliyorum oraya sen 5 menü yiyemezsin canım :27:

hee evlenek de gümnahtan kurtulalım diyecem de
imtihan dünyası değil mi kesin o zaman da bir şey cıkar günah işleyecek :27:

harbiden buyur gel canım beraber yiyelim bi an gaza gelmişim siparişi verdikten sonra farkettim 5 menü olduğunu :27::27:
joker indirimi vardı :27:

ne sipariş verdiğimi söylersem canın çekmez mi :27:

Son düzenleme:
hee evlenek de gümnahtan kurtulalım diyecem de
imtihan dünyası değil mi kesin o zaman da bir şey cıkar günah işleyecek :27:

harbiden buyur gel canım beraber yiyelim bi an gaza gelmişim siparişi verdikten sonra farkettim 5 menü olduğunu :27::27:
joker indirimi vardı :27:

ne sipariş verdiğimi söylersem canın çekmez mi :27:

ben ankaraya gelene kadar yatsı olur :33: afiyet şeker olsun kuzum sana ye bol bol :27:çekmez canım çekmez yemekle pek aram yoktur benim :27:

Son düzenleme:
ben ankaraya gelene kadar yatsı olur :33: afiyet şeker olsun kuzum sana ye bol bol :27:çekmez canım çekmez yemekle pek aram yoktur benim :27:

ehehe sağol tatlım artık bu akşam yerim sahurda yerim bi de herhalde yarınki iftarda yerim anca biter :27::27:
neler istedim ben
kıymalı istedim
tavuk döner istedim
sote meü istedim
çiğköfte menü istedim
ekmek arası sucuk menü istedim

:27::27:

ay dayanamıyorum valla bugün :27::27:

Son düzenleme:
ehehe sağol tatlım artık bu akşam yerim sahurda yerim bi de herhalde yarınki iftarda yerim anca biter :27::27:
neler istedim ben
kıymalı istedim
tavuk döner istedim
sote meü istedim
çiğköfte menü istedim
ekmek arası sucuk menü istedim

:27::27:

ay dayanamıyorum valla bugün :27::27:

tam iftar zamanında getiriyorlar mı :53: ohh afiyet olsun et olsun sana da :33:

Back
X