- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #12.241
ben eski sevgilime atarlandım, luna da nişanlısına atarlı geçinip gidiyoruz![]()
he anladımmmm
sakin olun geçlik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eski sevgilime atarlandım, luna da nişanlısına atarlı geçinip gidiyoruz![]()
he anladımmmm
sakin olun geçlik![]()
Bi haftadır hiç bişey demedim ona, hiç bi sevgi sözcüğü kullanmadım, plan vs. bahsetmedim içimde gelmiyor zaten ama smmm olayında moralimi bozunca çıktı tartışma, ben başlatmadım.insanlar tartıştı diye ayrılmazlar canımama eger bundan korkuyorsan biraz daha bazı şeyleri alttan almaya, ya da duymazdan gelmeye alışman lazım
siz çok kavga ediyorsunuz çünkü bebegim, azıcık sabırlı olman lazım sanırım
![]()
aman ben zaten kendi kendime sinirleniyorum onun hiç bişeyden haberi yok
aslında umrumda da degil ama hazmedemiyorum bana yaptıgı öküzlüğü, sayıp sövesim var ama kendimi de düşürmek istemiyorum, kendi kendime söylenip duruyorum işte![]()
Bi haftadır hiç bişey demedim ona, hiç bi sevgi sözcüğü kullanmadım, plan vs. bahsetmedim içimde gelmiyor zaten ama smmm olayında moralimi bozunca çıktı tartışma, ben başlatmadım.![]()
mektp yaz canım iyi gelir say söv orda :)
valla öyle yaptığını hiç sanmıyorum gerçekten olmayacağını düşündüğü için diyor, gerçekçiymişLily e başka topikte bahsederken okudum canım da keşke bunu da görmezden gelseydinmutlaka fark etmiştir senin ona güzel şeylerden bahsetmedigini tepki çekmek için de böyle yapmıştır, tam bir çocuk mantıgı işte, çocuklarda dikkkat çekmek için yaramazlık yaparlar ya o hesap işte
senin buna tepki verecegini tahmin etmiştir o sebeple demiştir öyle
![]()
valla öyle yaptığını hiç sanmıyorum gerçekten olmayacağını düşündüğü için diyor, gerçekçiymiş![]()
Allah bana güç kuvvet versinde başarayım bişeyleri artıkayyy gerçekçi olmasalar ölürler sankiionu böyle kabulleneceksin yavrum başka yolu yok malesef, adamın genel özelliği bu anladıgım kadarıyla, sen de hayallerinden bahsetmeyeceksin demek ki ona gerçekleştirirp öyle çıkacaksın karşısına
![]()
açıp açıp kendim okuyacam yine, ben ancak ona söylesem rahatlarım ama onu da yapamam işte, içimde patlayoğ patlayıp taşar işte![]()
Allah bana güç kuvvet versinde başarayım bişeyleri artık
mesaj atmış ne var ne yok nasılsın diye![]()
açıp açıp okumayacaksın iştee yazıp mektubu paröala yırt at yak bişey yap :)
uzatma kuzum sen de boşver ya adamın huyu bu değişmez ya artık
yok benm içim öyle soğumaz emraha karşımektubu onun burnundan sokmam yada yedirmem falan lazım ancak öyle soğur içim
![]()
oyyy kıyamam kuzummm yaaa
neysem belki zamanla soğur için![]()
bana surat yapan oydu sabah hem de anlamadığı bişeydenuzatma kuzum sen de boşver ya adamın huyu bu değişmez ya artık
yok benm içim öyle soğumaz emraha karşımektubu onun burnundan sokmam yada yedirmem falan lazım ancak öyle soğur içim
![]()
bana surat yapan oydu sabah hem de anlamadığı bişeyden
sen şunu arayıp içine döksene bi canım, niye tutuyorsun ki kendini![]()
bi tanecik msj atsa ve ben cevap yazmasam soğur ama adamın da zerre kadar umrunda degilim yaabuna da sinir oluyorum ya zaten neysee kendim ettim kendim buldum nasıl olsa, inanmasaydım ona keşke
![]()
bu insanlar bazen bir ilişkiyi nasıl bir bıçak gibi kesip atabiliyor anlamıyorum gerçekten![]()
Her kendini nimet sanan nimet olsaydı ohoooooooooben ona sövüp sayarsam nimet sanacak çünkü kendini salako nimet degil o hiç bişey degil, hatta popomun kenarı bile kadar degeri yok ama sinir oluyorum ona, gülmesin istiyorum, sürünsün istiyorum ama hiç umrunda degil iyice deliriyorum
![]()
Her kendini nimet sanan nimet olsaydı ohooooooooo
Bilmiyorum ben tutamazdım kendimi, ama sen daha iyi bilirsin nasıl davranacağını![]()
bence beni hiç sevmedigi için çok kolay silip attı işte
da benm anlamadıgım sevmedigi birine nasıl seviyorum diyip onunla hayaller kurdu :44: ayy düşündükçe deliriyorum kafamı parçalayasım var ona inanıp güvendigim için![]()