• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

normal bir kavga olsaydı ama benm yüzde yüz haklı oldugum bi konuda yaptıgı tavrı biliyosun luna, üstelik bu adam herşey güzel olacak diye ara vermek istedi, resmen ayrılırken bile dalga geçti :47: şimdi onu umursadıgımı düşünmesine katlanamam, onun gözünde ben şuan onu zerre iplemeyen biriyim, bnöyle de kalsın isytiyoruım :34: ama içten içe kafasını kopartasım var o ayrı mesele :47:
Anladım canım,o zaman iplememeye devam zamanla o kopartma hissi de geçecek inşallah:)
Bak sana ne diyecem bi kum torbası alıp her sinirlendiğinde sanki ex e vuruyormuş gibi ona vursan :52:

bazı insanların diline pelesenk olmuş canım seni seviyorum u da kolay diyorlar hayalleri de kolay kuruyorlar
canımı da aşkımı da kolay söylüyorlar
hadi konuyu değiştirelim sinirlenme daha fazla :26:

ben ona her dakika sinirliyim ki canım bu ara, zaman geçtikçe daha da koyuyor, sanırım beni hiç aramamış olmasını da hazmedemiyorum :26: hani bi kere arasaydı da ben açmasaydım bile kendimi daha iyi hissedersim ama şuan resmen kandırıldıgımı hissediyorum :47:

Anladım canım,o zaman iplememeye devam zamanla o kopartma hissi de geçecek inşallah:)
Bak sana ne diyecem bi kum torbası alıp her sinirlendiğinde sanki ex e vuruyormuş gibi ona vursan :52:

o kum torbası şimdiye paramparça olmuştu, sen hesap ne kadar parçalayasım var o dingili :47:

ben ona her dakika sinirliyim ki canım bu ara, zaman geçtikçe daha da koyuyor, sanırım beni hiç aramamış olmasını da hazmedemiyorum :26: hani bi kere arasaydı da ben açmasaydım bile kendimi daha iyi hissedersim ama şuan resmen kandırıldıgımı hissediyorum :47:

o kum torbası şimdiye paramparça olmuştu, sen hesap ne kadar parçalayasım var o dingili :47:

ee zaman geçtikçe koyar insana
ben de şuanki sevgilimden önceki sevgilime çok sinirleniyordum böyle
çok fena ayrılmştık
deli gibi benden özür dilesin pişman olsun istiyordum
sinirlenip duruyordum :27:
zamanla geçer ya biraz bir kaç ay daha geçsin bakalım :31:

ee zaman geçtikçe koyar insana
ben de şuanki sevgilimden önceki sevgilime çok sinirleniyordum böyle
çok fena ayrılmştık
deli gibi benden özür dilesin pişman olsun istiyordum
sinirlenip duruyordum :27:
zamanla geçer ya biraz bir kaç ay daha geçsin bakalım :31:

3 ay oldu yaa ne geçmez sinirim varmış benim :53:

kapımda köpek olsun degil derdim, bi kere arasın ve ben açmayım içim soğuyacak ama aramadıkça ben deliriyorum :47: nasıl kandırdı beni diye deliriyorum daha çok, nasıl kandırdı nasıl inandırdı beni :47:

3 ay oldu yaa ne geçmez sinirim varmış benim :53:

kapımda köpek olsun degil derdim, bi kere arasın ve ben açmayım içim soğuyacak ama aramadıkça ben deliriyorum :47: nasıl kandırdı beni diye deliriyorum daha çok, nasıl kandırdı nasıl inandırdı beni :47:

3 ay çok bir süre değil ki canım
kendini yıpratıyorsun ama bir kere arasın da açmayım diyerek
bu saatten sonra aramaz zaten boşa öyle o arayacak da ben açmayacağım diye bekleme :31:
ben de arasın pas vermeyim diye bekledim ama aramadı işte :27:
1 yıl sonra kadar sevgilim olunca buluşmak istedi ben de buluştum sevgilimden ayrılmam dedim nispet yaptım :27::27:
o da senin sevgilin nişanlın olunca arar belkim :27::27:

3 ay çok bir süre değil ki canım
kendini yıpratıyorsun ama bir kere arasın da açmayım diyerek
bu saatten sonra aramaz zaten boşa öyle o arayacak da ben açmayacağım diye bekleme :31:
ben de arasın pas vermeyim diye bekledim ama aramadı işte :27:
1 yıl sonra kadar sevgilim olunca buluşmak istedi ben de buluştum sevgilimden ayrılmam dedim nispet yaptım :27::27:
o da senin sevgilin nişanlın olunca arar belkim :27::27:

beklemiyorum aslında sadece bunu yapmasını istiyorum, ama emrahı zerre kadar tanıdıysam eger cesaret edemez buna zaten ödlek :47:
o şuan bile sevgilim oldugunu düşünüyor olabilir, düşünmese bile benm arkadaşlarımla olan resimlerime sinir olmuştur kesin o gelemez öyle kızlı erkekli arkadaş muhabbetlerine :37: aramayacak bişiyorum kendi kendime sinir oluyorum iştei regl den kaynaklı sanırım bitince düzelirim herhalde :27:

beklemiyorum aslında sadece bunu yapmasını istiyorum, ama emrahı zerre kadar tanıdıysam eger cesaret edemez buna zaten ödlek :47:
o şuan bile sevgilim oldugunu düşünüyor olabilir, düşünmese bile benm arkadaşlarımla olan resimlerime sinir olmuştur kesin o gelemez öyle kızlı erkekli arkadaş muhabbetlerine :37: aramayacak bişiyorum kendi kendime sinir oluyorum iştei regl den kaynaklı sanırım bitince düzelirim herhalde :27:

ahahah tamam şimdi sebebi anlaşıldı
geçer bir kaç güne bu sinir :1::1::1:

ankarada olsam bu kadar aklıma gelmez yaa, bu şehirde düşünecek bir şeyim bile yok :84:
dövecem seni he :22:
bizi düşün kk daki arkadaşlarını, işini düşün hayaller kur, güzel bi işe gireceksin sanki öylke hissediyorum :34: bırak değmeyenleri düştükleri yerde kalsınlar:)

dövecem seni he :22:
bizi düşün kk daki arkadaşlarını, işini düşün hayaller kur, güzel bi işe gireceksin sanki öylke hissediyorum :34: bırak değmeyenleri düştükleri yerde kalsınlar:)

sizi düşünüyorum baksana sürekli burdayım :14: ama işte başka düşünecek hiçbişeyim yok, kaç yere başvurdum hiç birinden dönüş olmadı daha :19: bugun bi yere cv mi gönderdim aradıkları özelliklerde tutuyor ama işte ne bileyim geri dönerler mi çağırırlar mı hiç bir fikrim yok :26:
ben hayal kurunca gerçekleşmiyor yaa, acaba oturup buna mı aglasam :44:

sizi düşünüyorum baksana sürekli burdayım :14: ama işte başka düşünecek hiçbişeyim yok, kaç yere başvurdum hiç birinden dönüş olmadı daha :19: bugun bi yere cv mi gönderdim aradıkları özelliklerde tutuyor ama işte ne bileyim geri dönerler mi çağırırlar mı hiç bir fikrim yok :26:
ben hayal kurunca gerçekleşmiyor yaa, acaba oturup buna mı aglasam :44:
ay nurdan:)
sen de benim gibi oldun, bir an önce çık bu halden :(
kendinle ilgili kur hayal başrol sen ol, gerçekleşmezse başkaları dahil olmamış olur kırılmamış olursun:(

Back
X