• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

o kadar ayrıntıydı ki kafam allak bullak oldu zaten sınavda :25:
zor valla Allah düşürmesin kpss ye :19:

tee tercih zamanı kpss olmayan bi bölüm yazacam dedim hukuk yazdım
avukat olcam dedim sınav mınav yok
şu avukatlık sınavını getirecekler diye ödüm kopuyor :27:

yalnız benim yemekler geldi şimdi yandım ki ne yandım çatladım resmen zor tutuyorum kendimi :27:

aynı zamanlarda merasimlerimiz olacağı için birbirimize fikir verebilirz :1: bence tektaş yeterli, zaten sözde o olur, sizin yüzüklerinizi takmanız gerekmez bence :26: söz mendili diye bişey var bende burdan öğrendim kendinde yapabilirsin, yada hazır satılıyor çok şık şeyler..benim aklımda bi kaç fikir var :34: gümüş gondol alıp içine ipek mendil ve çorap koyup tülle süsleyeceğim :21:
sanırım giderken veriliyor söz mendili kardeşin yada arkadaşının annesine vermesi daha münasip oluyormuş :21:

söz mendili :) güzelmiş sanırım eskilerden kalma bir gelenek :D iyiymiş yaa bende bakayım bi bende yapayım bari ellerimle işleyeyim bir tane ismimizin baş harflerini güzel bir medile :D
Merhaba :16:
Öncelikle bana sorarsan sizin şuan taktığınız yüzükleri işin içine katma hiç gerek yok.. Szö bu tabiki tek taş olacak sadece.. Benim bir sene var nişana diye biz alyansta aldık o yüzden yüzükler takıldı kurdele kesildi ama senin durumun farklı =) Birde kv bilezik taktı bana o kadar.. Siz damada birşey takmayacaksınız yani:1: ama o dediğin söz tepsisini yapabilirsin hazır satılıyor içinde mendil ve çorap var bak benim ki böyleydi..

Eki Görüntüle 1176743

bundan yapıcam bende çerçeveli falan olucak hatta bir arkaddaşım yapıyor ona yaptırıcam demek daha doğru olur :D tek taşta karar kıldık. bileziği daha sonra alıcaz şu anda maddiyat olarak maalesef ona uygun değiliz sevdiceğimle ortak yapıyoruz herşeyi :D bu sebeple okul döneminde dükkanın işleri yoğunlaşınca yapıcaz bileziğimi :D

tee tercih zamanı kpss olmayan bi bölüm yazacam dedim hukuk yazdım
avukat olcam dedim sınav mınav yok
şu avukatlık sınavını getirecekler diye ödüm kopuyor :27:

yalnız benim yemekler geldi şimdi yandım ki ne yandım çatladım resmen zor tutuyorum kendimi :27:

dua edeyimde getirsinler banane sizde sınava girin :35:
yemeklerde ne kadar erken gelmiş buz gibi olmuştur iftara kadar :23:

Anladım canımmm hadi bakalım inşaAllah
Bu ramazanda aynı anda iki ibadeti yapmak tadına varırsın :116:

amin canım inşallahh :16::16:

unutmadıııııııı :16::16::16:

çok romantik bir mesajla, kutladı yıldönümümüzü :16:

:69: :69:

kızım demiştik sana unutmaz diye :1: seninki öküz familyasından degil :27:

e be yavrum senide hep dengesizler mi bulur :47: sabret canım sabret şöyle ayağı yere basan kararlı bir tip lazım sana :ssz:

evet yaa beni hep dengesizler buluyor :53: hayır bişey degil bu dingiller yüzünden düzgün bi insan çıksa bile karşıma inanmayacam artık :19:

huu huuuuuuuuuuu :51:

:3::3::3::3::3:

hişş benimkinin cinsi ne, unutmuyor ama kutlamıyor :47:

seninki emrah familyasından yavrum, onlar bence öküzden de fenalar, insana kendilerini gözlerinin içine bakarak degersiz hissettiriyorlar çünkü :47:

ay ben kendi sinirimi seninkinden de çıkarttım kusura bakma yavrumm :17::18:

seninki emrah familyasından yavrum, onlar bence öküzden de fenalar, insana kendilerini gözlerinin içine bakarak degersiz hissettiriyorlar çünkü :47:

ay ben kendi sinirimi seninkinden de çıkarttım kusura bakma yavrumm :17::18:
çıkar canım önemli değil :)
dediğimi anlamıyor, başka bişey anlıyor kalkıyor bana bunun suratını yapıyor, yav hacı ben onu demedim ki????????????????????????????????????;
Neyse anlatmayacam, hayatı protesto ediyorum:kkk:

çıkar canım önemli değil :)
dediğimi anlamıyor, başka bişey anlıyor kalkıyor bana bunun suratını yapıyor, yav hacı ben onu demedim ki????????????????????????????????????;
Neyse anlatmayacam, hayatı protesto ediyorum:kkk:

aha atarlı lunam geri dönmüş :1::1:

şekerim dedigini anlasa bile büyük ihtimal işine gelmeyen bişeydir anlamıyormuş gibi yapıyordur, ben ciddden seninkinin huylarını emrahaa çok benzetiyorum :1: ben erkegin trip atanını ilk defa emrahta görmüştüm mesela :37:

ben surat astıgı zaman pek kaale almıyordum onu, hatta bi kere küsmüş fark etmemişim ben de bu sebeple bi daha küstü, ben de valla kusura bakma ben seni uyudun sanmıştım sen megersem küsmüşsün küslüğün bitince haber ver dedim :37: sabah bi baktım günaydın aşkımm diye öpücüklü mesajlar yollamış manyak :47: familyasına tükürdüğüm ayrılalı aylar oldu hala sinir ediyor beni :47:

aha atarlı lunam geri dönmüş :1::1:

şekerim dedigini anlasa bile büyük ihtimal işine gelmeyen bişeydir anlamıyormuş gibi yapıyordur, ben ciddden seninkinin huylarını emrahaa çok benzetiyorum :1: ben erkegin trip atanını ilk defa emrahta görmüştüm mesela :37:

ben surat astıgı zaman pek kaale almıyordum onu, hatta bi kere küsmüş fark etmemişim ben de bu sebeple bi daha küstü, ben de valla kusura bakma ben seni uyudun sanmıştım sen megersem küsmüşsün küslüğün bitince haber ver dedim :37: sabah bi baktım günaydın aşkımm diye öpücüklü mesajlar yollamış manyak :47: familyasına tükürdüğüm ayrılalı aylar oldu hala sinir ediyor beni :47:
Sinir olmamak elde değil ki,
korkuyorum:(

Back
X